Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα περάσω και εγώ σήμερα απο κατάστημα αν το έχει να τσιμπήσω ένα. Δεν με καίει το drone αλλά είναι καλή τιμή και θα είναι ωραίο παιχνίδι. Και αν το βαρεθώ το δίνω σχετιά καλά. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλή τιμή για την κατηγορία του, απλά αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με λειτουργίας προεπιλεγμένης διαδρομής με waypoints και ακολουθίας (follow me), υπολογίστε €25 επιπλέον για αγορά της εφαρμογής Litchi από το Play Store, θα σας ταλαιπωρήσει λίγο με την εφαρμογή DJI Fly που δίνει ο κατασκευαστής.

• Like 2
Δημοσ.

Το παρήγγειλα τελικά. Μια ερώτηση για τους πιο σχετικούς: Το care refresh αξίζει; Για 1 ή 2 χρόνια; Και αν ναι απο που το παίρνουμε; Γιατί εδώ πχ το έχω βρει φτηνότερο https://geoshop.gr/product/dji-care-refresh-1-year-plan-for-dji-mini-2/ . Αν το πάρω απο το dji store εξωτερικού ισχύει, γιατί κάπου διάβασα να είναι αγορασμένο από την ίδια χώρα;

Δημοσ.

Εγω το εχω παρει απο την ιδια την Dji. Οποτε στο κομματι του eshop δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω.

Εννοειται πως θα παρεις. Ενα χρονο. Πριν ληξει ο χρονος, παιρνεις αλλον εναν αν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...