Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, μια ερώτηση που μπορεί να φαίνεται περίεργη.

Θέλω να παρακολουθήσω πχ το Hunger Games σε κανονική ποιότητα με ελληνικούς υπότιτλους από το σπίτι μου, χωρίς να πάω σε DVD club.

Τι εναλλακτικές υπάρχουν; Υπάρχει νόμιμη επιλογή να την κατεβάσω ή όλες οι επιλογές είναι streaming?

Σημειώνω ότι δεν θέλω να μπλέκω με torrents κλπ, θέλω κάτι νόμιμο με πληρωμή.

Μια πρόχειρη αναζήτηση στο google μου έβγαλε ακριβώς αυτά που θέλω να αποφύγω (torrents κλπ).

Υποθέτω ότι ψάχνω κάτι σαν το cinobo, αλλά για συνηθισμένες ταινίες (Holywood, ξέρω δεν έχω επίπεδο), που να έχει και επιλογή να κατεβάσεις μια ταινιά εκτός από την συνδρομή.

Εναλακτικά θα συμβιβαστώ με συνδρομή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, lightname είπε

Χαίρεται, μια ερώτηση που μπορεί να φαίνεται περίεργη.

Θέλω να παρακολουθήσω πχ το Hunger Games σε κανονική ποιότητα με ελληνικούς υπότιτλους από το σπίτι μου, χωρίς να πάω σε DVD club.

Τι εναλλακτικές υπάρχουν; Υπάρχει νόμιμη επιλογή να την κατεβάσω ή όλες οι επιλογές είναι streaming?

Σημειώνω ότι δεν θέλω να μπλέκω με torrents κλπ, θέλω κάτι νόμιμο με πληρωμή.

Μια πρόχειρη αναζήτηση στο google μου έβγαλε ακριβώς αυτά που θέλω να αποφύγω (torrents κλπ).

Υποθέτω ότι ψάχνω κάτι σαν το cinobo, αλλά για συνηθισμένες ταινίες (Holywood, ξέρω δεν έχω επίπεδο), που να έχει και επιλογή να κατεβάσεις μια ταινιά εκτός από την συνδρομή.

Εναλακτικά θα συμβιβαστώ με συνδρομή.

Ευχαριστώ.

disney+ κ netflix μου που κοίταξα δεν το έχει, amazon prime το βλέπω 3,5 λίρες αλλά λέει subs μόνο english.  

https://www.amazon.co.uk/Hunger-Games-UK-Theatrical-Version/dp/B00ITRZ7Z4

πάντως νόμιμη για κατέβασμα αν δεν κάνω λάθος είναι στο buy που λέει 5 λίρες αντί για 3,5 rent.

Δημοσ.

Εφόσον ψάχνεις εναλλακτική του βίντεο κλαμπ θα πρέπει να κοιτάξεις για streaming. Το νόμιμο κατέβασμα της ταινίας δεν είναι εναλλακτική του βίντεο κλαμπ, είναι εναλλακτική της αγοράς του φυσικού μέσου (την οποία μπορείς ακόμα να κανείς)

Δημοσ.

Όπως είπε ο Chape, μέσω google play movies & tv /google tv μπορείς να νοικιάσεις ή να αγοράσεις μεμονωμένες ταινίες χωρίς συνδρομή. Πριν αγοράσεις σου δείχνει και τι υπότιτλοι υπάρχει στην έκδοση που αγοράζεις. Η Apple Κάνει το ίδιο μέσω apple tv αλλά νομίζω πληρώνεις και συνδρομή και την εκάστοτε ταινία που επιλέγεις. Για amazon δεν γνωρίζω αλλά έχει σίγουρα ανάλογη υπηρεσία.

Δημοσ.

Στο rottentomatoes αφού ψάξεις μια ταινία, σου λέει προς τα κάτω "where to watch" και με ποιο τρόπο rent/subscribe/buy. Νομίζω ψάχνεις τα "rent"

Δημοσ.

Αν επιτρέπεται υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες να εμμείνεις τόσο πολύ στην νομιμότητα ώστε να κουράζεσαι τόσο πολύ να βρεις την ταινία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...