triplex1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/gaming-keyboards/corsair-k60-pro-wired-mechanical-keyboard-us--cherry-viola/1658030 οτι και να λετε εγω τσιμπησα να κομματι στο σκρουτζ η τιμη ειναι καπου στο 100ρικο 3
Rattlehead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, triplex1 είπε οτι και να λετε εγω τσιμπησα να κομματι στο σκρουτζ η τιμη ειναι καπου στο 100ρικο Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από Rattlehead 1
bad_freddy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, triplex1 είπε https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/gaming-keyboards/corsair-k60-pro-wired-mechanical-keyboard-us--cherry-viola/1658030 οτι και να λετε εγω τσιμπησα να κομματι στο σκρουτζ η τιμη ειναι καπου στο 100ρικο Το έβλεπα κι εγω σε κατάστημα σήμερα σε αυτή τη τιμή αλλά διαβάζω πολλές κριτικές για εύκολα σπασμένα πλήκτρα και το σκέφτομαι... 1
triplex1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, bad_freddy είπε Το έβλεπα κι εγω σε κατάστημα σήμερα σε αυτή τη τιμή αλλά διαβάζω πολλές κριτικές για εύκολα σπασμένα πλήκτρα και το σκέφτομαι... 4-5 μαγαζια ειναι που κατεβασαν την τιμη , απο κει και μετα παιζει στο 100ρικο , γι αυτο εγραψα πιο πανω ''οτι και να λετε εγω τσιμπησα ενα'' ασε τις κριτικες , δεν θα παλευεις μαζι του
bonorov Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε δεν θα παλευεις μαζι του Είσαι σίγουρος για αυτό;😂 1
triplex1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, bonorov είπε Είσαι σίγουρος για αυτό;😂 εξαιρουνται οι πληκτρο-φαγοι
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μονο προσφορες σε περιφερειακα βλεπουμε οχι σε hardware . Τι διαολο σπρωχνουν τα παλια ; Παιζει να το βλεπει PS5 ; 1
triplex1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Μονο προσφορες σε περιφερειακα βλεπουμε οχι σε hardware . Τι διαολο σπρωχνουν τα παλια ; Παιζει να το βλεπει PS5 ; που να δεις τι θα γινει απο την BF και μετα , ουτε πινεζες δεν θα υπαρχουν για το ps5 δεν ξερω αν θα το βλεπει αλλα νομιζω πως ναι
bad_freddy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε 4-5 μαγαζια ειναι που κατεβασαν την τιμη , απο κει και μετα παιζει στο 100ρικο , γι αυτο εγραψα πιο πανω ''οτι και να λετε εγω τσιμπησα ενα'' ασε τις κριτικες , δεν θα παλευεις μαζι του Δεν κατάλαβες απαιτήσεις δεν έχω τρελές, ουτε hardcore gamer είμαι, το πρόβλημα μου είναι οτι έχω αλλάξει 3 μηχανικά πληκτρολόγια τα τελευταία χρόνια γιατί πάντα απο ενα σημείο και μετά αρχίζουν και χάνουν πατήματα ή κάνουν διπλο-τριπλοπατήματα αντίστοιχα. Οπότε βλέπω και τις κριτικές για κακή ποιότητα πλήκτρων και γι' αυτό το σκέφτομαι. Επίσης θα μου ήταν τρομερή διευκόλυνση αν έβρισκα keyboard με usb passthrough εκεί στα 50-70 ευρώ αλλά είτε δεν υπάρχουν ή δεν είναι ενημερωμένα τα specs στις σελίδες των καταστημάτων & κατασκευαστών.
kkatzos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως το Κ60 Pro το κράζουν στο skroutz. Κακή ποιότητα κατασκευής, πλήκτρα που σπάνε κτλ κτλ Για το RGB μόνο υπάρχουν αξιολογήσεις αλλά λογικά το ίδιο θα είναι και αυτό με το κόκκινο χρώμα. Πάντως και το RGB το έχει σε καλή τιμή το Public, αν θέλει να δοκιμάσει την τύχη του κανείς τολμηρός 🤣 Και στο amazon το κράζουν για τους ίδιους λόγους. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από kkatzos 1
triplex1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, kkatzos είπε Πάντως το Κ60 Pro το κράζουν στο skroutz. Κακή ποιότητα κατασκευής, πλήκτρα που σπάνε κτλ κτλ Για το RGB μόνο υπάρχουν αξιολογήσεις αλλά λογικά το ίδιο θα είναι και αυτό με το κόκκινο χρώμα. Πάντως και το RGB το έχει σε καλή τιμή το Public, αν θέλει να δοκιμάσει την τύχη του κανείς τολμηρός 🤣 Και στο amazon το κράζουν για τους ίδιους λόγους. Θα εχετε νεα μου μολις το παραλαβω και το κανω crash test , μετα μπορειτε να πατε να δωσετε 100ρικο 🙂
x8diesel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Με το κοπάνημα που τρώει στο ντότα εδώ και ένα χρόνο και ακόμη την παλεύει, θα το έπαιρνα ξανά! Έχω το RGB αλλά έχει ίδια πλήκτρα οπότε.. 2
panospeter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, triplex1 είπε Θα εχετε νεα μου μολις το παραλαβω και το κανω crash test , μετα μπορειτε να πατε να δωσετε 100ρικο 🙂 Το crash test δεν θα γίνει σήμερα - αύριο. Σε 6 μήνες - 1 χρόνο που θα αρχίσει να σου κάνει chattering θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο και θα το λυπάσαι. Πάντως καλά έκανες. Για 40€ και 1 χρόνο να σου κρατήσει καλά είναι.
triplex1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, panospeter είπε Το crash test δεν θα γίνει σήμερα - αύριο. Σε 6 μήνες - 1 χρόνο Αυθημερόν το κανω. 🙂
baskon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Έχω το k70rgb το οποίο θεωρητικά είναι καλυτερο.. Όντως τα πλήκτρα σπάνε. Ανταλλακτικά δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν από εξωτερικό τα βρίσκω στα 55 ευρώ το σετ. Προσωπικά έριξα μια παραγγελία γιατί μου λείπει το CTRL και άλλο ένα πληκτρο απτό K70 και θα κάνω μετάγγιση από αυτό 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα