Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έρθω τριήμερο στην Αθήνα  για δουλειά και επειδή το κατάλυμα είναι κέντρο θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κλειστό και αξιόπιστο πάρκινγκ να αφήσουμε το αυτοκίνητο. Περιοχές γύρω από Σύνταγμα και προς Κουκάκι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Finn είπε

Θα έρθω τριήμερο στην Αθήνα  για δουλειά και επειδή το κατάλυμα είναι κέντρο θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κλειστό και αξιόπιστο πάρκινγκ να αφήσουμε το αυτοκίνητο. Περιοχές γύρω από Σύνταγμα και προς Κουκάκι.

Ευχαριστώ!

Εγώ συνήθως όταν κατεβαίνω κέντρο (απο αχαρναί) παρκάρω σχετικά κοντά σύνταγμα, στο πολεμικό μουσείο https://polispark.gr/stathmos-rizari-polemiko-mouseio/

Δέν ξέρω αν θα σε βολέψει απλά προτείνω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Θες να το αφήσεις όλο το 3ήμερο ή να το παίρνεις και 1-2 φορές τη μέρα;

Σάββατο θα το πάρω για να πάω metropolitan expo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Finn said:

Σάββατο θα το πάρω για να πάω metropolitan expo.

Leof. Vouliagmenis 60, Athina 117 43

αρκετά οικονομικό και 24ωρο πάντα με υπάλληλο.

το μετρό Αγ. Ιωάννης 5λεπτά με τα πόδια στα 500μέτρα

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

αρκετά οικονομικό και 24ωρο πάντα με υπάλληλο.

το μετρό Αγ. Ιωάννης 5λεπτά με τα πόδια στα 500μέτρα

Νομίζω έχεις βάλει λάθος διεύθυνση..

Δημοσ.
5 minutes ago, Kag1ante said:

κάτι σκάλωμα έχει φάει το maps.

έκανα διόρθωση με τη διεύθυνση σε απλό κείμενο

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Σιγουρα γιατί εμένα δείχνει Luton.

Κάτι τρέχει με το λινκ και βγάζει τοποθεσίες κοντά στην ip .

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το άφησα πρόσφτα στο Parking Cosmos CarPark Νέο Κόσμο, επάνω στην Φραντζή. 3 μέρες 32€ έδωσα, μπορούσα να το πάρω όσες φορές ήθελα κατα την διάρκεια της ημέρας. Με βόλεψε πολύ

Δημοσ.

Ξεχνα την περιπτωση παρκιγκ γυρω απο το Συνταγμα γτ ειναι πανακριβα. Νεο κοσμο και κουκακι ειναι καλες επιλογες  οπως ειπαν και οι προηγουμενοι, εχει κοντα απο ολα τα ΜΜΜ και ειναι σε αποσταση αναπνοης απο το Συνταγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζω ένα στην οδό Ομήρου 25, μεταξυ της Σόλωνος και Ακαδημίας. Από εκεί θες κανένα 5 λεπτό με τα πόδια μέχρι να πας σταθμό Πανεπιστήμιο με το μετρό. Δεν γνωρίζω τιμές, ψάξε το τηλέφωνο τους στο google και ρώτησε τους. 

Edit: 20 ευρώ το 24ωρο βρήκα, δεν ξέρω αν σε συμφέρει σε σχέση με άλλους για ένα 3ημερο.

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Γνωρίζω ένα στην οδό Ομήρου 25, μεταξυ της Σόλωνος και Ακαδημίας. Από εκεί θες κανένα 5 λεπτό με τα πόδια μέχρι να πας σταθμό Πανεπιστήμιο με το μετρό. Δεν γνωρίζω τιμές, ψάξε το τηλέφωνο τους στο google και ρώτησε τους. 

Edit: 20 ευρώ το 24ωρο βρήκα, δεν ξέρω αν σε συμφέρει σε σχέση με άλλους για ένα 3ημερο.

by the way αυτοι ειναι νο1 #@%ες μιας και συχνα καλουν τροχαια αν βλεπουν οτι παρκαρουν στους γυρω δρομους και οχι σε αυτους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις στον κλειστό φυλασσόμενο σταθμό στο νομισματοκοπείο.
Από το κουκακι για να πας στο αεροδρόμιο θα βλαστημήσεις, ενώ από Αγ. παρασκευή θα είναι ποιο άνετα. Άσε που θα σου βγει  πάμφθηνα.

https://stasy.gr/εμπορική-εκμετάλλευση/χώροι-στάθμευσης/

Αν τώρα θες κουκακι ντε και καλά, βάλε το στο FIX. έχει διπλάσια τιμή όμως

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, smpt είπε

εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις στον κλειστό φυλασσόμενο σταθμό στο νομισματοκοπείο.
Από το κουκακι για να πας στο αεροδρόμιο θα βλαστημήσεις, ενώ από Αγ. παρασκευή θα είναι ποιο άνετα. Άσε που θα σου βγει  πάμφθηνα.

https://stasy.gr/εμπορική-εκμετάλλευση/χώροι-στάθμευσης/

Αν τώρα θες κουκακι ντε και καλά, βάλε το στο FIX. έχει διπλάσια τιμή όμως

εγω θα ελεγα να το αφησει σε ενα χωραφι στον ορχομενο. Ειναι δωρεαν. Να παρει μετα το ΚΤΕΛ βοιωτιας για λιοσσιων. Απο εκει περπατημα μεχρι μετρο Βοτανικο και απο εκει (σχεδον εφτασε βρε!) καρφι για σταθμο Συνταγμα.

Το μονο θεμα ειναι οτι το χωραφι ορχομενο δεν ειναι...φυλασσομενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...