iceman33221 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Σε εναν απο του; ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ κυκλο εχω συνδεσει την αντλια. Στον ΚΟΚΚΙΝΟ κυκλο τα φανακια του ψυγειου Στους Πρασσινους τα μπροστινα φανακια του κουτιου. ΦΩΤΟ ΜΟΒΟ Στην παρακατω φωτο δειχνω που εχω βαλει το ψυγειο.(δεν ειναι ο δικος μου πυργος),απλα το ψυγειο βγαζει τα σωληνακια απο δεξια και οχι απο αριστερα οπως στην φωτο. Ψυγειο @Cre3p Αναφορά σε κείμενο Πάει, χάλασε! Μπορώ να έχω την κάρτα γραφικών σου; Χαχα καλο ε?! Οποτε για να φυγειη φυσαλιδα θα πρεπει ουσιαστικα να ακουμπησω τον υπολογιστη με το μπροστινο μερος στο πατωμα,εαν δεν ξεκουμπωσω το ψυγειο.
mixalis95320 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Το πρόβλημα του ειναι οτι δινει 1.6v+ στον επεξεργαστή και τιποτα αλλο. Ειναι απολυτα λογικο να μην μπορει να ανταπεξέλθει η ψυκτρα του. Τωρα η αυτος εκανε overclock η κάποιο πρόγραμμα που εχει εκανε μονο του. @iceman33221 Κανε bios reset οπως ειπα και δες αν παει παλι 1.6v. Αν ειναι πολυ πανω απο 1.3v τοτε καποιο πρόγραμμα κανει μονο του overclock. The end.
iceman33221 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Το πρόβλημα του ειναι οτι δινει 1.6v+ στον επεξεργαστή και τιποτα αλλο. Ειναι απολυτα λογικο να μην μπορει να ανταπεξέλθει η ψυκτρα του. Τωρα η αυτος εκανε overclock η κάποιο πρόγραμμα που εχει εκανε μονο του. @iceman33221 Κανε bios reset οπως ειπα και δες αν παει παλι 1.6v. Αν ειναι πολυ πανω απο 1.3v τοτε καποιο πρόγραμμα κανει μονο του overclock. The end. overclock εγω δεν εκανα. Και στο ειπα οτι απο το bios εχω αλλαξει μονο το xmp. Ερωτηση υπαρχει περιπτωση να κανει αυτοματα overclock ο επεξεργαστης για να boostari στα 5,1ghz?Και για αυτο να τραβαει 1.6ν? Θα κανω ρεσετ και θα σου στειλω παλι φωτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Πριν κάνεις reset μπες στο BIOS, πήγαινε στο Tweaker, και κοίτα μήπως είναι πειραγμένο εκεί το Vcore (δες το manual της μητρικής)
triplex1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, iceman33221 είπε overclock εγω δεν εκανα. Και στο ειπα οτι απο το bios εχω αλλαξει μονο το xmp. Ερωτηση υπαρχει περιπτωση να κανει αυτοματα overclock ο επεξεργαστης για να boostari στα 5,1ghz?Και για αυτο να τραβαει 1.6ν? Θα κανω ρεσετ και θα σου στειλω παλι φωτο. Κοιτα τις ρυθμισεις ενεργειας απο τα Windows ποια επιλογη ειναι τσεκαρισμενη
iceman33221 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, triplex1 είπε Κοιτα τις ρυθμισεις ενεργειας απο τα Windows ποια επιλογη ειναι τσεκαρισμενη Είναι στις "Υψηλες επιδόσεις" 4 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Το πρόβλημα του ειναι οτι δινει 1.6v+ στον επεξεργαστή και τιποτα αλλο. Ειναι απολυτα λογικο να μην μπορει να ανταπεξέλθει η ψυκτρα του. Τωρα η αυτος εκανε overclock η κάποιο πρόγραμμα που εχει εκανε μονο του. @iceman33221 Κανε bios reset οπως ειπα και δες αν παει παλι 1.6v. Αν ειναι πολυ πανω απο 1.3v τοτε καποιο πρόγραμμα κανει μονο του overclock. The end. εκανα reset το bios. Οριστε η φωτο την ωρα που επαιζα Apex Fwto Χωρις να κανω τιποτα στο bios.Ουτε το Xmp δεν εχω ενεργοποιήσει.
triplex1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, iceman33221 είπε Είναι στις "Υψηλες επιδόσεις" εκανα reset το bios. Οριστε η φωτο την ωρα που επαιζα Apex Fwto Χωρις να κανω τιποτα στο bios.Ουτε το Xmp δεν εχω ενεργοποιήσει. καντο balanced και δωσε επανεκκινηση
Λύση mixalis95320 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Είναι στις "Υψηλες επιδόσεις" εκανα reset το bios. Οριστε η φωτο την ωρα που επαιζα Apex Fwto Χωρις να κανω τιποτα στο bios.Ουτε το Xmp δεν εχω ενεργοποιήσει. Ωραια τωρα ειναι μια χαρα. 1,35v. 55-68c Καποιο προγραμμα που εχεις εκανε βλακειες. Ψαξε ποιο ειναι και κανε απεγκατασταση. Κανε και ενα καλο optimization τα fan+ αντλια και εισαι ετοιμος. You're welcome. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από mixalis95320
iceman33221 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Ωραια τωρα ειναι μια χαρα. 1,35v. 55-68c Καποιο προγραμμα που εχεις εκανε βλακειες. Ψαξε ποιο ειναι και κανε απεγκατασταση. Κανε και ενα καλο optimization τα fan+ αντλια και εισαι ετοιμος. You're welcome. εαν ηταν προγραμμα δεν θα συνεχιζε και μετα το reset bios? Τελος παντων. ενεργοποιησα και το xmp και θα παω να κανω ρυθμισεις στα φανακια. Σας ευχαριστω ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα