Προς το περιεχόμενο

Auto μπωτέ - Detailing, dents, scratches, paintjobs, light restoration etc..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.. κυρίως κύριοι.

Ένα τέτοιο θέμα δεν είδα να υπάρχει.. όντως είμαστε λίγοι οι ψείρες κάτοχοι αυτοκινήτου;

Με τρώει ο πισινός μου τελευταία, και με αφορμή το τελευταία άνοιγμα μιας πόρτας που έγινε πάνω στη πόρτα του συνοδειγού και άφησε ένα dent 2 εκατοστών.. είπα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου. 

Λέω λοιπόν να πάρω αυτό.

Kit Επιδιόρθωσης για Βαθουλώματα Αυτοκινήτου 18τμχ 54610 | Skroutz.gr

Και να πάω για τις 15 προσπάθειες, απ' το μεγαλύτερο στο μικρότερο, όπως λένε, με υπομονή. Δε μπορεί, κάτι θα πετύχω σε κυκλικά dents. Το βρίσκω κοντά 12€. Λένε όμως πως χρειάζομαι και ένα άλλο εργαλείο, σαν πιστολάκι θερμόκολας το βλέπω στα βίντεο. Αλλά μη φανταστείτε πως ξέρω τι είναι και η "θερμόκολλα", δεν τα έχω καθόλου τα μερεμέτια.

Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω τι είναι;

:) 

Επεξ/σία από JiovanniGeorgeo
Δημοσ.

τριβει τα χερια του ο φαναρτζης της γειτονιας σου. Δεν ειναι σπανιο να φτιαχνουν "μερεμετια" οδηγων.

anyway και για να μη σπαμαρω αλλο το θεμα μπορεις ισως να βγαλεις φωτο για να καταλαβουν οι ειδικοι του φορουμ αν τα εργαλεια που ψαχνεις κανουν για τη ζημια που εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Ο φαναρτζής ζητάει πάνω από 70€ για το ΕΝΑ βαθουλωματάκι. Δεν φταίω εγώ που δε τυπώνω χρήμα.

Επειδή έχω μέλλον στην Αθήνα, και θα γίνουν και άλλα, για αυτό άνοιξα θέμα για να βρούμε πιο κομπλέ λύσεις απ΄ αυτήν.

Dent Repair Before

Δημοσ.

Θέλεις κάποιο κιτ σαν αυτό, όπου έχει ένα εξάρτημα που το κολλάς και μετά πάνω σε αυτό βάζεις το άλλο που το τραβάει με κρούση. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω.

Εγώ έχω ένα τέτοιο κιτ. Έχω κάνει καλή δουλειά αλλά pdr δεν είναι. Θέλει πολύ εξάσκηση και δεν θα το δοκίμαζα σε καινούριο αυτοκίνητο.

Στα δικά μου και της οικογένειας που είναι >8 ετών που είναι γεμάτα τέτοια έχω μαζέψει μερικές λακουβίτσες. Ένα σοβαρό πρόβλημα είναι ότι σε κάποια ξεφλουδίζει το χρώμα και μένει στην σιλικόνη...

Συμβουλή μου σε 5-6 χρόνια ξανασκέψου το...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ε αυτό με το χρώμα σε εκείνο το σημείο θα με πληγώσει..

Δε μπορεί ρε παιδιά..

Μην το επιχειρήσεις καθόλου.

Όταν παλιώσει και γεμίσεις με διάφορα, και έχεις χρόνο για προσπάθειες, πάρε ένα κιτ με πολλά εργαλεία και κάνε δοκιμές. Στην χειρότερη πας για βάψιμο το κομμάτι που θα έχεις προσπαθήσει.

Υ.Γ. Στο δικό μου, είχα ένα χτύπημα στο πίσω φτερό χαμηλά, το είχα "φέρει" όσο πιο ίσια γινόταν την λαμαρίνα με αυτό το κιτ ώστε να μπει ελάχιστος στόκος. Το αποτέλσμα μετά το βάψιμο είναι αρκετά καλό...

Δημοσ.

Τι σχέσει έχει το detailing με την λακούβα ένας θεός ξερει.

Ένα σεμινάριο για έναν επαγγελματία κοστίζει 5-10 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα εργαλεία. Εσύ θες να φτιάξεις την λακούβα με 20 ευρώ;

Επίσης αν δεν πιάνουν τα χερια σου και δεν γνωρίζεις τι είναι η θερμοκολλα καλύτερα να το αφήσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, tzotzo είπε

Τι σχέσει έχει το detailing με την λακούβα ένας θεός ξερει.

Ένα σεμινάριο για έναν επαγγελματία κοστίζει 5-10 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα εργαλεία. Εσύ θες να φτιάξεις την λακούβα με 20 ευρώ;

Επίσης αν δεν πιάνουν τα χερια σου και δεν γνωρίζεις τι είναι η θερμοκολλα καλύτερα να το αφήσεις.

Challenge accepted.

Θα ανεβάσω εντός 2-3 εβδομάδων βίντεο που θα το παλέψω πλήρως DIY. Στο όνομα σου αφιερωμένο. 

Όχι επειδή εκείνοι πλήρωσαν κάτι 10 χιλιάρικα, να γυρήσει boomerang σε μένα.. εγώ τι φταίω..

Υ.Γ.: Έχω γράψει και lights restoration στο θέμα, μη κοροϊδεύεις όποιον ρωτήσει και για αυτό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...