mp123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Ελεος Ελεος. Εγω κάθε 2 3 εβδομάδες παίρνω τηλ τα παιδιά ( Έλληνες το έχουν το πλυντήριο και όσοι δουλεύουν εκεί) έρχονται το παίρνουν από το γκαράζ και το φέρνουν παλι μεσα στο γκαραζ χτυπανε το κουδουνι και δινουν τα κλειδια , βάζουν και αρωματακι . 10 ευρώ το κόστος και χαλάλι τους. άψογοι. τζάμπα λεφτά δίνετε στα λαμπίκο κλπ .δεν αξίζει. καλύτερα να το πλένετε σπίτι.
Sakiz105 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω κάθε 2 3 εβδομάδες παίρνω τηλ τα παιδιά ( Έλληνες το έχουν το πλυντήριο και όσοι δουλεύουν εκεί) έρχονται το παίρνουν από το γκαράζ και το φέρνουν παλι μεσα στο γκαραζ χτυπανε το κουδουνι και δινουν τα κλειδια , βάζουν και αρωματακι . 10 ευρώ το κόστος και χαλάλι τους. άψογοι. "μα πως γίνεται 3 χρόνια αυτοκίνητο να χρειάζεται κατέβασμα σασμάν?"
mp123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε "μα πως γίνεται 3 χρόνια αυτοκίνητο να χρειάζεται κατέβασμα σασμάν?" τα τελευταία 6 χρόνια μόνο αυτόματο πριν με τα χειροκίνητα δεν είχα θέμα.ξερουν να οδηγούν οι άνθρωποι. πότε μα ποτέ δεν το πάω σε πακμαν. Επισεις με την ίδια λογική δεν πρέπει ούτε σε πάρκινγκ να το αφήνουμε. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από mp123
Sadako Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Τελικά σήμερα το πήγα εκεί που το πηγαίνω συνήθως (12€ για πλύσιμο μέσα έξω, 5-7€ δεν έχω πετύχει ποτέ εδώ Βόλο που είμαι, στην καλύτερη έχω δει νομίζω κάπου για 10€ αλλά ήταν πιο μακριά από το σπίτι μου και δεν βόλευε αν έπρεπε να το αφήσω και να πάω να το πάρω μετά), έτυχε να μην έχει κόσμο και περίμενα να το πάρω, όντως κι εγώ για να το ψειρίσω έτσι δεν παίζει να φτάσουν τα 2€ και τα 4€. Οπότε μιλάμε σίγουρα για φρεσκάρισμα. Όπως ανέφερα και αρχικά, κυρίως το θέλω για όταν επιστρέφω από διαδρομή σε εθνική, που μαζεύει μυγάκια από τον δρόμο στο πήγαινε-έλα. Κι εγώ στην αρχή δεν έδινα πολλή σημασία, αλλά πήγαινα κάτι ΣΚ στο πατρικό μου και εκεί που το άφηνα (η θέση του πατέρα μου μέσα στην πυλωτή) έχει από πάνω ένα δέντρο που μαζεύονται πουλιά και χ@ζουν. Παρόλο που δεν το άφηνα πολλές μέρες και το έκανα εκεί με ένα λάστιχο πριν φύγω, (μόνο νερό βέβαια) μετά από κάποιο διάστημα είδα κάποιες θαμπάδες σε κάποια σημεία. Που οκ, όταν το αμάξι είναι καινούριο ξενερώνεις περισσότερο. Οπότε είπα αν μπορώ να το φρεσκάρω πιο συχνά χωρίς να φεύγουν τα 12άρια γιατί να μην το κάνω.
Sakiz105 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, mp123 είπε Επισεις με την ίδια λογική δεν πρέπει ούτε σε πάρκινγκ να το αφήνουμε. Βασικά, ναι
GodzillaCover Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 To self-service είναι περισσότερο για τις επιφανειακές βρωμιές. Για να φύγουν οι πιο επίμονες βρωμιές στο self-service, θέλει τρίψιμο με την βούρτσα, η οποία υπάρχει, αλλά δε θα στο πρότεινα να την βάλεις σε καινούριο αμάξι. Εγώ που έχω 15ετιας με σκασμένο χρωμα παντού, την βαζω με μια στοιχειώδη προσοχή. Επισης, παρά τις παπαριες που μπορεί να ακούσεις «απιονισμενο νερό δε θέλει σκούπισμα», σχεδόν πάντα θέλει. Όποτε δεν έχω πανάκι μικροϊνών μαζί, αφήνει άλατα ή όπως λέγονται τέλος πάντων αυτά τα σημάδια.
tzotzo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 θα επενδυσεις σε ενα καλο σφουγγαρι μικροινας. work stuff και microfiber madness ειναι τα καλυτερα. θα παρεις μια πετσετα μικροινων στεγνωματος πολυ καλη με πολλα gsm. συνολικο κοστος μαξ 50€. θα προμηθευτεις ενα waterless wash. το onr ειναι πολυ καλο. εχει οδηγιες και βιντεο το πως χρησιμοποιειται θα απεφευγα τα χημικα τους και τις βουρτσες τους. Επισης σε αμάξι ενος χρόνο γιατι εκανες γυαλισμα;;;;;;;
Sadako Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Αυτό που λέγανε για το δέρμα (αντί ή σε συνδυασμό με πανί μικροινών) δεν ισχύει; Γυάλισμα/κέρωμα έκανα γιατί παρατήρησα θαμπάδες σε μεμονωμένα σημεία λόγω κουτσουλιών...
tzotzo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Το δέρμα κάνει ζημιά. Και η λεπίδα σιλικόνης επίσης.
JOHN ONLY Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Πλέον τι διάρκεια έχουν τα μηχανήματα στα self service?
1988panos2171 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Τα self service είναι για τα χοντρά και απλά να φαίνεται σχετικά καθαρό το αυτοκίνητο. Τα χημικά είναι πολύ δυνατά για να βγάζουν μυγάκια κλπ, ποσώς τους ενδιαφέρει αν αυτό επιβαρύνει το κερί ή και το ίδιο το χρώμα, σημασία έχει να φύγει καθαρό το αυτοκίνητο από μυγάκια. Η βούρτσα όσο μαλακή και να είναι έχει χρησιμοποιηθεί πριν σε δεκάδες αυτοκίνητα οπότε δεν είναι ιδανική η χρήση της παρά μόνο για τις ζάντες. Ιδανικά χρησιμοποιείς όλα τα προγράμματα με τη σειρά ωστόσο μετά δε το σκουπίζεις γιατί θα σέρνεις τη βρώμα στο αμάξωμα. Βγαίνεις σε μια μεγάλη ευθεία και 100σταρίζεις για να στεγνώσει εφόσον φυσικά μιλάμε για πραγματικά απιονισμένο νερό μιας και αν δεν είναι θα μείνουν παντού στάμπες. Το σωστό είναι πλύσιμο στο χέρι από εσένα αλλά αν δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος τότε self και μια φορά στις 30 ή 40 μέρες σε detailer που θα το πλύνει σωστά, θα πάρει βέβαια 15-20€ αλλά θα κάνει επαγγελματικό πλύσιμο και συνήθως βάζουν και ένα quick detailing κερί. 1
Black Demis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 9:53 ΜΜ, tzotzo είπε θα επενδυσεις σε ενα καλο σφουγγαρι μικροινας. work stuff και microfiber madness ειναι τα καλυτερα. θα παρεις μια πετσετα μικροινων στεγνωματος πολυ καλη με πολλα gsm. συνολικο κοστος μαξ 50€. θα προμηθευτεις ενα waterless wash. το onr ειναι πολυ καλο. εχει οδηγιες και βιντεο το πως χρησιμοποιειται θα απεφευγα τα χημικα τους και τις βουρτσες τους. Επισης σε αμάξι ενος χρόνο γιατι εκανες γυαλισμα;;;;;;; αν εχεις κάνα σπίτι στο χωρίο κλπ καλό ειναι να πλένεις μόνος σου....... όταν ζεις σε μια πολη στην καλύτερη αν καταφέρεις να παρκάρεις δίπλα από το σπίτι ...... θα πάνε σαπουνάδες στον δρομο θα πεσει κανα μηχανακη θα σκοτωθεί κόσμος κλπ 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 12:22 ΜΜ, sphinxgr είπε Με 2 € δουλειά δεν γίνεται. Αντε να φύγει καμιά σκόνη που έχει το αυτοκίνητο. Αν ειναι υπερβολικά βρώμικό παίζει να θες και 10€. Ασε που για να βγει η βρώμα πρέπει να πηγαίνεις το πιεστικό τέρμα κοντά στο χρώμα και να καταστρέφεις βερνίκι και βαφή ζαντών. Σε λίγη βρωμιά, μια χαρά ειναι. Σε αρκετή βρωμιά χρειάζεται σφουγγάρι ή άπειρη ώρα πλυσίματος σε self service. Αναλογα το ποσο βρωμικο ειναι μπορει να πλυθει με 2-3ευρω! Μιλαω για σκονη-παχνη..! οχι για κουτσουλιες,ρετσινια. Αυτα τα βγαζω τοπικα.. Πραττω αυτο που μου ειπε ενας ταξιτζης και σαφως πριν ξεκινησω ελεγχο τη βουρτσα..!
Sadako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Για μυγάκια μετά από διαδρομή σε εθνική και κατά δεύτερον για κουτσουλιές τι προτείνεται;
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Black Demis είπε αν εχεις κάνα σπίτι στο χωρίο κλπ καλό ειναι να πλένεις μόνος σου....... όταν ζεις σε μια πολη στην καλύτερη αν καταφέρεις να παρκάρεις δίπλα από το σπίτι ...... θα πάνε σαπουνάδες στον δρομο θα πεσει κανα μηχανακη θα σκοτωθεί κόσμος κλπ Προφανώς δεν φαντάζομαι κανένας νοήμων άνθρωπος να κάτσει να πλύνει αμάξι στον δρόμο δίπλα από το πεζοδρόμιο. Όταν είχαμε εμείς παλιά το πλεναμε μερικές φορές στο ανοιχτό γκαράζ της πολυκατοικίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα