artist1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Ήθελα να βρω μια πληροφορια τελος παντων και ηθελα να κανω root το κινητο μου, δεν το εκανα τελικα ομως. Απλα πατησα καποιες φορες στο μοντελο μετα εμφανίστηκε αυτο που λεει 'επιλογες προγραμματιστή" και πατησα και Debugging usb. Θελω να φερω το κινητο μου στη αρχικη κατασταση. Εχω ξε-τικαρει το Debugging usb, εχω ξε-τικαρει και το κουμπι στις επιλογες προγραμματιστή ομως αν κανω επανεκκίνηση στο κινητο συνεχιζω να βλεπω το "επιλογες προγραμματιστη" τι αλλο πρεπει να κανω ομως για να μην το βλεπω καν αυτο και να γινει οπως πριν η συσκευη;
GATE123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που μπορεί αυτό κάποια στιγμή να σε βοηθήσει. Για ποιο κινητό ενδιαφέρεσαι για ρουταρισμα?
artist1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που μπορεί αυτό κάποια στιγμή να σε βοηθήσει. Για ποιο κινητό ενδιαφέρεσαι για ρουταρισμα? SM-G360F ...βεβαια αυτο που ηθελα το βρηκα οποτε δεν χρειαζεται να κανω ρουταρισμα τελικα. Απλα παρατηρω πως κολλαει η συσκευη αρκετα....φταιει βεβαια και η μπαταρια που θελει αντικατασταση αλλα ελεγα μηπως φταει και το οτι μου βγαζει την επιλογη για προγραμματιστες να μην το πολυφορτωνω. Επίσης μηπως ξερεις αν αυτη εδω η μπαταρια ειναι η πρωτοτυπη;https://www.cosmodata.gr/product/257623/kalodia-ergalia/bataries-genika/bataries-kiniton-tilefonon/bataria-samsung-eb-bg360bbe-gia-sm-g360f-galaxy-core-prime-original-bulk?gclid=CjwKCAiApvebBhAvEiwAe7mHSLbdZZKq7aCRksU9t2XXC2SE9FF8CIKBTlzFzp-56jPJY2JLYVIkqxoCh6UQAvD_BwEhttps://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwihvbiAi8T7AhX-GgYAHXznC98YABAJGgJ3cw&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD28wawLdvuM9DkzGPYe2gkDqaGAD1aYojoAS4mrDIQLiCtJiJvcqy7KFmcp875sLA40aIlZRzcQ-5vt8qPi0Co5XuvfVAsSkgowoHE-LR2M1mizwhO9iYV8L6s60ngBqMYU4d0SmoGW1ZGUw&sig=AOD64_1ZCgo0iSsKMpr2jmmBBRD0zG0EJw&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjR_q-Ai8T7AhUHSfEDHQRhCT0Q9aACKAB6BAgFECI&adurl=https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwihvbiAi8T7AhX-GgYAHXznC98YABAJGgJ3cw&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD28wawLdvuM9DkzGPYe2gkDqaGAD1aYojoAS4mrDIQLiCtJiJvcqy7KFmcp875sLA40aIlZRzcQ-5vt8qPi0Co5XuvfVAsSkgowoHE-LR2M1mizwhO9iYV8L6s60ngBqMYU4d0SmoGW1ZGUw&sig=AOD64_1ZCgo0iSsKMpr2jmmBBRD0zG0EJw&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjR_q-Ai8T7AhUHSfEDHQRhCT0Q9aACKAB6BAgFECI&adurl=https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwihvbiAi8T7AhX-GgYAHXznC98YABAJGgJ3cw&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD28wawLdvuM9DkzGPYe2gkDqaGAD1aYojoAS4mrDIQLiCtJiJvcqy7KFmcp875sLA40aIlZRzcQ-5vt8qPi0Co5XuvfVAsSkgowoHE-LR2M1mizwhO9iYV8L6s60ngBqMYU4d0SmoGW1ZGUw&sig=AOD64_1ZCgo0iSsKMpr2jmmBBRD0zG0EJw&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjR_q-Ai8T7AhUHSfEDHQRhCT0Q9aACKAB6BAgFECI&adurl=
GATE123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το USB Debugging (εντοπισμός σφαλμάτων USB) είναι μια επιλογή που υπάρχει στα Android Smartphones και επιτρέπει ουσιαστικά να συνδεθεί η συσκευή με τον υπολογιστή μας για να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε εργαλεία και εντολές ή να συνδεθούμε με το πρόγραμμα της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας. Επειδή η μπαταρία είναι αποσπασμένοι στο συγκεκριμένο κινητό,βγαλτην και δες τον κωδικό τις μπαταρίες. Κάνε μια αναζήτηση στο Google και θα βρεις. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από GATE123 1
jim_p Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο developer options πανω πανω υπαρχει το διακοπτακι που τα ενεργοποιει/απενεργοποιει. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από jim_p 1
artist1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 7:37 ΜΜ, jim_p είπε Στο developer options πανω πανω υπαρχει το διακοπτακι που τα ενεργοποιει/απενεργοποιει. το εχω απενεργοποιήση αλλα αν κανω επανεκκίνηση το κινητο και παλι μου εμφανίζει το "επιλογες για προγραμματιστες" παλια ενας φιλος μου κατι μου χε πει να κανω και οταν ξανα ανοιξα το κινητο δεν το εμφανιζε! αλλα οκ δεν πειραζει Πήρα την μπαταρια για το κινητο μου που σας ελεγα και με το που την εβαλα ελεγε 62% ....αρα δεν ειναι χρησιμοποιημένη;;;; Γιατι να λεει 62 % ;;;;;
infin1tyGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, artist1 said: Πήρα την μπαταρια για το κινητο μου που σας ελεγα και με το που την εβαλα ελεγε 62% ....αρα δεν ειναι χρησιμοποιημένη;;;; Γιατι να λεει 62 % ;;;;; Πόσο έπρεπε να λέει; Δεν γίνεται να ήταν 100% φορτισμένη όσους μήνες ήταν κλεισμένη στη συσκευασία της ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι είχε φορτιστεί πλήρως πριν βγει από το εργοστάσιο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από infin1tyGR 1
artist1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Πόσο έπρεπε να λέει; Δεν γίνεται να ήταν 100% φορτισμένη όσους μήνες ήταν κλεισμένη στη συσκευασία της ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι είχε φορτιστεί πλήρως πριν βγει από το εργοστάσιο. ενταξει σε ευχαριστω! Απλα δεν ηξερα πως τις φορτίζουν πριν τις βγαλουν στην αγορα τωρα το εμαθα !
AntiCambeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, artist1 είπε 1)το εχω απενεργοποιήση αλλα αν κανω επανεκκίνηση το κινητο και παλι μου εμφανίζει το "επιλογες για προγραμματιστες" παλια ενας φιλος μου κατι μου χε πει να κανω και οταν ξανα ανοιξα το κινητο δεν το εμφανιζε! αλλα οκ δεν πειραζει 2)Πήρα την μπαταρια για το κινητο μου που σας ελεγα και με το που την εβαλα ελεγε 62% ....αρα δεν ειναι χρησιμοποιημένη;;;; Γιατι να λεει 62 % ;;;;; 1)Σου το εμφανίζει εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει έστω και 1 φορά, αλλά εφόσον δεν το έχεις ενεργό δεν ισχύει. Νομίζω πως μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων φεύγει τελείως η ένδειξη, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Η 1 χρησιμότητα αυτής της λειτουργίας είναι το usb debugging και η άλλη οτι μπορείς να μειώσεις τις κλίμακες για ταχύτερη απόκριση. Κάποια antivirus, θεωρούν το usb debugging ως κενό ασφαλείας. 2)Οι μπαταρίες λιθίου είναι μερικώς φορτισμένες, γιατί δεν πρέπει να αδειάζουν τελείως. 1
artist1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 1)Σου το εμφανίζει εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει έστω και 1 φορά, αλλά εφόσον δεν το έχεις ενεργό δεν ισχύει. Νομίζω πως μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων φεύγει τελείως η ένδειξη, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Η 1 χρησιμότητα αυτής της λειτουργίας είναι το usb debugging και η άλλη οτι μπορείς να μειώσεις τις κλίμακες για ταχύτερη απόκριση. Κάποια antivirus, θεωρούν το usb debugging ως κενό ασφαλείας. 2)Οι μπαταρίες λιθίου είναι μερικώς φορτισμένες, γιατί δεν πρέπει να αδειάζουν τελείως. Σε ευχαριστω! Δυστυχως δεν εχω τόσες γνωσεις ώστε να με ωφελήσουν οι επιλογές προγραμματισμού ομως :p Οπότε μάλλον άδικα το ενεργοποίησα αλλα οκ. Εγω έχω την εντυπωση πως παλια ενας φιλος μου μου χε πει πως φευγει αυτο...αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως μου χε πει να κανω αλλα δεν πειραζει! Πόσο τα % πρέπει να φτάσει η μπαταρία για να το φορτίσω το κινητό; Επίσης πρέπει να το έχω απενεργοποιημένο ιδανικά όταν φορτίζει;
AntiCambeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, artist1 είπε Σε ευχαριστω! Δυστυχως δεν εχω τόσες γνωσεις ώστε να με ωφελήσουν οι επιλογές προγραμματισμού ομως 😛 Οπότε μάλλον άδικα το ενεργοποίησα αλλα οκ. Εγω έχω την εντυπωση πως παλια ενας φιλος μου μου χε πει πως φευγει αυτο...αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως μου χε πει να κανω αλλα δεν πειραζει! Πόσο τα % πρέπει να φτάσει η μπαταρία για να το φορτίσω το κινητό; Επίσης πρέπει να το έχω απενεργοποιημένο ιδανικά όταν φορτίζει; Οχι, το κινητό καλό είναι να είναι πάντα ανοιχτό για οποιαδήποτε ανάγκη και επικοινωνία.Επίσης δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι αν είναι κλειστό. Για τις πρώτες 4 φορτίσεις, ίσως είναι καλό να το φορτίσεις 15% έως 90%.Η μπαταρία θα έχει την πλήρη αυτονομία μετά τις 4 φορτίσεις, έως τότε ίσως να μην έχει σωστή αυτονομία. Επειτα αν θες η μπαταρία να μην καταπονείται και να διαρκέσει περισσότερο, το καλύτερο είναι 30% έως 80%, αυτό όμως μπορεί να μην βολεύει πάντα, θα τύχει να πέσει πχ και στο 20% αν είσαι έξω και δεν έχεις πρόσβαση ή χρόνο να το φορτίσεις.Η μπορεί να τύχει να το αφήσεις να φορτίσει μέχρι το 90%-100%, δεν τρέχει κάτι. Μετά το 80%, κάνει περισσότερους κύκλους φόρτισης, διπλασιάζονται κλπ.Οσο πιο λίγοι κύκλοι φόρτισης, τόσο το καλύτερο.Το κινητό διαβάζει πλήρη φόρτιση, μόνο όταν φτάσει το 90% και πάνω.Για αυτό τον λόγο, όσο ανεβαίνει το ποσοστό φόρτισης, τόσο αργεί η ταχύτητα της φόρτισης, το κάνει το λογισμικό του κινητού για να προστατέψει την μπαταρία. Οσο πιο λίγα watt φορτιστή χρησιμοποιείς, τόσο πιο αργά φορτίζει, αλλά καταπονείται λιγότερο. Ποτέ να μην αφήνεις την μπαταρία να αδειάζει τελείως. Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια της φόρτισης, τουλάχιστον όχι σε χρήση που καταναλώνει πολύ μπαταρία, πχ σε παιχνίδια. Εχω μπαταρία 4 χρόνια που είναι μόλις 2700 mAh και αντέχει ακόμα, το φορτίζω συνέχεια 30-80%.Εχει μειωθεί στα 2360 mAh.Εκει που το φόρτιζα προς το βράδυ, πλέον μετά τα 2.5-3 χρόνια το φορτίζω τουλάχιστον 2 φορές μέσα στην ημέρα, αλλά δεν αναγκάστηκα να του αλλάξω μπαταρία, θα πάρω άλλο κινητό και θα το κρατήσω για 2ο, ίσως να του αλλάξω μπαταρία μετά, εφόσον θα έχω το καινούριο και δεν θα χρειαστεί να μείνω χωρίς κινητό, είναι πλέον απαραίτητο. Αν θες, κατέβασε αυτή την εφαρμογή που σου έχει ρύθμιση να χτυπάει ειδοποίηση στο ποσοστό φόρτισης που του έχεις ορίσει, ενεργοποίησε το alarm τις ειδοποιήσεις. Στο διάγραμμα που δείχνει το ποσοστό φόρτισης, όταν το μετακινείς σου δείχνει πόσο αυξάνονται οι κύκλοι φόρτισης. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery 1
artist1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Στις 30/11/2022 στις 4:28 ΜΜ, AntiCambeR είπε Οχι, το κινητό καλό είναι να είναι πάντα ανοιχτό για οποιαδήποτε ανάγκη και επικοινωνία.Επίσης δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι αν είναι κλειστό. Για τις πρώτες 4 φορτίσεις, ίσως είναι καλό να το φορτίσεις 15% έως 90%.Η μπαταρία θα έχει την πλήρη αυτονομία μετά τις 4 φορτίσεις, έως τότε ίσως να μην έχει σωστή αυτονομία. Επειτα αν θες η μπαταρία να μην καταπονείται και να διαρκέσει περισσότερο, το καλύτερο είναι 30% έως 80%, αυτό όμως μπορεί να μην βολεύει πάντα, θα τύχει να πέσει πχ και στο 20% αν είσαι έξω και δεν έχεις πρόσβαση ή χρόνο να το φορτίσεις.Η μπορεί να τύχει να το αφήσεις να φορτίσει μέχρι το 90%-100%, δεν τρέχει κάτι. Μετά το 80%, κάνει περισσότερους κύκλους φόρτισης, διπλασιάζονται κλπ.Οσο πιο λίγοι κύκλοι φόρτισης, τόσο το καλύτερο.Το κινητό διαβάζει πλήρη φόρτιση, μόνο όταν φτάσει το 90% και πάνω.Για αυτό τον λόγο, όσο ανεβαίνει το ποσοστό φόρτισης, τόσο αργεί η ταχύτητα της φόρτισης, το κάνει το λογισμικό του κινητού για να προστατέψει την μπαταρία. Οσο πιο λίγα watt φορτιστή χρησιμοποιείς, τόσο πιο αργά φορτίζει, αλλά καταπονείται λιγότερο. Ποτέ να μην αφήνεις την μπαταρία να αδειάζει τελείως. Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια της φόρτισης, τουλάχιστον όχι σε χρήση που καταναλώνει πολύ μπαταρία, πχ σε παιχνίδια. Εχω μπαταρία 4 χρόνια που είναι μόλις 2700 mAh και αντέχει ακόμα, το φορτίζω συνέχεια 30-80%.Εχει μειωθεί στα 2360 mAh.Εκει που το φόρτιζα προς το βράδυ, πλέον μετά τα 2.5-3 χρόνια το φορτίζω τουλάχιστον 2 φορές μέσα στην ημέρα, αλλά δεν αναγκάστηκα να του αλλάξω μπαταρία, θα πάρω άλλο κινητό και θα το κρατήσω για 2ο, ίσως να του αλλάξω μπαταρία μετά, εφόσον θα έχω το καινούριο και δεν θα χρειαστεί να μείνω χωρίς κινητό, είναι πλέον απαραίτητο. Αν θες, κατέβασε αυτή την εφαρμογή που σου έχει ρύθμιση να χτυπάει ειδοποίηση στο ποσοστό φόρτισης που του έχεις ορίσει, ενεργοποίησε το alarm τις ειδοποιήσεις. Στο διάγραμμα που δείχνει το ποσοστό φόρτισης, όταν το μετακινείς σου δείχνει πόσο αυξάνονται οι κύκλοι φόρτισης. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery Σε ευχαριστώ πολυ! Τωρα τα κανα ηδη μπαχαλο βεβαια στις πρωτες φορτίσεις αλλα δεν πειράζει! Δεν το ξερα πως δεν κανει να το φορτίζουμε στο 100% και παντα ετσι το φόρτιζα. Και εκτος του οτι παίρνει πολύ ωρα να φορτίσει η μπαταρία πέφτει ΤΡΟΜΕΡΑ γρήγορα στο 90% οπότε μαλλον δεν αξίζει. Ηθελα να σε ρω΄τησω αν η λειτουργία ultra εξοικονόμισης ειναι καλη;
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, artist1 είπε Σε ευχαριστώ πολυ! Τωρα τα κανα ηδη μπαχαλο βεβαια στις πρωτες φορτίσεις αλλα δεν πειράζει! Δεν το ξερα πως δεν κανει να το φορτίζουμε στο 100% και παντα ετσι το φόρτιζα. Και εκτος του οτι παίρνει πολύ ωρα να φορτίσει η μπαταρία πέφτει ΤΡΟΜΕΡΑ γρήγορα στο 90% οπότε μαλλον δεν αξίζει. Ηθελα να σε ρω΄τησω αν η λειτουργία ultra εξοικονόμισης ειναι καλη; Αν η μπαταρία το βράδυ δεν πέφτει πολύ, δεν χρειάζεται να την ενεργοποιείς. Δεν την χρησιμοποιώ ποτέ, δεν λειτουργεί πλήρως το κινητό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα