nikos_saxo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2022 στις 8:07 ΠΜ, manolis940 είπε Το πόσοι miners θα υπάρχουν αυτή την στιγμή στο PC σου , δεν μπορώ να φανταστώ 🤣 εσύ νομίζεις ότι δεν ξέρω από υπολογιστές με 15 χρονια στην πλάτη μου? 😄 ρε τι έξυπνοι είστε εσείς 17 ώρες πριν, maniacos93 είπε Άσχετο με το θέμα αλλά βλέπω πάντως πως από κλέφτες καλά πάει η χώρα. Να μην έχουμε παράπονο. Ας είμαστε και σε κάτι πρώτοι ρε αδερφέ.😅 άμα θεωρείς ότι είναι κλέψιμο αυτό καλά κανεις γνώμη σου..αλλα για πες μου κάτι άσχετο με τα παιχνίδια..τα cinema γιατί έχουν αδειάσει άραγε?? μήπως όλοι κατεβάζουν ταινίες με το κιλό? ε ρε κλεφτες που υπάρχουν Kαι κάτι τελευταίο δεν είναι όλοι καμμένοι ή γουστάρουν το gaming..εγώ ας πούμε μπορεί να παίξω κάνα 2ωρο και να ξανά παίξω μετά από 2 μέρες πάλι ή να βαρεθώ..δεν είμαστε όλοι σε φάση να έχουμε συλλογή από παιχνίδια από φιγούρες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..ούτε 15 χρονων είμαστε ούτε 25..οποτε το gaming για μερικούς είναι να περάσει η ώρα και μετά σβήσιμο άμα το βαρεθείς.. που εγώ τα βαριέμαι πλέον τα games έχω φάει άπειρες ώρες λιωσίματος πιτσιρικάς..άμα θέλετε να πληρώνεται και το γουστάρετε με γειά σας με χαρά σας..εγώ είμαι άλλος τύπος και ο καθένας έχει τους λόγους του να μην πληρώσει για κάτι. Φυσικά είναι και το οικονομικό κομμάτι που όπως είπα άμα είσαι ένας τύπος σαν και εμενα δεν πας να δώσεις λεφτά για παιχνιδι..θα πας να δώσεις λεφτά σε κάτι άλλο που σε ευχαριστεί Στις 24/11/2022 στις 1:23 ΠΜ, PadPoet είπε Μωρέ κάνε ότι θες. Και εγώ μικρός τα πειράτευα όλα. Αλλα τουλάχιστον δεν έπειθα τον ευατό μου ότι το έκανα επειδή δεν είχα λεφτά. Το έκανα γιατί γούσταρα την όλη φάση. Δεν είμαι εδώ για να στο παίξω μπαμπάς ούτε να σου τι να κάνεις και πως να κινηθείς. Κάνε ότι θες απλά μην προσπαθείς να δώσεις μια έστω βάσιμη δικαιολογία που να στέκει ηθικά στο γιατί το κάνεις. διάβασε από πάνω τι έγραψα και αυτή είναι η δικαολογία μου σε εισαγωγικά..και συν ότι κάποιος μπορεί να μην έχει λεφτά όντως αυτο δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να παίζει γιατί στο internet η πληροφορία που μπορείς να βρείς είναι free..είναι σαν κάποιος να σου δώσει ένα 50euro και εσύ να πεις όχι φιλε δεν το θέλω..μα γιατί αφού μπορείς να το πάρεις χωρίς να κανεις τίποτα έτσι ακριβώς λειτουργεί και το internet Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από nikos_saxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikos_saxo είπε άμα θεωρείς ότι είναι κλέψιμο αυτό καλά κανεις γνώμη σου..αλλα για πες μου κάτι άσχετο με τα παιχνίδια..τα cinema γιατί έχουν αδειάσει άραγε?? μήπως όλοι κατεβάζουν ταινίες με το κιλό? ε ρε κλεφτες που υπάρχουν Kαι κάτι τελευταίο δεν είναι όλοι καμμένοι ή γουστάρουν το gaming..εγώ ας πούμε μπορεί να παίξω κάνα 2ωρο και να ξανά παίξω μετά από 2 μέρες πάλι ή να βαρεθώ..δεν είμαστε όλοι σε φάση να έχουμε συλλογή από παιχνίδια από φιγούρες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..ούτε 15 χρονων είμαστε ούτε 25..οποτε το gaming για μερικούς είναι να περάσει η ώρα και μετά σβήσιμο άμα το βαρεθείς.. που εγώ τα βαριέμαι πλέον τα games έχω φάει άπειρες ώρες λιωσίματος πιτσιρικάς..άμα θέλετε να πληρώνεται και το γουστάρετε με γειά σας με χαρά σας..εγώ είμαι άλλος τύπος και ο καθένας έχει τους λόγους του να μην πληρώσει για κάτι. Φυσικά είναι και το οικονομικό κομμάτι που όπως είπα άμα είσαι ένας τύπος σαν και εμενα δεν πας να δώσεις λεφτά για παιχνιδι..θα πας να δώσεις λεφτά σε κάτι άλλο που σε ευχαριστεί Όλα αυτά που γράφεις δεν δικαιολογούν το κλέψιμο που κάνεις και δεν υπάρχει λογική. Τι φιγούρες γράφεις και καμένοι;;;🤨 Δεν παίζει ρόλο αν ασχολείσαι 1/2/5 ώρες την ημέρα με gaming, ούτε αν είσαι 10/20/40 χρονών. Δηλαδή εγώ δεν ασχολούμαι με extreme sports αλλά όταν αποφασίσω μια φορά στα 5 χρόνια να κάνω bungie jumping θα το κάνω τζάμπα γιατί δεν ''είμαι καμένος'' σύμφωνα με την λογική σου. Ή δεν βλέπω σειρές οπότε όταν αποφασίσω να δω μια σειρά κάθε 2 χρόνια θα την πειρατέψω γιατί ''προτιμώ να δώσω χρήματα σε κάτι που με ευχαριστεί'' . Επίσης το οικονομικό δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να αγοράσω αμάξι πολυτελείας οπότε ας πάω να κλέψω ένα. Βρε παιδιά να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε. Στην τελική καλά κάνεις και τα πειρατεύεις αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου. Κλέφτης είσαι πνευματικών δικαιωμάτων όπως και όλοι οι υπόλοιποι που κάνουν το ίδιο. Ναι, ακόμη και στις ταινίες εφόσον τις κατεβάζουν παράνομα κλέφτες είναι και αυτοί. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από maniacos93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_saxo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, maniacos93 είπε Όλα αυτά που γράφεις δεν δικαιολογούν το κλέψιμο που κάνεις και δεν υπάρχει λογική. Τι φιγούρες γράφεις και καμένοι;;;🤨 Δεν παίζει ρόλο αν ασχολείσαι 1/2/5 ώρες την ημέρα με gaming, ούτε αν είσαι 10/20/40 χρονών. Δηλαδή εγώ δεν ασχολούμαι με extreme sports αλλά όταν αποφασίσω μια φορά στα 5 χρόνια να κάνω bungie jumping θα το κάνω τζάμπα γιατί δεν ''είμαι καμένος'' σύμφωνα με την λογική σου. Ή δεν βλέπω σειρές οπότε όταν αποφασίσω να δω μια σειρά κάθε 2 χρόνια θα την πειρατέψω γιατί ''προτιμώ να δώσω χρήματα σε κάτι που με ευχαριστεί'' . Επίσης το οικονομικό δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να αγοράσω αμάξι πολυτελείας οπότε ας πάω να κλέψω ένα. Βρε παιδιά να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε. Στην τελική καλά κάνεις και τα πειρατεύεις αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου. Κλέφτης είσαι πνευματικών δικαιωμάτων όπως και όλοι οι υπόλοιποι που κάνουν το ίδιο. Ναι, ακόμη και στις ταινίες εφόσον τις κατεβάζουν παράνομα κλέφτες είναι και αυτοί. κοίτα η λογική για τον καθένα είναι διαφορετική..εγώ σου λέω την λογική για την πλειοψηφία τι ισχύει..και μια χαρά σκεφτόμαστε τι γράφουμε..μια χαρά εύστοχα παραδείγματα φέρνω ενώ εσείς λέτε άστοχα τελείως.. μου συγκρίνετε το κλέψιμο που μπορείς να πας φυλακή η το extreme sport που λες να το κανεις τσάμπα(πως θα το κανεις τσάμπα δεν καταλαβαινω) ..εγώ έγραψα καθαρά για το internet που δεν υπάρχει ποινή και είναι όλα ελευθερα οποτε αλλα ντάλα κουτρουβάλα λέμε..τέλος πάντων ο καθένας ας κάνει ότι θέλει..κάτσε και πλήρωνε και εγώ ότι δεν γουστάρω να πληρώνω δεν θα το πληρώνω και μιλάμε για το internet πάντα..μην μου φέρνετε παραδείγματα φυσικών πραγμάτων λες και είμαστε κλεφτες. Eπίσης δεν έχω την ανάγκη να δικαιολογηθώ ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν απλά λέω πως είναι τα πράγματα. Eνα παράδειγμα για το τι συγκρίνετε εδώ μέσα είναι σαν να μου λες δεν έχω λεφτά να το πληρώσω οποτε θα πάω να το κλέψω από το κατάστημα..άμα ήταν έτσι δεν θα έπαιζα games εννοείται.. γι' αυτο σας λέω συγκρίνετε διαφορετικά πράγματα και δεν καταλαβαινετε την διαφορα ότι στο internet δεν σε βρίσκει κανεις και στην ουσία δεν είναι παράνομο(παράνομο είναι αλλα μονο στα χαρτιά) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από nikos_saxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, nikos_saxo είπε κοίτα η λογική για τον καθένα είναι διαφορετική..εγώ σου λέω την λογική για την πλειοψηφία τι ισχύει..και μια χαρά σκεφτόμαστε τι γράφουμε..μια χαρά εύστοχα παραδείγματα φέρνω ενώ εσείς λέτε άστοχα τελείως.. μου συγκρίνετε το κλέψιμο που μπορείς να πας φυλακή η το extreme sport που λες να το κανεις τσάμπα(πως θα το κανεις τσάμπα δεν καταλαβαινω) ..εγώ έγραψα καθαρά για το internet που δεν υπάρχει ποινή και είναι όλα ελευθερα οποτε αλλα ντάλα κουτρουβάλα λέμε..τέλος πάντων ο καθένας ας κάνει ότι θέλει..κάτσε και πλήρωνε και εγώ ότι δεν γουστάρω να πληρώνω δεν θα το πληρώνω και μιλάμε για το internet πάντα..μην μου φέρνετε παραδείγματα φυσικών πραγμάτων λες και είμαστε κλεφτες. Eπίσης δεν έχω την ανάγκη να δικαιολογηθώ ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν απλά λέω πως είναι τα πράγματα. Eνα παράδειγμα για το τι συγκρίνετε εδώ μέσα είναι σαν να μου λες δεν έχω λεφτά να το πληρώσω οποτε θα πάω να το κλέψω από το κατάστημα..άμα ήταν έτσι δεν θα έπαιζα games εννοείται.. γι' αυτο σας λέω συγκρίνετε διαφορετικά πράγματα και δεν καταλαβαινετε την διαφορα ότι στο internet δεν σε βρίσκει κανεις και στην ουσία δεν είναι παράνομο(παράνομο είναι αλλα μονο στα χαρτιά) Σταμάτησα εκεί που γράφεις πως δεν υπάρχει ποινή. Προφανώς και δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα αλλά ένα θα σου πω. Υπάρχει ποινή. Αν δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα ή εφαρμόζεται μια φορά το χρόνο είναι άλλο θέμα λόγω του ότι οι νόμοι εφαρμόζονται όπου μας βολεύει σε αυτή την κωλοχώρα. Πήγαινε σε μια μεγάλη χώρα όπως π.χ. Γερμανία και κατέβασε μια ταινία να μου πεις μετά αν είσαι τελικά κλέφτης ή όχι και προσπάθησε να δικαιολογήσεις στο δικαστήριο τις πράξεις σου. Και η κλεψιά δεν υφίσταται μόνο σε φυσικά προϊόντα. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιο και τα πνευματικά δικαιώματα (τραγουδιών, ταινιών, σειρών, παιχνιδιών, κ.τ.λ.) υπόκεινται σε νόμους. Τέλος πάντων, κάνε ότι νομίζεις. Αν νομίζεις ότι είσαι κλέφτης μόνο στα χαρτιά αλλά όχι στην ουσία όπως γράφεις δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_saxo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, maniacos93 είπε Σταμάτησα εκεί που γράφεις πως δεν υπάρχει ποινή. Προφανώς και δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα αλλά ένα θα σου πω. Υπάρχει ποινή. Αν δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα ή εφαρμόζεται μια φορά το χρόνο είναι άλλο θέμα λόγω του ότι οι νόμοι εφαρμόζονται όπου μας βολεύει σε αυτή την κωλοχώρα. Πήγαινε σε μια μεγάλη χώρα όπως π.χ. Γερμανία και κατέβασε μια ταινία να μου πεις μετά αν είσαι τελικά κλέφτης ή όχι και προσπάθησε να δικαιολογήσεις στο δικαστήριο τις πράξεις σου. Και η κλεψιά δεν υφίσταται μόνο σε φυσικά προϊόντα. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιο και τα πνευματικά δικαιώματα (τραγουδιών, ταινιών, σειρών, παιχνιδιών, κ.τ.λ.) υπόκεινται σε νόμους. Τέλος πάντων, κάνε ότι νομίζεις. Αν νομίζεις ότι είσαι κλέφτης μόνο στα χαρτιά αλλά όχι στην ουσία όπως γράφεις δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Καλή συνέχεια! Καλή συνεχεια και σε εσένα κατάλαβες το point και ας είμαι στα χαρτιά δεν με πειράζει και επίσης δεν ζω έξω οποτε δεν με ενδιαφέρει κιόλας.. αν και νομίζω ότι δεν πολύ ισχύει γιατί όλη η πειρατεία από έξω έρχεται..όλες αυτές οι ομάδες που είναι στο εξωτερικό (από που δεν ξέρω) δεν διώκονται ποινικά οποτε αυτό κάτι πρέπει να σου λέει..αυτοί είναι η αρχή του κακού στην ουσία. Παλιά κάνανε κάτι ενέργειες κλείσανε κάποια site και μετά πάλι τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με το καλό να έρθει όπως και το far cry 6. Ένα 25 αρι για την complete του Valhalla θα τα δώσω στο steam όπως και ένα 30αρι για το far cry 6. Έρχεται και το anno 1800 αυτό είχε βγει τώρα ξανά μπαίνει. Κλασική ubisoft. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα