Προς το περιεχόμενο

Corsair K60 Pro Wired Mechanical Keyboard (US) - Cherry Viola 39,99€ [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, triplex1 είπε

οτι και να λετε εγω τσιμπησα να κομματι στο σκρουτζ η τιμη ειναι καπου στο 100ρικο

comedy-waynes-world.gif

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, triplex1 είπε

https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/gaming-keyboards/corsair-k60-pro-wired-mechanical-keyboard-us--cherry-viola/1658030

οτι και να λετε εγω τσιμπησα να κομματι στο σκρουτζ η τιμη ειναι καπου στο 100ρικο

Το έβλεπα κι εγω σε κατάστημα σήμερα σε αυτή τη τιμή αλλά διαβάζω πολλές κριτικές για εύκολα σπασμένα πλήκτρα και το σκέφτομαι... 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bad_freddy είπε

Το έβλεπα κι εγω σε κατάστημα σήμερα σε αυτή τη τιμή αλλά διαβάζω πολλές κριτικές για εύκολα σπασμένα πλήκτρα και το σκέφτομαι... 

4-5 μαγαζια ειναι που κατεβασαν την τιμη , απο κει και μετα παιζει στο 100ρικο  , γι αυτο εγραψα πιο πανω ''οτι και να λετε εγω τσιμπησα ενα''

ασε τις κριτικες , δεν θα παλευεις μαζι του

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bonorov είπε

Είσαι σίγουρος για αυτό;😂

εξαιρουνται οι πληκτρο-φαγοι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Μονο προσφορες σε περιφερειακα βλεπουμε οχι σε hardware . Τι διαολο σπρωχνουν τα παλια ; :P Παιζει να το βλεπει PS5 ; 

που να δεις τι θα γινει απο την BF  και μετα , ουτε πινεζες δεν θα υπαρχουν

για το ps5 δεν ξερω αν θα το βλεπει αλλα νομιζω πως ναι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

4-5 μαγαζια ειναι που κατεβασαν την τιμη , απο κει και μετα παιζει στο 100ρικο  , γι αυτο εγραψα πιο πανω ''οτι και να λετε εγω τσιμπησα ενα''

ασε τις κριτικες , δεν θα παλευεις μαζι του

Δεν κατάλαβες απαιτήσεις δεν έχω τρελές, ουτε hardcore gamer είμαι, το πρόβλημα μου είναι οτι έχω αλλάξει 3 μηχανικά πληκτρολόγια τα τελευταία χρόνια γιατί πάντα απο ενα σημείο και μετά αρχίζουν και χάνουν πατήματα ή κάνουν διπλο-τριπλοπατήματα αντίστοιχα. Οπότε βλέπω και τις κριτικές για κακή ποιότητα πλήκτρων και γι' αυτό το σκέφτομαι.

Επίσης θα μου ήταν τρομερή διευκόλυνση αν έβρισκα keyboard με usb passthrough εκεί στα 50-70 ευρώ αλλά είτε δεν υπάρχουν ή δεν είναι ενημερωμένα τα specs στις σελίδες των καταστημάτων & κατασκευαστών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το Κ60 Pro το κράζουν στο skroutz.

Κακή ποιότητα κατασκευής, πλήκτρα που σπάνε κτλ κτλ

Για το RGB μόνο υπάρχουν αξιολογήσεις αλλά λογικά το ίδιο θα είναι και αυτό με το κόκκινο χρώμα.

Πάντως και το RGB το έχει σε καλή τιμή το Public, αν θέλει να δοκιμάσει την τύχη του κανείς τολμηρός 🤣

Και στο amazon το κράζουν για τους ίδιους λόγους.

Επεξ/σία από kkatzos
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Πάντως το Κ60 Pro το κράζουν στο skroutz.

Κακή ποιότητα κατασκευής, πλήκτρα που σπάνε κτλ κτλ

Για το RGB μόνο υπάρχουν αξιολογήσεις αλλά λογικά το ίδιο θα είναι και αυτό με το κόκκινο χρώμα.

Πάντως και το RGB το έχει σε καλή τιμή το Public, αν θέλει να δοκιμάσει την τύχη του κανείς τολμηρός 🤣

Και στο amazon το κράζουν για τους ίδιους λόγους.

Θα εχετε νεα μου μολις το παραλαβω και το κανω crash test , μετα μπορειτε να πατε να δωσετε 100ρικο 🙂

Δημοσ.

Με το κοπάνημα που τρώει στο ντότα εδώ και ένα χρόνο και ακόμη την παλεύει, θα το έπαιρνα ξανά! Έχω το RGB αλλά έχει ίδια πλήκτρα οπότε..

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, triplex1 είπε

Θα εχετε νεα μου μολις το παραλαβω και το κανω crash test , μετα μπορειτε να πατε να δωσετε 100ρικο 🙂

Το crash test  δεν θα γίνει σήμερα - αύριο. Σε 6 μήνες - 1 χρόνο που θα αρχίσει να σου κάνει chattering θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο και θα το λυπάσαι.

Πάντως καλά έκανες. Για 40€ και 1 χρόνο να σου κρατήσει καλά είναι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panospeter είπε

Το crash test  δεν θα γίνει σήμερα - αύριο. Σε 6 μήνες - 1 χρόνο

Αυθημερόν το κανω.  🙂

Δημοσ.

Έχω το k70rgb το οποίο θεωρητικά είναι καλυτερο.. Όντως τα πλήκτρα σπάνε. Ανταλλακτικά δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν από εξωτερικό τα βρίσκω στα 55 ευρώ το σετ. Προσωπικά έριξα μια παραγγελία γιατί μου λείπει το CTRL και άλλο ένα πληκτρο απτό K70 και θα κάνω μετάγγιση από αυτό 😁

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...