depresso Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε ναι αλλά η κοπέλα έχει boobs που εσύ δεν έχεις 😎 ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΡΟΥ 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αν θες να μάθεις τη δουλειά μένεις κατ εμέ. Εγώ έτσι έκανα. Την έμαθα, μετά απο 3 έτη μάλωσα για αυτά και αυτά, έφυγα με αποζημιωσάρα και έπιασα δουλειά στον ανταγωνιστή με τα διπλά λεφτά ΚΑΙ ειδικές απαιτήσεις, καθώς τη δουλειά την έμαθα πια. Στην αρχή, απλήρωτες υπερωρίες, τασάκια, σκυμένο κεφάλι ήμουν. Μετά έγινα πεταλούδος. Καλά τα πήγα και γι' αυτό προτείνω τα ίδια. καθομαι μονο και μονο για να μαθω ολους τους καφεδες το καλοκαιρι αφου τελιωσω με την εξεταστικη πουφφφ 16 ώρες πριν, corsair04 είπε Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας… ρουφιανος δεν μπορω να γινω...
greekfragma Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 minutes ago, depresso said: ρουφιανος δεν μπορω να γινω... η καταγγελία της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά. είναι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ σε ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ 4
depresso Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, The_Judas είπε Πρώτη δουλειά σου είναι, οι αλλοι μπορεί να είναι πιο έμπειροι και καλύτεροι. Κάποια στιγμή θα γίνεις το ίδιο καλός και θα έχεις απαιτήσεις. Αν πηγες με την νοοτροπία να εσείς μια χαλαρη δουλειά για χαβαλέ μην περιμένεις πολλά. Λογικο είναι αυτός που θέλει 4-5 μεροκάματα να προηγείται. Αν είναι καφέ/μπαρ ή ταβέρνα αυτά τα μαγαζιά θέλουν πολύ κόσμο το πσκ που γίνεται χαμός, καθημερινες μπορεί να είναι και άδεια. Οπότε δύσκολο να δινει σε όλους ρεπο πσκ.. Καλα και η κοπελα μπηκε μαζι με εμενα αλλα την εχει στα 3... Απλα δεν θα βγαινω με 2 μεροκαματα μονο 13 ώρες πριν, james01gr είπε από ότι καταλαβαίνω συνολικά ο τύπος δίνει 21 μεροκάματα. δηλαδή 2 την ημέρα συν μία ημέρα (λογικά το Σάββατο) θα έχει 3. προφανώς οι παλιοί παίρνουν τα ρεπό τους μαζεμένα. κάποιοι τα παίρνουν Παρασκευή-Σάββατο και κάποιοι Σάββατο-Κυριακή. το πιθανότερο είναι πως είανι φοιτητές σαν εσένα που ή πάνε σπίτι τους ή κάνουν αλλού μεροκάματα. αποφασίζεις ή θα παλιώσεις να πάρεις καμιά ημέρα παραπάνω ή φεύγεις γιατί να πάρεις άλλες ημέρες στο είπε πως δεν παίζει. είσαι ο νεότερος, θα πάρεις τις χειρότερες βάρδιες. deal with it και προχώρα θα φαω λογικα την παπαρα μονο και μονο για την παρασκευη καφε ... 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε η καταγγελία της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά. είναι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ σε ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ αιντε και τον κανω καταγγελια δεν θα εχει βρει αυτος τροπο να τους ξεφυγει οταν ερθουν τα παλικαρια ;
greekfragma Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 7 minutes ago, depresso said: αιντε και τον κανω καταγγελια δεν θα εχει βρει αυτος τροπο να τους ξεφυγει οταν ερθουν τα παλικαρια ; γιατί θα έπρεπε να σε νοιάζει αν θα ξεφύγει; εσύ κάνε αυτό που πρέπει
depresso Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε γιατί θα έπρεπε να σε νοιάζει αν θα ξεφύγει; εσύ κάνε αυτό που πρέπει οταν φυγω χαχαχχαχαχαχαχα
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, depresso είπε Η κοπελα Τελειωνει εκει η συζητηση. 2
corsair04 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, depresso είπε ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΡΟΥ καθομαι μονο και μονο για να μαθω ολους τους καφεδες το καλοκαιρι αφου τελιωσω με την εξεταστικη πουφφφ ρουφιανος δεν μπορω να γινω... Είσαι ακόμα πιτσιρίκος (δεν εννοώ ηλικιακά) και θα την πατάς πάντα … Όσο για την επιθεώρηση εργασίας θα ενημερώσει μόνο εσένα και θα έρθει για έλεγχο ξαφνικά …και είναι πάντα με τον εργαζόμενο …και επιβάλλει πρόστιμα. Εάν έρθει το ΙΚΑ και είσαι ανασφάλιστος ή πάθεις εργατικό ατύχημα να θυμηθείς ότι δεν είσαι ρουφιάνος ή όταν σε τραμπουκίσουν να γυρίσεις το δώρο ... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από corsair04 1
sphinxgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, depresso είπε Καλησπερα παιδια δεν ηξερα αμα εδω ηταν το σωστο μερος για να το πω αλλα anyways... Ζητω προκαταβολικα συγνωμη για τα ορθογραφικα. Ειμαι φοιτητης και επιασα προσφατα μια δουλεια στην πολη που σπουδαζω,από την αρχη μου ειχε πει οτι θα ειναι 3 μερες 8ωρο για 25 ευρω.Δεν ειχα και ουτε εχω παραπονο διοτι ειναι πολυ χαλαρη δουλεια. Ειμαστε πλεον 6 άτομα εκ των οποιων τα 4 ατομα εχουν απο 4 μεροκαματα ο καθενας,το 1 καινουργιο σαν και εμενα ατομο εχει 3 μεροκαματα και εγω που κατουρησα στο πηγαδι εχω 2(για την εβδομαδα). Την πρωτη εβδομαδα με εβαλε 2 μερες να δουλεψω, που εβγαζε νοημα για να δει αν ειμαι ικανος.Ελα που ομως στην δευτερη εβδομαδα με ξαναβαζει παλι 2 φορες και παλι σπαστα τυπου Παρασκευη και Κυριακη... Εκεί εγω καταλαβαινω οτι ειμαι μπαλαντερ και με βαζει οπως πρεπει για να βγαινει το προγραμμα. Δεν εχω θέμα να δουλευω 2 φορες την εβδομαδα αλλα ειχα εχω και θα εχω θεμα αν με βαζει σπαστα ΠΣΚ μονο για 2 μεροκαματα. Τωρα μπορει καποιος να μου γραψει τυπου:¨" ρε φιλε ειναι ξενη δουλεια και ο αλλος μπορει να σε βαζει οπου θελει και οπως θελει."και θα εχει και δικιο ΑΛΛΑ μιλησα με το αφεντικο μου και του εξηγησα οτι αμα ειμαι για 2 μεροκαματα θα ηθελα αν ειναι εφικτο να με βολεψει στην καθημερινη και μου εξηγησε οτι αυτο δεν γινεται γιατι θα δημιουργω θεμα στα παιδια με τα ρεπο τους. ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΑΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ-ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ή ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ. ΠΩΣ ΕΓΩ γαμω την καταδικη μου θα δημιουργω θεμα ΜΕ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ την εβδομαδα τα οποια θελω να τα κανω καθημερινη στους αλλους;(και ο λογος που θελω να το κανω ειναι επειδη βρηκα μια δουλεια για ακομα 2 μεροκαματα στην πολη απο την οποια ειμαι και κατεβαινω καθε ΣΚ γιατι δεν βγαινω οικονομικα με 2 μονο μεροκαματα + και οτι η αλλη δουλεια που ειναι εστιατοριο θα μου δινει 35 + τιπς την μερα). Ειναι 5 ατομα με παραπανω απο 2 μεροκαματα την εβδομαδα και δεν μπορουν να βγαζουν το ΠΣΚ; Πειτε μου αν αυτα που λεω βγαζουν νοημα ή απλα ειμαι βλακας... Εισαι μικρός κ δεν ξέρεις πως δουλευει η φαση. Στις δουλειές δεν ειναι όλα βάσει λογικής. Έχουν καλύτερη μεταχείριση οι παλιοί και όσοι ειναι πιο αγαπητοί. Προφανώς σε έχουν προσλάβει να κάνεις τα ρεπό αυτών. Και λογικό είναι, γιατί ο παλιός είναι καιρό και θα μείνει καιρό. Εσύ είσαι νέος, με λίγες ώρες και προσωρινός. Δεν πρόκειται να ρίξει τον παλιό για σενα.
SabotazNic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, depresso είπε ρουφιανος δεν μπορω να γινω... Έχεις ένσημα γενικά? Γενικά, ο νέος είναι ο μπαλαντέρ πάντα. Σιγα σιγά μετά τις γιορτές, λογικά θα έχεις και εσύ λόγο. 1
Dinos1973 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, depresso είπε Καλησπερα παιδια δεν ηξερα αμα εδω ηταν το σωστο μερος για να το πω αλλα anyways... Ζητω προκαταβολικα συγνωμη για τα ορθογραφικα. Ειμαι φοιτητης και επιασα προσφατα μια δουλεια στην πολη που σπουδαζω,από την αρχη μου ειχε πει οτι θα ειναι 3 μερες 8ωρο για 25 ευρω.Δεν ειχα και ουτε εχω παραπονο διοτι ειναι πολυ χαλαρη δουλεια. Ειμαστε πλεον 6 άτομα εκ των οποιων τα 4 ατομα εχουν απο 4 μεροκαματα ο καθενας,το 1 καινουργιο σαν και εμενα ατομο εχει 3 μεροκαματα και εγω που κατουρησα στο πηγαδι εχω 2(για την εβδομαδα). Την πρωτη εβδομαδα με εβαλε 2 μερες να δουλεψω, που εβγαζε νοημα για να δει αν ειμαι ικανος.Ελα που ομως στην δευτερη εβδομαδα με ξαναβαζει παλι 2 φορες και παλι σπαστα τυπου Παρασκευη και Κυριακη... Εκεί εγω καταλαβαινω οτι ειμαι μπαλαντερ και με βαζει οπως πρεπει για να βγαινει το προγραμμα. Δεν εχω θέμα να δουλευω 2 φορες την εβδομαδα αλλα ειχα εχω και θα εχω θεμα αν με βαζει σπαστα ΠΣΚ μονο για 2 μεροκαματα. Τωρα μπορει καποιος να μου γραψει τυπου:¨" ρε φιλε ειναι ξενη δουλεια και ο αλλος μπορει να σε βαζει οπου θελει και οπως θελει."και θα εχει και δικιο ΑΛΛΑ μιλησα με το αφεντικο μου και του εξηγησα οτι αμα ειμαι για 2 μεροκαματα θα ηθελα αν ειναι εφικτο να με βολεψει στην καθημερινη και μου εξηγησε οτι αυτο δεν γινεται γιατι θα δημιουργω θεμα στα παιδια με τα ρεπο τους. ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΑΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ-ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ή ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ. ΠΩΣ ΕΓΩ γαμω την καταδικη μου θα δημιουργω θεμα ΜΕ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ την εβδομαδα τα οποια θελω να τα κανω καθημερινη στους αλλους;(και ο λογος που θελω να το κανω ειναι επειδη βρηκα μια δουλεια για ακομα 2 μεροκαματα στην πολη απο την οποια ειμαι και κατεβαινω καθε ΣΚ γιατι δεν βγαινω οικονομικα με 2 μονο μεροκαματα + και οτι η αλλη δουλεια που ειναι εστιατοριο θα μου δινει 35 + τιπς την μερα). Ειναι 5 ατομα με παραπανω απο 2 μεροκαματα την εβδομαδα και δεν μπορουν να βγαζουν το ΠΣΚ; Πειτε μου αν αυτα που λεω βγαζουν νοημα ή απλα ειμαι βλακας... αν δεν σου αρεσει φυγε..... 1
depresso Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 3:45 ΜΜ, Dinos1973 είπε αν δεν σου αρεσει φυγε..... ενα δικιο το εχεις Στις 23/11/2022 στις 3:25 ΜΜ, SabotazNic είπε Έχεις ένσημα γενικά? Γενικά, ο νέος είναι ο μπαλαντέρ πάντα. Σιγα σιγά μετά τις γιορτές, λογικά θα έχεις και εσύ λόγο. με εχει στα χαρτια 4ωρο 2 φορες την εβδομαδα δεν ξερω πως παει Στις 23/11/2022 στις 3:13 ΜΜ, sphinxgr είπε Εισαι μικρός κ δεν ξέρεις πως δουλευει η φαση. Στις δουλειές δεν ειναι όλα βάσει λογικής. Έχουν καλύτερη μεταχείριση οι παλιοί και όσοι ειναι πιο αγαπητοί. Προφανώς σε έχουν προσλάβει να κάνεις τα ρεπό αυτών. Και λογικό είναι, γιατί ο παλιός είναι καιρό και θα μείνει καιρό. Εσύ είσαι νέος, με λίγες ώρες και προσωρινός. Δεν πρόκειται να ρίξει τον παλιό για σενα. καλα τα λες απλα καποια πραγματα μεχρι ενα οριο Τωρα θελουν να με χωσουν πρωτοχρονια και οι παλιοι που ειναι στην ιδια πολη να κανουν παρτι χαχαχαχα δεν υπαρχει περιπτωση
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, depresso είπε Τωρα θελουν να με χωσουν πρωτοχρονια και οι παλιοι που ειναι στην ιδια πολη να κανουν παρτι χαχαχαχα δεν υπαρχει περιπτωση Μήπως δεν θες να δουλεψεις;
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, depresso είπε καλα τα λες απλα καποια πραγματα μεχρι ενα οριο Τωρα θελουν να με χωσουν πρωτοχρονια και οι παλιοι που ειναι στην ιδια πολη να κανουν παρτι χαχαχαχα δεν υπαρχει περιπτωση Θα δουλεψεις Χριστουγεννα?
tzotzo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 αν ξεκινας τωρα την εργασιακη σου εμπειρια με το να θεωρεις "ρουφιανια", το να διεκδικεις τα εργασιακα σου δικαιωματα δεν θελω να φανταστω τι θα γινει στο μελλον
StamTheMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Θα δουλεψεις Χριστουγεννα? Να δουλεψει,εμεις γιατι καναμε αλλαγη και ανασταση στα ταμεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα