Προς το περιεχόμενο

Πλύσιμο σε self service πλυντήριο

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλύνε το ρε φίλε κανονικά να καθαρίζει και όταν χρειαστεί το πας για γυάλισμα και ξεθάμπωμα των φαναριών. Αν ανησυχείς μήπως βγάλεις το κερί, τι σόι πλύσιμο θα κάνεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, Black Demis είπε

αν εχεις κάνα σπίτι στο χωρίο κλπ καλό ειναι να πλένεις μόνος σου....... όταν ζεις σε μια πολη στην καλύτερη αν καταφέρεις να παρκάρεις δίπλα από το σπίτι ...... θα πάνε σαπουνάδες στον δρομο θα πεσει κανα μηχανακη θα σκοτωθεί κόσμος κλπ

Μιλάω να πάρει τον εξοπλισμό και να πλύνει σε self service πλυντηριο.

6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Προφανώς δεν φαντάζομαι κανένας νοήμων άνθρωπος να κάτσει να πλύνει αμάξι στον δρόμο δίπλα από το πεζοδρόμιο. Όταν είχαμε εμείς παλιά το πλεναμε μερικές φορές στο ανοιχτό γκαράζ της πολυκατοικίας. 

το βλεπω καθημερινα........... και οχι δεν μηλαω να πλένουν  μηχανάκια ολόκληρα αμαξια ακομη και suv

9 λεπτά πριν, Black Demis είπε

το βλεπω καθημερινα........... και οχι δεν μηλαω να πλένουν  μηχανάκια ολόκληρα αμαξια ακομη και suv

"Αν και πλέον απαγορεύεται το πλύσιμο αυτοκινήτου στον δρόμο,"

https://www.autoagora.gr/news/data/cool-news/PLYSIMO-AYTOKINHTOY-Mythoi-kai-Alhtheies_178727.asp

28 λεπτά πριν, djcat είπε

"Αν και πλέον απαγορεύεται το πλύσιμο αυτοκινήτου στον δρόμο,"

το ξέρω καλά.......... έπεσα ο ίδιος με μηχανη από κατι σαπουναδες στην κατηφόρα από έναν μα.....κα....  ευτιχος μόνο χέρι έσπασα και μώλωπες ο ίδιος με τσαμπουκά μου έλεγε για τα παράπονα μου "να μην περνάω δίπλα στο σπίτι του αφου όπως λέω εγώ πέφτουμε στης σαπουνάδες" του .... ευτιχος το δεξί χέρι δεν είχε σπάσει...... και το έβγαλα το παράπονο μου

• Confused 1
  • Sad 3

Στις 23/11/2022 στις 12:28 ΜΜ, The_Judas είπε

Οταν υπάρχουν προσφορές για πλύσιμο μέσω/έξω με 5-7 ευρώ, θεωρώ κάπως ταλαιπωρία να το κάνεις μόνος σου.

Αν βέβαια το πηγαίνεις συχνά και είναι καθαρό,  με ένα 2ευρω δεν είναι άσχημο ένα φρεσκάρισμα.

Στις "προσφορες" που λες δεν υπαρχει "πλυσιμο" υπαρχει "τριψιμο" με οτι αυτο συνεπάγεται.

10 ώρες πριν, Sadako είπε

Για μυγάκια μετά από διαδρομή σε εθνική και κατά δεύτερον για κουτσουλιές τι προτείνεται; 

εγω προσωπικα κανω το εξης:

στη μασκα (που συνηθως ειναι το θεμα) περνω ενα μαλακο σφουγγαρι/βιτεξ μονο με νερο και απαλα περναω απο πανω. Το αφηνω για ενα πενταλεπτο. Μετα κανω το ιδιο και συνηθως τα πολλα φευγουν. Αν χρειαστει επαναλαμβανω τη διαδικασια για 3η φορα που συνηθως οπτικα φευγουν ολα. Μετα ακολουθει σαπουαν και αλλο σφουγγαρι και καλυτερο τρυψιμο με το χερι.

17 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Τα self service είναι για τα χοντρά και απλά να φαίνεται σχετικά καθαρό το αυτοκίνητο. Τα χημικά είναι πολύ δυνατά για να βγάζουν μυγάκια κλπ, ποσώς τους ενδιαφέρει αν αυτό επιβαρύνει το κερί ή και το ίδιο το χρώμα, σημασία έχει να φύγει καθαρό το αυτοκίνητο από μυγάκια. Η βούρτσα όσο μαλακή και να είναι έχει χρησιμοποιηθεί πριν σε δεκάδες αυτοκίνητα οπότε δεν είναι ιδανική η χρήση της παρά μόνο για τις ζάντες.

Ιδανικά χρησιμοποιείς όλα τα προγράμματα με τη σειρά ωστόσο μετά δε το σκουπίζεις γιατί θα σέρνεις τη βρώμα στο αμάξωμα. Βγαίνεις σε μια μεγάλη ευθεία και 100σταρίζεις για να στεγνώσει εφόσον φυσικά μιλάμε για πραγματικά απιονισμένο νερό μιας και αν δεν είναι θα μείνουν παντού στάμπες.

Το σωστό είναι πλύσιμο στο χέρι από εσένα αλλά αν δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος τότε self και μια φορά στις 30 ή 40 μέρες σε detailer που θα το πλύνει σωστά, θα πάρει βέβαια 15-20€ αλλά θα κάνει επαγγελματικό πλύσιμο και συνήθως βάζουν και ένα quick detailing κερί.

Δεν υπαρχει detailer που να περνει μονο 15-20€.  εκτος και αν "νομιζει" οτι κανει detailing. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Black Demis είπε

το ξέρω καλά.......... έπεσα ο ίδιος με μηχανη από κατι σαπουναδες στην κατηφόρα από έναν μα.....κα....  ευτιχος μόνο χέρι έσπασα και μώλωπες ο ίδιος με τσαμπουκά μου έλεγε για τα παράπονα μου "να μην περνάω δίπλα στο σπίτι του αφου όπως λέω εγώ πέφτουμε στης σαπουνάδες" του .... ευτιχος το δεξί χέρι δεν είχε σπάσει...... και το έβγαλα το παράπονο μου

Τραγικά πράγματα. Ελπίζω να καλεσες την αστυνομία και να μην το άφησες έτσι. 

Επεξ/σία από Basilhs23___

2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Τραγικά πράγματα. Ελπίζω να καλεσες την αστυνομία και να μην το άφησες έτσι. 

Μετά την μπουνιά που έφαγα και έπεσε κάτω μάλλον εμένα θα μάζευαν πάρα αυτόν έτσι εξαφανίστηκα

10 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Δεν υπαρχει detailer που να περνει μονο 15-20€.  εκτος και αν "νομιζει" οτι κανει detailing. 

Για εξωτερικό πλύσιμο; Άντε 25, δε νομίζω παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...