Kingedward Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Όπως λέει και ο τίτλος του νήματος κάπου έχασα την ταυτότητά μου. Γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από το παράβολο που εξέδωσα στα ΚΕΠ και πλήρωσα , την δήλωση που έκανα στο gov.gr και τις 4 φωτογραφίες ταυτότητας;
Rmacobra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Kingedward είπε Καλημέρα. Όπως λέει και ο τίτλος του νήματος κάπου έχασα την ταυτότητά μου. Γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από το παράβολο που εξέδωσα στα ΚΕΠ και πλήρωσα , την δήλωση που έκανα στο gov.gr και τις 4 φωτογραφίες ταυτότητας; Ποιο ευκολο δεν ειναι να γραψεις στο google για να το βρεις και ανοιγεις ολοκληρο θεμα που ειναι πανευκολο να το βρεις στο google ωρες ωρες δεν σας καταλαβαινω. 1
kostasbm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 με ένα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου λύνονται όλα...και θα σου πουν ποτέ να πας να τη πάρεις
TheoAlex50 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rmacobra είπε Ποιο ευκολο δεν ειναι να γραψεις στο google για να το βρεις και ανοιγεις ολοκληρο θεμα που ειναι πανευκολο να το βρεις στο google ωρες ωρες δεν σας καταλαβαινω. Γιατί να λύσεις το πρόβλημα σου σε 1 λεπτό αν μπορείς σε 2 ώρες; 😅
Kingedward Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Εκεί που έψαχνα δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Πήρα τηλέφωνο και διευθετήθηκε το ζήτημα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καλοθελητές και πρόθυμοι να βοηθήσουν . Είναι τόσο δύσκολο αν γνωρίζει κάποιος να σου παρέχει αυτή την πληροφορία δωρεάν από το να γίνεται ειρωνικός ταΐζοντας την υπερηφάνεια του. Anyway, κλειδώστε το παρόν thread . Η άκρη βρέθηκε. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Kingedward είπε Εκεί που έψαχνα δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Πήρα τηλέφωνο και διευθετήθηκε το ζήτημα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καλοθελητές και πρόθυμοι να βοηθήσουν . Είναι τόσο δύσκολο αν γνωρίζει κάποιος να σου παρέχει αυτή την πληροφορία δωρεάν από το να γίνεται ειρωνικός ταΐζοντας την υπερηφάνεια του. Anyway, κλειδώστε το παρόν thread . Η άκρη βρέθηκε. τότε πρέπει να μαθεις να ψάχνεις https://www.google.com/search?q=απωλεια+ταυτοτητασ&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=απωλεια+ταυτοτητασ+&aqs=chrome..69i57j0i512j0i22i30l8.8310j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Kingedward Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε τότε πρέπει να μαθεις να ψάχνεις https://www.google.com/search?q=απωλεια+ταυτοτητασ&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=απωλεια+ταυτοτητασ+&aqs=chrome..69i57j0i512j0i22i30l8.8310j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Ευχαριστώ για την επισήμανση. Πουθενά δεν αναφέρει αυτό που μου είπαν στην μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία όμως και μερικές φορές όπως όλοι ξέρουμε πολύ καλά , τα προαπαιτούμενα απουσιάζουν. Τέλος εδώ, καλή συνέχεια.
MikeJ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Ένα μάρτυρα χρειάζεται επίσης το οποίο είναι μέγιστη τρολια... δλδ φέρνεις έναν random τύπο ο οποίος βεβαιώνει ότι είσαι αυτός που λες ότι είσαι.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δηλαδή η επίσημη σελίδα δεν τα λεει σωστά; http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang Γράψε μας τότε τι διαφορετικό είπαν στο τηλέφωνο να ξέρουμε.
JakeKaufman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Kingedward είπε Εκεί που έψαχνα δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Πήρα τηλέφωνο και διευθετήθηκε το ζήτημα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καλοθελητές και πρόθυμοι να βοηθήσουν . Είναι τόσο δύσκολο αν γνωρίζει κάποιος να σου παρέχει αυτή την πληροφορία δωρεάν από το να γίνεται ειρωνικός ταΐζοντας την υπερηφάνεια του. Anyway, κλειδώστε το παρόν thread . Η άκρη βρέθηκε. Εφόσον πήρες την απάντηση σου, το ορθό είναι να παραθέσεις τις πληροφορίες εδώ και μετά να ζητήσεις κλείδωμα, ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί και άλλο μέλος της κοινότητας στο μέλλον.
Kingedward Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Εφόσον πήρες την απάντηση σου, το ορθό είναι να παραθέσεις τις πληροφορίες εδώ και μετά να ζητήσεις κλείδωμα, ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί και άλλο μέλος της κοινότητας στο μέλλον. Ας γίνει έτσι : 1ο βήμα είναι να δηλωθεί άμεσα στο gov.gr για να ακυρωθεί η προηγούμενη ταυτότητα από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα (είτε εκεί που εκδόθηκε , είτε κάποιο κοντινό στον τόπο κατοικίας). Θα σταλεί και ανάλογο sms και email . 2ο βήμα: Πρέπει να εκδοθεί παράβολο (το οποίο κοστίζει 9€ και στο ταχυδρομείο κρατάνε 1,5€ προμήθεια) σε κάποιο ΚΕΠ : αντικατάσταση ταυτότητας λόγω φθοράς ή απώλειας. Εν συνεχεία, χρειάζονται 2 φωτογραφίες για ταυτότητα (ασπρόμαυρες) και ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΟΤΕ, ΔΕΗ κ.ο.κ). 3ο βήμα: Το παράβολο αποπληρώνεται στο ταχυδρομείο ή σε τράπεζα και την επόμενη μέρα πηγαίνεις σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής ή εκεί που είχε εκδοθεί στο παρελθόν το απολεσθέν έγγραφο με όλα τα παραπάνω και εκδίδεις την ταυτότητα. Στην διαδικασίας έκδοσης, χρειάζεται και μάρτυρας για να επιβεβαιώσει. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από Kingedward 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, MikeJ είπε Ένα μάρτυρα χρειάζεται επίσης το οποίο είναι μέγιστη τρολια... δλδ φέρνεις έναν random τύπο ο οποίος βεβαιώνει ότι είσαι αυτός που λες ότι είσαι. Δεν ξέρω κατά πόσο τρολλια είναι. Υποτίθεται πως μπορεί κάποιος να θέλει να βγάλει ψευδή ταυτότητα οπότε έχουν βάλει ως δικλείδες τον μαρτυρά και αν ο μάρτυρας καταθέσει ψευδως και βρεθεί αυτό τότε κινδυνεύει και ο ίδιος με κυρώσεις. Αλλά συμφωνώ ότι παραμένει γελοίο μέτρο όταν τα ΑΤ είναι διασυνδεμενα και τα ελέγχουν όλα online. Η υπαρξη αυτού του μέτρου δείχνει σαν κάτι να μην δουλεύει καλά κατά την διαδικασία έκδοσης ταυτότητας αλλά να μην το παραδέχεται το κράτος.
Kingedward Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ξέρω κατά πόσο τρολλια είναι. Υποτίθεται πως μπορεί κάποιος να θέλει να βγάλει ψευδή ταυτότητα οπότε έχουν βάλει ως δικλείδες τον μαρτυρά και αν ο μάρτυρας καταθέσει ψευδως και βρεθεί αυτό τότε κινδυνεύει και ο ίδιος με κυρώσεις. Αλλά συμφωνώ ότι παραμένει γελοίο μέτρο όταν τα ΑΤ είναι διασυνδεμενα και τα ελέγχουν όλα online. Η υπαρξη αυτού του μέτρου δείχνει σαν κάτι να μην δουλεύει καλά κατά την διαδικασία έκδοσης ταυτότητας αλλά να μην το παραδέχεται το κράτος. Εδώ, πήγα χθες με την κοπέλα μου και μου είπε να ξαναπάω γιατί δεν είχε δίκτυο! Άκουσον, άκουσον! Επίσης ελπίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να μην μπορεί ο καθένας με μια ταυτότητα να κάνει ανάληψη μπαίνοντας σε κάποιο κατάστημα τράπεζας και να χρειάζονται περισσότερα διαπιστευτήρια.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kingedward είπε Εδώ, πήγα χθες με την κοπέλα μου και μου είπε να ξαναπάω γιατί δεν είχε δίκτυο! Άκουσον, άκουσον! Επίσης ελπίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να μην μπορεί ο καθένας με μια ταυτότητα να κάνει ανάληψη μπαίνοντας σε κάποιο κατάστημα τράπεζας και να χρειάζονται περισσότερα διαπιστευτήρια. Ακριβώς για αυτό το λέω.... Στην τράπεζα, δεν αποκλείεται και να το καταφερει αν κοιμάται ο υπρληλος, δεν θα γράψω περισσότερα για ευνόητους λόγους. Η μάνα μου που δεν κατέχει τίποτα με κάρτες κτλ και πηγαίνει στο γκισέ, μόνο ταυτότητα και το παλιό βιβλιάριο δείχνει.
smpt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) την ταυτότητα την βγάζεις. το θέμα είναι μετά τι πρέπει να κάνεις.... τράπεζες εφορία κτλ.. EDIT: μισή σελίδα ποιο κάτω ήταν η απάντηση Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από smpt 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα