Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε παιδια

Σήμερα μου έπεσε το κινητό Samsung Α52  από ύψος σχεδόν λιγο πάνω από μισο μέτρο  και κάτι δυστυχώς δεν του είχα τη θήκη εκείνη τη στιγμή oμως δεν δείχνει να έπαθε κάτι  . Γενικά ποσό πρέπει να μας ανησυχεί μια πτώση; Θα πρέπει να τσεκάρω κάτι τώρα  μήπως δεν εχω καλό σημα ή μηπως έπαθε κάτι η  μπαταρια; τι πιστεύετε?..θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια? σας εχει τυχει?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Christos c_k
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

Χαίρετε παιδια

Σήμερα μου έπεσε το κινητό Samsung Α52  από ύψος σχεδόν λιγο πάνω από μισο μέτρο  και κάτι δυστυχώς δεν του είχα τη θήκη εκείνη τη στιγμή oμως δεν δείχνει να έπαθε κάτι  . Γενικά ποσό πρέπει να μας ανησυχεί μια πτώση; Θα πρέπει να τσεκάρω κάτι τώρα  μήπως δεν εχω καλό σημα ή μηπως έπαθε κάτι η  μπαταρια; τι πιστεύετε?..θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια? σας εχει τυχει?

Ευχαριστώ

Τι υλικό είχε το πάτωμα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Christos c_k είπε

Μάρμαρο

Αν δεν βλέπεις κάτι περίεργο (π.χ. να χάνεται το σήμα κτλ.) δεν νομίζω οτι πρέπει να σε απασχολεί...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν δεν βλέπεις κάτι περίεργο (π.χ. να χάνεται το σήμα κτλ.) δεν νομίζω οτι πρέπει να σε απασχολεί...

Ευχαριστω φιλε!

• Like 1
Δημοσ.

εφόσον δεν έσπασε εσωτερικά η οθόνη, καλά είσαι. Για μπαταρία και σήμα σχετικά δύσκολο μιας και ο κονεκτορας της μπαταρίας βρίσκεται κάτω απο προστατευτικό καπάκι, και τα καλώδια του σήματος επίσης. Το αν εστιάζει η κάμερα να ελέγξεις!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...