john_dr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 13 hours ago, itanium said: Το πρότυπο ΑΤΧ 3,0 και το 12 VHP είναι σχεδιασμένο και δοκιμασμένο και αναπτύχθηκε απο την INTEL και εσύ και οι απο πάνω που γράφετε τη μια κοτσάνα μετά την άλλη τον ΙΔΙΟ αντάπτορα θα έχει μελλοντικά τόσο η amd όσο και η intel στις κάρτες γραφικών Εάν ο οποιοσδήποτε ΔΕΝ μπορεί να τοποθετήσει σωστά ένα καλώδιο προφανώς και είναι πρόβλημα του χρήστη, το γιατί έλιωσαν οι ακροδέκτες αυτοί για να το καταλάβει κάποιος αρκεί φυσική γυμνασίου και ένα IQ βασικό..... Τόσες πολλές παράγραφοι για να μου πεις απλά ότι σου έθιξα την Nvidia. 13 hours ago, nick_souvlaki said: Θεωρώ ότι είσαι λάθος για τις έμμεσες κατηγορίες στο Gamers Nexus. Άμα δεις όλο το βίντεο το έψαξε αρκετά καλά θεωρώ και προσωπικά δεν βλέπω πουθενά να βγάζει την Nvidia λάδι. Μάλιστα το ανάποδο. Λέει σε αρκετά σημεία ότι ναι μεν επιρεάζει ο χρήστης για το πως βάζει το βύσμα, αλλά τονίζει ότι την ευθύνη την έχει η Nvidia που δεν έφτιαξε ένα βύσμα/έλεγχο που να μην επιτρέπει τον χρήστη να το βάλει λάθος / πιο χαλαρά. Επίσης είναι οι μόνοι από όσο ξέρω που κατάφεραν όντως να δημιουργήσουν το πρόβλημα ενώ όλοι οι άλλοι που γράφουν για αυτό δεν το κατάφεραν και μιλάγανε θεωρητικά. Όσο αφορά το βίντεο και άμα η έρευνα που έκαναν είναι σε υψηλό επίπεδο ... να σου πω ότι το κάνουν συνέχεια αυτό. Είναι το στιλ τους να μπαίνουν τεχνικά πολύ και σε λεπτομέρεια. Εδώ έχουν μηχάνημα που βλέπει τις διαφορές πίεσης και θερμοκρασίας στη ροή του αέρα για να ελέγχουν το airflow ανεμιστήρων/κονσολων. Και δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν. Και ο der8auer είναι τέτοιου στιλ. Άρα γίνεται. Το βίντεο όταν το είχα δει(άμα είναι ότι δεν το θυμάμαι καλά να το ξανά δω), επικέντρωνε στο πως αν δεν βάλεις το βύσμα μέχρι μέσα, μπορεί να παρουσιαστεί το πρόβλημα. Μετά είχαμε και τις αναλύσεις για τυχόν μικροσκοπικά μεταλλικά θραύσματα μέσα στις ακίδες και διάφορα τέτοια ωραία, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να ενοχοποιήσει την Nvidia. Μπορεί να βγει να πει "Α! έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί", αλλά μέχρι εκεί. Και στο επόμενο βίντεο όπου η RTX 4090 θα σαρώνει τον ανταγωνισμό, όλα πάνω κάτω θα έχουν ξεχαστεί. Οπότε ενοχοποιείται το βύσμα ή ο χρήστης. Κυρίως ο χρήστης. Το ότι η Nvidia περίμενε αυτό το βίντεο για να βγάλει την ανακοίνωσή της, προσωπικά δεν το θεωρώ τυχαίο. Νομίζω είναι κατανοητό ότι αν η Nvidia έβγαινε και έλεγε τα ίδια που λέει το Gamers Nexus, πολλοί θα αμφισβητούσαν τα λεγόμενά της. Αλλά το Gamers Nexus αποτελεί ένα κανάλι που θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο από το κοινό του, με πολλά βίντεο στο παρελθόν όπου εστιάζει σε αστοχίες προϊόντων(τροφοδοτικά που σκάνε, πλακέτες σε κουτιά Η/Υ που πιάνουν φωτιά), οπότε ότι βγει και πει θα υιοθετηθεί άμεσα από την συντριπτική πλειοψηφία. Οπότε το βίντεο αυτό, λέω εγώ τώρα, μια κοτσάνα από την γκλάβα μου που μου έγραφε ο άλλος, θεωρώ ότι έγινε λιγάκι κατά παραγγελία της Nvidia ή σε παράκληση της Nvidia η οποία ίσως να τους έδωσε και μερικά hints για το μέχρι πόσο να σπρώξουν το καλώδιο ή τι αντάπτορα να χρησιμοποιήσουν ή τι να τρέχουν και να ψάχνουν να βρουν στο εργαστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 hours ago, john_dr said: Τόσες πολλές παράγραφοι για να μου πεις απλά ότι σου έθιξα την Nvidia. Το βίντεο όταν το είχα δει(άμα είναι ότι δεν το θυμάμαι καλά να το ξανά δω), επικέντρωνε στο πως αν δεν βάλεις το βύσμα μέχρι μέσα, μπορεί να παρουσιαστεί το πρόβλημα. Μετά είχαμε και τις αναλύσεις για τυχόν μικροσκοπικά μεταλλικά θραύσματα μέσα στις ακίδες και διάφορα τέτοια ωραία, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να ενοχοποιήσει την Nvidia. Μπορεί να βγει να πει "Α! έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί", αλλά μέχρι εκεί. Και στο επόμενο βίντεο όπου η RTX 4090 θα σαρώνει τον ανταγωνισμό, όλα πάνω κάτω θα έχουν ξεχαστεί. Οπότε ενοχοποιείται το βύσμα ή ο χρήστης. Κυρίως ο χρήστης. Το ότι η Nvidia περίμενε αυτό το βίντεο για να βγάλει την ανακοίνωσή της, προσωπικά δεν το θεωρώ τυχαίο. Νομίζω είναι κατανοητό ότι αν η Nvidia έβγαινε και έλεγε τα ίδια που λέει το Gamers Nexus, πολλοί θα αμφισβητούσαν τα λεγόμενά της. Αλλά το Gamers Nexus αποτελεί ένα κανάλι που θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο από το κοινό του, με πολλά βίντεο στο παρελθόν όπου εστιάζει σε αστοχίες προϊόντων(τροφοδοτικά που σκάνε, πλακέτες σε κουτιά Η/Υ που πιάνουν φωτιά), οπότε ότι βγει και πει θα υιοθετηθεί άμεσα από την συντριπτική πλειοψηφία. Οπότε το βίντεο αυτό, λέω εγώ τώρα, μια κοτσάνα από την γκλάβα μου που μου έγραφε ο άλλος, θεωρώ ότι έγινε λιγάκι κατά παραγγελία της Nvidia ή σε παράκληση της Nvidia η οποία ίσως να τους έδωσε και μερικά hints για το μέχρι πόσο να σπρώξουν το καλώδιο ή τι αντάπτορα να χρησιμοποιήσουν ή τι να τρέχουν και να ψάχνουν να βρουν στο εργαστήριο. Σου προτείνω ξεκάθαρα να ξαναδείς το βίντεο του Gamers Nexus γιατί έχεις βγάλει λάθος εντύπωση θεωρώ. Οι άνθρωποι ήταν ξεκάθαροι... η αιτία είναι σίγουρα ο χρήστης καθώς το καλώδιο δεν μπαίνει εντελώς σωστά, αλλά η Nvidia φέρει την μεγάλη ευθύνη που δεν προέβλεψε αυτό το λάθος του χρήστη, που δεν κάνει κλικ το καλώδιο, που δεν έβαλε κάποιο αισθητήρα κ.α.. Και αυτό είναι και η αλήθεια από ότι φαίνεται... τι να πούνε;;; ...ότι όλα τα κάνει η κακή Nvidia;;; Αφού φταίει και η κακή σύνδεση που κάνει ο χρήστης. Δεν θα ήταν αντικειμενικοι άμα το έλεγαν. Επίσης όπως είπα, και από όσο έχω δει, είναι οι μόνοι που κατάφεραν να επαναλάβουν την φθορά ένω όλες τις άλλες μέρες όλοι οι άλλοι μίλαγαν θεωρητικά. Τα περί σχέσης με Nvidia κ.α. τα θεωρώ εντελώς αβάσιμα ... εκτός άμα έχεις να μας δείξεις κάποιον άλλο που έκανε ίδια η καλύτερη δουλειά και έβγαλε άλλο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ μεγάλο φιάσκο και πιστεύω να τους λυπάται κανείς,καθώς θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικοί,άλλο το % που μας λένε αυτοί για damage control και άλλο το τι συμβαίνει.Απο την μια λιώνουν σαν παγωτά (σύν το οτι θέλουν και καινούργιο "hardware" να της στηρίξουν),απο την άλλη η υπερκοστολόγηση που ο ανταγωνισμός τους φρόντισε να αναδείξει,τρέχουν και δεν φτάνουν λέμε... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 hours ago, john_dr said: Το βίντεο όταν το είχα δει(άμα είναι ότι δεν το θυμάμαι καλά να το ξανά δω), επικέντρωνε στο πως αν δεν βάλεις το βύσμα μέχρι μέσα, μπορεί να παρουσιαστεί το πρόβλημα. Μετά είχαμε και τις αναλύσεις για τυχόν μικροσκοπικά μεταλλικά θραύσματα μέσα στις ακίδες και διάφορα τέτοια ωραία, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να ενοχοποιήσει την Nvidia. Μπορεί να βγει να πει "Α! έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί", αλλά μέχρι εκεί. Και στο επόμενο βίντεο όπου η RTX 4090 θα σαρώνει τον ανταγωνισμό, όλα πάνω κάτω θα έχουν ξεχαστεί. Οπότε ενοχοποιείται το βύσμα ή ο χρήστης. Κυρίως ο χρήστης. Το ότι η Nvidia περίμενε αυτό το βίντεο για να βγάλει την ανακοίνωσή της, προσωπικά δεν το θεωρώ τυχαίο. Νομίζω είναι κατανοητό ότι αν η Nvidia έβγαινε και έλεγε τα ίδια που λέει το Gamers Nexus, πολλοί θα αμφισβητούσαν τα λεγόμενά της. Αλλά το Gamers Nexus αποτελεί ένα κανάλι που θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο από το κοινό του, με πολλά βίντεο στο παρελθόν όπου εστιάζει σε αστοχίες προϊόντων(τροφοδοτικά που σκάνε, πλακέτες σε κουτιά Η/Υ που πιάνουν φωτιά), οπότε ότι βγει και πει θα υιοθετηθεί άμεσα από την συντριπτική πλειοψηφία. Οπότε το βίντεο αυτό, λέω εγώ τώρα, μια κοτσάνα από την γκλάβα μου που μου έγραφε ο άλλος, θεωρώ ότι έγινε λιγάκι κατά παραγγελία της Nvidia ή σε παράκληση της Nvidia η οποία ίσως να τους έδωσε και μερικά hints για το μέχρι πόσο να σπρώξουν το καλώδιο ή τι αντάπτορα να χρησιμοποιήσουν ή τι να τρέχουν και να ψάχνουν να βρουν στο εργαστήριο. Τοσά λεφτά ζητάει η nvidia, ας στέλνει έναν τεχνικό μαζί με την κάρτα να μας το βάζει σωστά (το καλώδιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, ELMastas είπε Πολύ μεγάλο φιάσκο και πιστεύω να τους λυπάται κανείς,καθώς θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικοί,άλλο το % που μας λένε αυτοί για damage control και άλλο το τι συμβαίνει.Απο την μια λιώνουν σαν παγωτά (σύν το οτι θέλουν και καινούργιο "hardware" να της στηρίξουν),απο την άλλη η υπερκοστολόγηση που ο ανταγωνισμός τους φρόντισε να αναδείξει,τρέχουν και δεν φτάνουν λέμε... To εχω αναφερει και σε παραπανω ποστ. Αν παρεις μια μητρικη η ενα επεξεργαστη και στη προσπαθεια σου να το βαλεις στραβωσεις η σπασει τα ποδαρακια θεωρειται κακη χρηση και κανενας δεν σε καλυπτει με αντικατασταση. Κανενας δεν θα ασχοληθει να πει οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος και τα pins δεν θα επρεπε να σπανε και να στραβωνουν. Kανενας δεν θα πει θα επρεπε να σε καλυψει η Intel Και η AMD με αντικατασταση, γιατι τοσα χρηματα ζητανε και τοσα quality control υποτηθεται οτι εχουν πριν κυκλοφορησει στην αγορα. Υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις λαθος και να καταστρεψεις το προιον,να καψεις το προιον, να μη δουλευει το προιον ακομα και να μην ειναι συμβατο το προιον η να μη χωραει. Για αυτο υπαρχουν καταστηματα που αναλαμβανουν να το κανουν για εσενα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τωρα αν αναλαβεις την ευθυνη και το κανεις μονο σου θα εισαι υπευθυνος και για το αποτελεσμα. Πολλοι προσπαθουν να στησουν το pc τους με βιντεακια απο το youtube χωρις να γνωριζουν τα βασικα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoreh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, itanium είπε Ποιον Οhm και ιστορίες, κατάλαβα οτι έβαλες sleeved extender από το 4pin EPS στην μητρική κάτι αντίστοιχο με τις φωτό που ανέβασα, εσύ τώρα μου δείχνεις ένα τριπολικό AC καλώδιο που μπαίνει στην πρίζα περιέγραψε καλύτερά και άσε τους χαρακτηρισμούς με το τι γράφω εγώ Πάνω αριστερά είναι το 12v 4pin EPS power connector τι σχέση έχει αυτό με το AC καλώδιο τροφοδοσίας εσύ ξέρεις Θα θεωρήσω πως κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Το AC καλώδιο - σε περίπτωση που πραγματικά δεν κατάλαβες - είναι ένα δείγμα της κακοτεχνίας και της φτήνιας που έρχεται αντιμέτωπος ο χρήστης (εκείνη παράγραφος που ανέφερε πως υπάρχουν υλοποιήσεις που κοστίζουν 10 σεντς και υλοποιήσεις του ίδιου πράγματος που κοστίζουν $1). Στο θέμα της 4090 κατ΄εμέ υπήρξαν δύο τραγικά λάθη: (α) Οι connectors σχεδιαστικά δεν ήταν φτιαγμένοι έτσι ώστε να κλειδώνουν με σιγουριά, ενώ την ίδια στιγμή επηρεάζονταν από την κλίση του καλωδίου. (β) Προφανώς το πρόβλημα γιγαντώθηκε γιατί η NVidia στα test labs έβαζε ακριβά components και ο κάθε κατασκευαστής έφτιαξε τον εκάστοτε αντάπτορα με κάθε λογής ok-ish υλικό. Τέλος όσον αφορά το καμμένο καλώδιο/μητρική/επεξεργαστή/τροφοδοτικό, ο 12V2 connector επέκτασης μάγκωνε με μηχανισμό. Παρόλα αυτά το ο αγωγός μέσα ήταν υλοιποίηση της πλάκας. Άρχισε να κάνει σπινθήρα μέχρι που κάηκε όλη η μόνωση, βραχυκύλωσε και έκανε ένα μεγαλειώδες μπαμ. Δεν έχει καμία σχέση με την... επιπλέον αντίσταση του καλωδίου και πράσινα άλογα. Σπινθήρας, όμορφος και καταστροφικός όπως αυτός που γεννιέται στον connector της 4090. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Θα το κάψουμε όπως πάει..... Ερώτηση έβαλες μια γαμ***η προέκταση από το F-M από το 4pin 12V EPS του τροφοδοτικού σου και το συνέδεσες με το 4πιν EPS female της μητρικής ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΑΝ ναι τότε με την προέκταση άύξησες το μήκος του καλωδίου L και μεγάλωσες την αντίσταση R εξ ορισμού αυτά, επιπλέον πιθανότατα η επέκταση όπου έβαλες να ήταν μικρότερης διατομής και να είχε αλουμίνιο αντι για χαλκο...αυτά επιβαρύνουν το παραπάνω όπου έγραψα, και σωστά κουμπωμένο να ήταν το βύσμα στην μητρική οι ανωτέρω παράγοντες σε παρατεταμένο Load αν δεν λειτουργήσουν τα protections από το ic του τροφοδοτικού υπερθερμαίνονται τα καλώδια και λιώνουν ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, τώρα τι έγινε στην δική σου περίπτωση εσύ ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Σου προτείνω ξεκάθαρα να ξαναδείς το βίντεο του Gamers Nexus γιατί έχεις βγάλει λάθος εντύπωση θεωρώ. Οι άνθρωποι ήταν ξεκάθαροι... η αιτία είναι σίγουρα ο χρήστης καθώς το καλώδιο δεν μπαίνει εντελώς σωστά, αλλά η Nvidia φέρει την μεγάλη ευθύνη που δεν προέβλεψε αυτό το λάθος του χρήστη, που δεν κάνει κλικ το καλώδιο, που δεν έβαλε κάποιο αισθητήρα κ.α.. Και αυτό είναι και η αλήθεια από ότι φαίνεται... τι να πούνε;;; ...ότι όλα τα κάνει η κακή Nvidia;;; Αφού φταίει και η κακή σύνδεση που κάνει ο χρήστης. Δεν θα ήταν αντικειμενικοι άμα το έλεγαν. Επίσης όπως είπα, και από όσο έχω δει, είναι οι μόνοι που κατάφεραν να επαναλάβουν την φθορά ένω όλες τις άλλες μέρες όλοι οι άλλοι μίλαγαν θεωρητικά. Τα περί σχέσης με Nvidia κ.α. τα θεωρώ εντελώς αβάσιμα ... εκτός άμα έχεις να μας δείξεις κάποιον άλλο που έκανε ίδια η καλύτερη δουλειά και έβγαλε άλλο αποτέλεσμα. Η αιτία είναι σίγουρα ο χρήστης. Το λες ο ίδιος. Δηλώνεις σιγουριά σε αυτό. Τώρα το ότι η Nvidia δεν προέβλεψε αυτό το λάθος του χρήστη (επαναλαμβάνεις ότι είναι του χρήστη), εντάξει. Την έχεις αθωώσει ήδη δύο φορές. Από εδώ και πέρα θα βάζουν αισθητήρα, cased closed. Ξανά λέω, την αθώωσες ΔΥΟ φορές και μάλιστα με ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά. Υποθέτω είσαι ηλεκτρονικός με ειδίκευση σε καλώδια και κάρτες γραφικών. Τώρα με συγχωρείς πάω να δω Ευαγγελάτο μιας και ένα βίντεο αποτελεί απόδειξη την σήμερον ημέρα. Και δεν χρειάζεται να δείξω κάτι. Είπα μια άποψη, είπες μια άποψη. Μπορείς εσύ να μου δείξεις ότι το βίντεο του Gamers Nexus δεν έχει γίνει σε συνεργασία με την Nvidia? Εγώ το πετάω σαν προσωπική άποψη. Εσύ που βγάζεις σιγουριά, μπορείς να δείξεις ότι ήταν δική τους πρωτοβουλία χωρίς βοήθεια από την εταιρία; Σε μια περίοδο όπου όλοι ψάχνουν να βρουν την αιτία για τα καμένα βύσματα και όλοι ασχολούνται με το καλώδιο και ίσως κάποιοι φοβούνται ακόμα και να αγοράσουν την κάρτα, το παραπάνω βίντεο είναι βάλσαμο για την Nvidia. Βρέθηκε η αιτία. Φυσήξτε λίγο μέσα στα καλώδια μπας και έχουν εισέλθει τίποτα σκουπιδάκια και βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι σωστά βαλμένο. Αν το κάνετε αυτό, όλα καλά, όλα ασφαλή. Ξανά λέω την άποψή μου. Αυτό το βίντεο κάνει μόνο καλό στην Nvidia και ουσιαστικά οδηγεί σε συμπεράσματα όπως το δικό σου, ότι δεδομένα είναι user error. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, john_dr είπε Η αιτία είναι σίγουρα ο χρήστης. Το λες ο ίδιος. Δηλώνεις σιγουριά σε αυτό. Τώρα το ότι η Nvidia δεν προέβλεψε αυτό το λάθος του χρήστη (επαναλαμβάνεις ότι είναι του χρήστη), εντάξει. Την έχεις αθωώσει ήδη δύο φορές. Από εδώ και πέρα θα βάζουν αισθητήρα, cased closed. Ξανά λέω, την αθώωσες ΔΥΟ φορές και μάλιστα με ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά. Υποθέτω είσαι ηλεκτρονικός με ειδίκευση σε καλώδια και κάρτες γραφικών. Τώρα με συγχωρείς πάω να δω Ευαγγελάτο μιας και ένα βίντεο αποτελεί απόδειξη την σήμερον ημέρα. Και δεν χρειάζεται να δείξω κάτι. Είπα μια άποψη, είπες μια άποψη. Μπορείς εσύ να μου δείξεις ότι το βίντεο του Gamers Nexus δεν έχει γίνει σε συνεργασία με την Nvidia? Εγώ το πετάω σαν προσωπική άποψη. Εσύ που βγάζεις σιγουριά, μπορείς να δείξεις ότι ήταν δική τους πρωτοβουλία χωρίς βοήθεια από την εταιρία; Σε μια περίοδο όπου όλοι ψάχνουν να βρουν την αιτία για τα καμένα βύσματα και όλοι ασχολούνται με το καλώδιο και ίσως κάποιοι φοβούνται ακόμα και να αγοράσουν την κάρτα, το παραπάνω βίντεο είναι βάλσαμο για την Nvidia. Βρέθηκε η αιτία. Φυσήξτε λίγο μέσα στα καλώδια μπας και έχουν εισέλθει τίποτα σκουπιδάκια και βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι σωστά βαλμένο. Αν το κάνετε αυτό, όλα καλά, όλα ασφαλή. Ξανά λέω την άποψή μου. Αυτό το βίντεο κάνει μόνο καλό στην Nvidia και ουσιαστικά οδηγεί σε συμπεράσματα όπως το δικό σου, ότι δεδομένα είναι user error. Δεν θα ασχολήθω περισσότερο. Φαίνεται ξεκάθαρα , και δεν καταλαβαίνω και τον λόγω, ότι είσαι πολύ απόλυτος εξαρχής και κατά της Nvidia. Οι άλλοι έκαναν μία έρευνα και εσύ αντι να σχολιάσεις με επιχειρήματα τα ευρήματα, να πείς ότι "εκεί δεν το έκαναν σωστά, δεν έκαναν αυτή τη μελέτη κ.α." κολλάς σε σχόλια επιπέδου "τα κάνανε πλακάκια με Nvidia...κ.α.". Άμα θεωρείς ότι σε ότι έκαναν και επανέλαβαν τη ζημιά είναι λάθος, μπορείς να μας το αναφέρεις. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους. Τα εάν πρέπει να αποδείξω εγώ ότι δεν τα έκαναν πλακάκια με την Nvidia είναι άσχετο... δεν μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας... άμα έχεις κάποιο στοιχείο ότι το έκαναν αυτό, μπορείς να μας το αναφέρεις εδώ. Επίσης, αφού θα αντικατασταθούν οι κάρτες δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που λες και γιατί πωρώνεσαι τόσο. Να μου πεις να θέλει να βγεί λάδι για να γλυτώσει τα λεφτά... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από nick_souvlaki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε Δεν θα ασχολήθω περισσότερο. Φαίνεται ξεκάθαρα , και δεν καταλαβαίνω και τον λόγω, ότι είσαι πολύ απόλυτος εξαρχής και κατά της Nvidia. Οι άλλοι έκαναν μία έρευνα και εσύ αντι να σχολιάσεις με επιχειρήματα τα ευρήματα, να πείς ότι "εκεί δεν το έκαναν σωστά, δεν έκαναν αυτή τη μελέτη κ.α." κολλάς σε σχόλια επιπέδου "τα κάνανε πλακάκια με Nvidia...κ.α.". Άμα θεωρείς ότι σε ότι έκαναν και επανέλαβαν τη ζημιά είναι λάθος, μπορείς να μας το αναφέρεις. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους. Τα εάν πρέπει να αποδείξω εγώ ότι δεν τα έκαναν πλακάκια με την Nvidia είναι άσχετο... δεν μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας... άμα έχεις κάποιο στοιχείο ότι το έκαναν αυτό, μπορείς να μας το αναφέρεις εδώ. Δεν ξέρω αν επιλέγεις να χάνεις την ουσία ή αν απλά δεν θέλεις να ασχοληθείς με μια άποψη με την οποία διαφωνείς. Θεωρώ ότι οι κάρτες έχουν κατασκευαστικό λάθος και ότι είμαστε σε μια φάση του πως να ριχθεί η ευθύνη στον χρήστη. Και θεωρώ ότι το βίντεο του Gamers Nexus θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη σε μεγάλο βαθμό του καταναλωτικού κοινού απέναντι στην RTX 4090, αφού το μόνο που θα χρειάζεται να κάνουν από εδώ και πέρα οι καταναλωτές, θα είναι να σπρώχνουν μέσα το καλώδιο. Όσο πάει. Στην τελική και εσύ μια άποψη υποστηρίζεις όπως και εγώ. Εσύ την στηρίζεις σε ένα βίντεο. Εγώ πάλι προσωπική άποψη θεωρώ ότι το βίντεο απλά αποκαθιστά την εμπιστοσύνη του κοινού προς την κάρτα, δεν δίνει ουσιαστικές απαντήσεις. Αν αύριο μεθαύριο αρχίσουν να σκάνε περιπτώσεις χρηστών που θα ορκίζονται σε ότι έχουν ιερό και όσιο ότι είχαν ακολουθήσει τις οδηγίες που δίνονται, εγώ δεν θα πέσω από τα σύννεφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, john_dr είπε Δεν ξέρω αν επιλέγεις να χάνεις την ουσία ή αν απλά δεν θέλεις να ασχοληθείς με μια άποψη με την οποία διαφωνείς. Θεωρώ ότι οι κάρτες έχουν κατασκευαστικό λάθος και ότι είμαστε σε μια φάση του πως να ριχθεί η ευθύνη στον χρήστη. Και θεωρώ ότι το βίντεο του Gamers Nexus θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη σε μεγάλο βαθμό του καταναλωτικού κοινού απέναντι στην RTX 4090, αφού το μόνο που θα χρειάζεται να κάνουν από εδώ και πέρα οι καταναλωτές, θα είναι να σπρώχνουν μέσα το καλώδιο. Όσο πάει. Στην τελική και εσύ μια άποψη υποστηρίζεις όπως και εγώ. Εσύ την στηρίζεις σε ένα βίντεο. Εγώ πάλι προσωπική άποψη θεωρώ ότι το βίντεο απλά αποκαθιστά την εμπιστοσύνη του κοινού προς την κάρτα, δεν δίνει ουσιαστικές απαντήσεις. Αν αύριο μεθαύριο αρχίσουν να σκάνε περιπτώσεις χρηστών που θα ορκίζονται σε ότι έχουν ιερό και όσιο ότι είχαν ακολουθήσει τις οδηγίες που δίνονται, εγώ δεν θα πέσω από τα σύννεφα. Εννοείται πως είναι σεβαστή η άποψη σου. Και αμα έχεις δίκιο, μαζί σου. Αλλά όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν κακή σύνδεση χρήστη και ελειπή ενημέρωση από Nvidia (και γενικά μη σωστή πρόβλεψη αυτού του σφάλματος... το να μην προβλέπεις ότι μία νορμαλ κίνηση/λάθος του χρήστη μπορεί να κάνει ζημιά είναι εν μέρη κατασκευαστικό ελλάτωμα). Δεν σου λέω τι θα βγει τελικά στο μέλλον. Σου λέω ότι αυτή τη στιγμή αυτο φαίνεται. Ακόμα και άλλα βίντεο από άλλους στο youtube λέγανε διάφορα σενάρια και όλα εστίαζαν στο καλώδιο... προσωπικά δεν έχω ακούσει από κάποιον να λέει για την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Εννοείται πως είναι σεβαστή η άποψη σου. Και αμα έχεις δίκιο, μαζί σου. Αλλά όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν κακή σύνδεση χρήστη και ελειπή ενημέρωση από Nvidia (και γενικά μη σωστή πρόβλεψη αυτού του σφάλματος... το να μην προβλέπεις ότι μία νορμαλ κίνηση/λάθος του χρήστη μπορεί να κάνει ζημιά είναι εν μέρη κατασκευαστικό ελλάτωμα). Δεν σου λέω τι θα βγει τελικά στο μέλλον. Σου λέω ότι αυτή τη στιγμή αυτο φαίνεται. Ακόμα και άλλα βίντεο από άλλους στο youtube λέγανε διάφορα σενάρια και όλα εστίαζαν στο καλώδιο... προσωπικά δεν έχω ακούσει από κάποιον να λέει για την κάρτα. Το σενάριο με το βύσμα που δεν έχει μπει σωστά έπαιζε καιρό τώρα έτσι και αλλιώς. Το γεγονός ότι μάλλον θα αλλάξει το βύσμα, μάλλον το επιβεβαιώνει αυτό. Απλά θεωρώ λάθος και είμαι αντίθετος στο συμπέρασμα που λέει: "σφάλμα του χρήστη". Αναρωτιέμαι αν οποιοδήποτε άλλο συμπέρασμα όσον αφορά τα λιωμένα βύσματα, θα υποχρέωνε την Nvidia σε ανάκληση των καρτών. Μήπως η εταιρία προσπαθεί να αποφύγει αυτό; Μήπως προσπαθεί να αποφύγει μηνύσεις; Θα δούμε. Υ.Γ. Άσχετο. Γιατί έβαλες confused smile στην απάντησή μου στον άλλον; Ο τυπάς μπήκε με πρόσβαλε επειδή έτσι του ήρθε και μετά ήθελε να βγει και από πάνω λέγοντας ότι τον έβρισα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από john_dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα βρέθηκε. Το πόσo ευθύνη έχει ή δεν έχει η Nvidia δεν μας αφορά νομίζω. Θα μας αφορούσε αν δεν έπαιρνε καν θέση στο πρόβλημα και άφηνε ξεκρέμαστους όλους αυτούς που τους έτυχε αυτό. Πάντως μια χαρά έγινε άμεση αντικατάσταση στους ανθρώπους, συν ότι η Nvidia είπε ότι δεν χαλάει η εγγύηση με τους third party αντάπτορες. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από andreas84gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, john_dr είπε Δεν ξέρω αν επιλέγεις να χάνεις την ουσία ή αν απλά δεν θέλεις να ασχοληθείς με μια άποψη με την οποία διαφωνείς. Θεωρώ ότι οι κάρτες έχουν κατασκευαστικό λάθος και ότι είμαστε σε μια φάση του πως να ριχθεί η ευθύνη στον χρήστη. Και θεωρώ ότι το βίντεο του Gamers Nexus θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη σε μεγάλο βαθμό του καταναλωτικού κοινού απέναντι στην RTX 4090, αφού το μόνο που θα χρειάζεται να κάνουν από εδώ και πέρα οι καταναλωτές, θα είναι να σπρώχνουν μέσα το καλώδιο. Όσο πάει. Στην τελική και εσύ μια άποψη υποστηρίζεις όπως και εγώ. Εσύ την στηρίζεις σε ένα βίντεο. Εγώ πάλι προσωπική άποψη θεωρώ ότι το βίντεο απλά αποκαθιστά την εμπιστοσύνη του κοινού προς την κάρτα, δεν δίνει ουσιαστικές απαντήσεις. Αν αύριο μεθαύριο αρχίσουν να σκάνε περιπτώσεις χρηστών που θα ορκίζονται σε ότι έχουν ιερό και όσιο ότι είχαν ακολουθήσει τις οδηγίες που δίνονται, εγώ δεν θα πέσω από τα σύννεφα. 40 λεπτά πριν, john_dr είπε Το σενάριο με το βύσμα που δεν έχει μπει σωστά έπαιζε καιρό τώρα έτσι και αλλιώς. Το γεγονός ότι μάλλον θα αλλάξει το βύσμα, μάλλον το επιβεβαιώνει αυτό. Απλά θεωρώ λάθος και είμαι αντίθετος στο συμπέρασμα που λέει: "σφάλμα του χρήστη". Αναρωτιέμαι αν οποιοδήποτε άλλο συμπέρασμα όσον αφορά τα λιωμένα βύσματα, θα υποχρέωνε την Nvidia σε ανάκληση των καρτών. Μήπως η εταιρία προσπαθεί να αποφύγει αυτό; Μήπως προσπαθεί να αποφύγει μηνύσεις; Θα δούμε. Υ.Γ. Άσχετο. Γιατί έβαλες confused smile στην απάντησή μου στον άλλον; Ο τυπάς μπήκε με πρόσβαλε επειδή έτσι του ήρθε και μετά ήθελε να βγει και από πάνω λέγοντας ότι τον έβρισα. To "προβλημα" ειναι στον adaptor, εχει 4 καλωδια κολλημενα σε 6 επαφες. Αν δεν το κουμπωσεις σωστα ή αν το λυγισεις παρα πολυ κοβονται οι επαφες και ζητας το ρευμα απο λιγοτερα καλωδια με αποτελεσμα την υπερθερμανση. Αν βαλεις το βισμα σωστα και δεν το λυγισεις 90 μοιρες, το ρευμα περναει μια χαρα και δεν θα εχεις ποτε προβλημα. Ετσι λοιπον εχεις χιλιαδες 3090 ti και 4090 να δουλευουν κανονικα και 50-100 ατομα να εχουν προβλημα. Για να εξαλυψουν και τη περιπτωση του κουλου μαλλον θα βγαλουν καινουρια adaptors που πιθανοτατα θα ειναι 6 καλωδια σε 6 επαφες. Αν το προβλημα ηταν στη καρτα θα ειχες πολλες προβληματικες καρτες,πολλες επιστροφες και ανακληση προιοντος. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα