WaVe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 65" (είναι ακριβώς για το χώρος που θα μπει) για να προλάβουμε αυτές τις "προσφορές" της black friday. Βλέπω κατά βάση μόνο ταινίες και τίποτε άλλο, δηλαδή αθλητικά, παιχνίδια κλπ όχι. Έχω ένα σαλόνι που μεν δεν το βλέπει ο ήλιος αλλά έχει μεγάλες τζαμαρίες. Το budget μου είναι πάνω κάτω τα 1600 ευρώ, για κάτι που είναι value for money ανεβαίνω λίγο. Εάν την βρω στον Γερμανό είναι ένα plus μιας κ έχει μια επιπλέον έκπτωση 15% με κάρτα Eurobank. Τέλος αν μπορείτε να προτείνετε κ ένα soundbar ( δεν έχω ιδέα ) δεν θέλω κάτι τρομερό μιας κ υπάρχει μωρό παιδί στο σπίτι 😜 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από WaVe
kalogero Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γερμανό φίλε κοιτάς μόνο Samsung … δεν έχει Sony - LG.. Αν βρεις την Samsung neoqled QN90 χτυπά την αλύπητα εκεί γύρω στο budget σου είναι Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από kalogero
WaVe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δεν κολλάω στο Γερμανό, απλά αν βρω κάτω εκεί είναι ένα plus. Σκέφτομαι την QE65S95B ή την LG C2. Θα δω διαφορά από αυτή που μου προτείνεις; Αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη μιας κ οι μέρες τελειώνουν!
antnatal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεσαι. Δεν τελειωνει κάτι. Οι προσφορές στις καλές τηλεοράσεις είναι μούφα. Εγώ. Θα περίμενα να ξαναβάλουν επιστροφή χρημάτων (30%), μέσω τράπεζας.
kalogero Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, WaVe είπε Δεν κολλάω στο Γερμανό, απλά αν βρω κάτω εκεί είναι ένα plus. Σκέφτομαι την QE65S95B ή την LG C2. Θα δω διαφορά από αυτή που μου προτείνεις; Αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη μιας κ οι μέρες τελειώνουν! Και οι δυο αυτές είναι καλύτερες από αυτή που σου έγραψα πιο πάνω καθώς είναι oled … αλλά έχουν 1900€ - αν σε παίρνει οικονομικά ορμα
privateer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, kalogero said: Και οι δυο αυτές είναι καλύτερες από αυτή που σου έγραψα πιο πάνω καθώς είναι oled … αλλά έχουν 1900€ - αν σε παίρνει οικονομικά ορμα Η qn90a ειναι στα ιδια επιπεδα με C1 πανω κατω. Επισης την S95b να την συγκρινεις με την G2 και οχι την C2. Και παλι θα προτιμουσα την S95B. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από privateer
WaVe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, privateer είπε Η qn90a ειναι στα ιδια επιπεδα με C1 πανω κατω. Επισης την S95b να την συγκρινεις με την G2 και οχι την C2. Και παλι θα προτιμουσα την S95B. Και εγώ για εκεί προσανατολίζομαι. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να περιμένω μήπως βγει πιο μετά μια καλύτερη προσφορά γιατί το ¨σκαλίζω¨ πάνω από 7-8 μήνες. Τι λέτε? Και για ένα soundbar, μια πρόταση ?
privateer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, WaVe said: Και εγώ για εκεί προσανατολίζομαι. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να περιμένω μήπως βγει πιο μετά μια καλύτερη προσφορά γιατί το ¨σκαλίζω¨ πάνω από 7-8 μήνες. Τι λέτε? Και για ένα soundbar, μια πρόταση ? 1700 που εχει τωρα η S95b μην το σκεφτεσαι καν. Ηδη εχεις χασει κατι καλες προσφορες που επαιζε η σ95 μαζι με καλη ηχομπαρα. Απλα περιμενε μερικες μερες μην παιξει τπτ καλο στο τελος του BF. https://www.skroutz.gr/s/35838172/Samsung-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-OLED-QE65S95BATXXH-HDR-2022.html Για ηχομπαρα μπορεις να παρεις Samsung και εκει να την συνδιασεις με το q symphony. Εγω ετσι το εχω κανει με την q600a. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από privateer
Skywalker333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 4:13 ΜΜ, WaVe είπε Δεν κολλάω στο Γερμανό, απλά αν βρω κάτω εκεί είναι ένα plus. Σκέφτομαι την QE65S95B ή την LG C2. Θα δω διαφορά από αυτή που μου προτείνεις; Αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη μιας κ οι μέρες τελειώνουν! τα λεγαμε και σε άλλο thread αλλα και οι δυο τους ειναι εξαιρετικες τηλεορασεις, με την καθεμια να εχει πραγματα που ειναι κάπως καλύτερα και καπως χειροτερα απο την άλλη. Ξεκαθαρος νικητής απλα δεν υπαρχει φέτος και η επιλογή γίνεται 100% με τα προσωπικα κριτήρια του καθενός και του τι προτιμάει να πάρει απο την τηλεόρασή του. Οποια και να επιλέξεις, θα εισαι πολυ ευχαριστημένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα