Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

κοιταω να αγορασω μια 43" max τηλεοραση για τη κρεβατοκαμαρα (οπου θα βρισκεται με ελαφρια γωνια προς το κρεβατι) γυρω στα 350-400.

Βασικη χρηση emby (σα το plex), οποτε παμε σε LG / android TV που παιρνει το emby νομιζω, sa

Aπο οτι εχω δει απο LG εχω καταληξει σε LG-43-4K-UHD-LED-43UP75003LF-HDR-2021 ή LG-43-4K-UHD-QNED-43NANO766QA-HDR-2022 αλλα μοντελα του 2022 φαινεται να ειναι χειροτερα συμφωνα με το kitele + which.uk 😕

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε LG ή αν υπαρχει κατι καλυτερο σε εικονα σε TCL κτλ?

Δημοσ.

Οποτε χωρις την επιστροφη ειναι περιπου στην ιδια τιμη με την 766 που ειναι επισης VA. Στο kitele.com/en/compare/lg-43nano766qa,lg-43up75006lf,tcl-43c635 της δινει αρκετα καλυτερο βαθμο απο τις αλλες 2. Διαβασα κατι σχολια για πολυ μικρο viewing angle και οτι κανει κατι παραξενα με την φωτεινοτητα στις εναλλαγες.

Εχουμε καθολου εικονα (no pun intended) για αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Έχουμε τελικά καμία γνώμη για την TCL; Κοιτούσα για καμία Samsung/LG/Sony, αλλά επειδή δε θέλω να ξεφύγω από τα 500 και επειδή θα κουμπωθεί πάνω της PS5 (χρήση για ταινίες/games δηλαδή), με δελεάζει. Για HDMI 2.1 + 120Hz κ.λπ., με 500 ούτε για αστείο.

Είναι και η βαθμολογία στην κριτική που παρέθεσε παραπάνω ο stemac που το χοντραίνει κάπως το θέμα με το 9.5. Πόσο μέτρια μπορεί να είναι με τέτοια βαθμολογία;

Απόσταση θέασης, αρκετά μικρή (~2 μέτρα), οπότε νομίζω και η 43ρα είναι στα όρια για να θεωρηθεί αρκετά μεγάλη, αλλά από την άλλη, ίσως δεν υπάρχουν θέματα με viewing angles etc.

Εν τω μεταξύ σκρουτζ είναι παντού διαθέσιμη στα χρήματα της προσφοράς. Τις κριτικές βέβαια εκεί δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τις λάβω υπόψιν. Από τη μία λένε εξαιρετικά χρώματα και από την άλλη ότι κάνει απότομες εναλλαγές σε χρώματα/δεν έχει σταθερή ροή αναλόγως της παλέτας του περιεχόμενου.

Θενκς^

Edit: Με λίγη αναζήτηση εδώ-και-εκεί, το outcome είναι ότι είναι λαχείο και πως δεν αξίζει. + ότι δεν είναι real 120Hz (λογικό μου φαίνεται αυτό σε αυτήν την τιμή, για να είμαι ειλικρινής). Οπότε, next. Αν υπάρχει καμία πρόταση, ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από giorgos147

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...