vmaria Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα!! Ο πατέρας μου έχει το α53 και θέλει να φαίνεται η ημερομηνία στις φωτο. Όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα πως να το κάνω. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν αυτό με το gps που φαινεται ποπυ τραβηχτηκε αν βάζει και αυτο που ζητας. Δοκιμασε το ομως 1
GATE123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, vmaria είπε Καλημέρα!! Ο πατέρας μου έχει το α53 και θέλει να φαίνεται η ημερομηνία στις φωτο. Όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα πως να το κάνω. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ. Μπες στις ρυθμίσεις τις κάμερας και βρες το υδατογράφημα. Εκεί πρέπει να έχει την ημερομηνία και ώρα.
chios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μπες στις ρυθμίσεις τις κάμερας και βρες το υδατογράφημα. Εκεί πρέπει να έχει την ημερομηνία και ώρα. δε νομίζω ότι υπάρχει αυτό στο samsung, πρέπει να πας στη συλλογή να βρεις τη φωτογραφία και με επεξεργασία να βάλεις την ημερομηνία. 1
andreas1gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, chios είπε δε νομίζω ότι υπάρχει αυτό στο samsung, πρέπει να πας στη συλλογή να βρεις τη φωτογραφία και με επεξεργασία να βάλεις την ημερομηνία. Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια... 5 ώρες πριν, vmaria είπε Καλημέρα!! Ο πατέρας μου έχει το α53 και θέλει να φαίνεται η ημερομηνία στις φωτο. Όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα πως να το κάνω. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ. 1
vmaria Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, GATE123 είπε Μπες στις ρυθμίσεις τις κάμερας και βρες το υδατογράφημα. Εκεί πρέπει να έχει την ημερομηνία και ώρα.οταν ενεργοποιώ το υδατογράφημα εμφανίζει μόνο την εταιρεία και το μοντέλο δυστυχώς. 4 ώρες πριν, andreas1gr είπε Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια... Παιδιά όταν ενεργοποιώ το υδατογράφημα εμφανίζει μόνο την εταιρεία και το μοντέλο δυστυχώς.
Λύση andreas1gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, vmaria είπε Παιδιά όταν ενεργοποιώ το υδατογράφημα εμφανίζει μόνο την εταιρεία και το μοντέλο δυστυχώς. Πάτησες μέσα στο Υδατογράφημα; 1
vmaria Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 9:32 ΜΜ, andreas1gr είπε Πάτησες μέσα στο Υδατογράφημα; Τέέλεια!!! Το έκανα. Σ' ευχαριστώ πολυύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα