Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια δεν ηξερα αμα εδω ηταν το σωστο μερος για να το πω αλλα  anyways...

Ζητω προκαταβολικα συγνωμη για τα ορθογραφικα.

Ειμαι φοιτητης και επιασα προσφατα μια δουλεια στην πολη που σπουδαζω,από την αρχη μου ειχε πει οτι θα ειναι 3 μερες 8ωρο για 25 ευρω.Δεν ειχα και ουτε εχω παραπονο διοτι ειναι πολυ χαλαρη δουλεια. Ειμαστε πλεον 6 άτομα εκ των οποιων τα 4 ατομα εχουν απο 4 μεροκαματα ο καθενας,το 1  καινουργιο σαν και εμενα  ατομο εχει 3 μεροκαματα και εγω που κατουρησα στο πηγαδι εχω 2(για την εβδομαδα).

Την πρωτη εβδομαδα με εβαλε 2 μερες να δουλεψω, που εβγαζε νοημα για να δει αν ειμαι ικανος.Ελα που ομως στην δευτερη εβδομαδα με ξαναβαζει παλι 2 φορες  και παλι σπαστα τυπου Παρασκευη και Κυριακη... Εκεί εγω καταλαβαινω  οτι ειμαι μπαλαντερ και με βαζει οπως πρεπει για να βγαινει το προγραμμα. Δεν εχω θέμα να δουλευω 2 φορες την εβδομαδα αλλα ειχα  εχω και θα εχω θεμα αν με βαζει σπαστα ΠΣΚ μονο για 2 μεροκαματα. Τωρα μπορει καποιος να μου γραψει τυπου:¨" ρε φιλε ειναι ξενη δουλεια και ο αλλος μπορει να σε βαζει οπου θελει και οπως θελει."και θα εχει και δικιο ΑΛΛΑ μιλησα με το αφεντικο μου και του εξηγησα οτι αμα ειμαι για 2 μεροκαματα θα ηθελα αν ειναι εφικτο να με βολεψει στην καθημερινη και μου εξηγησε οτι αυτο δεν γινεται γιατι θα δημιουργω θεμα στα παιδια με τα ρεπο τους. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΑΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ-ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ή  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ.

ΠΩΣ ΕΓΩ  γαμω την καταδικη μου θα δημιουργω  θεμα ΜΕ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ την εβδομαδα τα οποια θελω να τα κανω καθημερινη  στους αλλους;(και ο λογος που θελω να το κανω ειναι επειδη βρηκα μια δουλεια για  ακομα 2 μεροκαματα στην πολη απο την οποια ειμαι και κατεβαινω   καθε ΣΚ γιατι δεν βγαινω οικονομικα με 2 μονο μεροκαματα + και οτι η αλλη δουλεια που ειναι εστιατοριο  θα μου δινει 35 + τιπς την μερα). Ειναι 5 ατομα  με παραπανω απο 2 μεροκαματα την εβδομαδα και δεν μπορουν να βγαζουν το ΠΣΚ; 

Πειτε μου αν αυτα που λεω βγαζουν νοημα ή απλα ειμαι βλακας...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τέτοιες "δουλειές" θα βρεις άπειρες. τράβα στην επόμενη αν αυτή δε σου κάνει.

θα είσαι βλάκας αν συνεχίσεις σε κάτι που δε σου ταιριάζει και δε σου βγάζει νόημα.

έχεις πολλά ψωμιά να φας και εμπειρίες να δεις.

καλή συνέχεια στις σπουδές.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τέτοιες "δουλειές" θα βρεις άπειρες. τράβα στην επόμενη αν αυτή δε σου κάνει.

θα είσαι βλάκας αν συνεχίσεις σε κάτι που δε σου ταιριάζει και δε σου βγάζει νόημα.

έχεις πολλά ψωμιά να φας και εμπειρίες να δεις.

καλή συνέχεια στις σπουδές.

ωραια αρα μου λεει βλακειες και δεν ειμαι τρελος θενκς

Σε ευχαριστω πολυ μαν 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, depresso είπε

ωραια αρα μου λεει βλακειες και δεν ειμαι τρελος θενκς

Δε σου λεει βλακειες,απλα εισαι απειρος,ακυρος και βολικος.

Αυτος τη δουλεια του θελει να κανει,εχουν περασει πολλοι απο εκει και θα περασουν ακομα αρκετοι.
Προχωρας αλλου,δουλεια θα βρεις,αυτοι στα μικρα καφε ψαχνουν φοιτητες,για να κερδιζουν απο τις παρεες των φοιτητων.

4 ώρες πριν, depresso είπε

μιλησα με το αφεντικο μου

Ξεκινα να λες ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ και οχι αφεντικο και προσπαθησε να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ τι σημαινει.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, depresso είπε

Καλησπερα παιδια δεν ηξερα αμα εδω ηταν το σωστο μερος για να το πω αλλα  anyways...

Ειμαι φοιτητης και επιασα προσφατα μια δουλεια στην πολη που σπουδαζω,από την αρχη μου ειχε πει οτι θα ειναι 3 μερες 8ωρο για 25 ευρω.Δεν ειχα και ουτε εχω παραπονο διοτι ειναι πολυ χαλαρη δουλεια. Ειμαστε πλεον 6 άτομα εκ των οποιων τα 4 ατομα εχουν απο 4 μεροκαματα ο καθενας,το 1  καινουργιο σαν και εμενα  ατομο εχει 3 μεροκαματα και εγω που κατουρησα στο πηγαδι εχω 2(για την εβδομαδα).

Την πρωτη εβδομαδα με εβαλε 2 μερες να δουλεψω, που εβγαζε νοημα για να δει αν ειμαι ικανος.Ελα που ομως στην δευτερη εβδομαδα με ξαναβαζει παλι 2 φορες  και παλι σπαστα τυπου Παρασκευη και Κυριακη... Εκεί εγω καταλαβαινω  οτι ειμαι μπαλαντερ και με βαζει οπως πρεπει για να βγαινει το προγραμμα. Δεν εχω θέμα να δουλευω 2 φορες την εβδομαδα αλλα ειχα  εχω και θα εχω θεμα αν με βαζει σπαστα ΠΣΚ μονο για 2 μεροκαματα. Τωρα μπορει καποιος να μου γραψει τυπου:¨" ρε φιλε ειναι ξενη δουλεια και ο αλλος μπορει να σε βαζει οπου θελει και οπως θελει."και θα εχει και δικιο ΑΛΛΑ μιλησα με το αφεντικο μου και του εξηγησα οτι αμα ειμαι για 2 μεροκαματα θα ηθελα αν ειναι εφικτο να με βολεψει στην καθημερινη και μου εξηγησε οτι αυτο δεν γινεται γιατι θα δημιουργω θεμα στα παιδια με τα ρεπο τους. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΑΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ-ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ή  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ.

ΠΩΣ ΕΓΩ  γαμω την καταδικη μου θα δημιουργω  θεμα ΜΕ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ την εβδομαδα τα οποια θελω να τα κανω καθημερινη  στους αλλους;(και ο λογος που θελω να το κανω ειναι επειδη βρηκα μια δουλεια για  ακομα 2 μεροκαματα στην πολη απο την οποια ειμαι και κατεβαινω   καθε ΣΚ γιατι δεν βγαινω οικονομικα με 2 μονο μεροκαματα + και οτι η αλλη δουλεια που ειναι εστιατοριο  θα μου δινει 35 + τιπς την μερα). Ειναι 5 ατομα  με παραπανω απο 2 μεροκαματα την εβδομαδα και δεν μπορουν να βγαζουν το ΠΣΚ; 

Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη δουλειά σου είναι, οι αλλοι μπορεί να είναι  πιο έμπειροι και καλύτεροι.

Κάποια στιγμή θα γίνεις το ίδιο καλός και θα έχεις απαιτήσεις. 

Αν πηγες με την νοοτροπία να εσείς μια χαλαρη δουλειά για χαβαλέ μην περιμένεις πολλά. Λογικο είναι  αυτός που  θέλει 4-5 μεροκάματα να προηγείται. 

Αν είναι  καφέ/μπαρ ή  ταβέρνα αυτά τα μαγαζιά θέλουν  πολύ  κόσμο το πσκ που γίνεται χαμός, καθημερινες μπορεί να είναι  και  άδεια.

Οπότε  δύσκολο να δινει σε όλους  ρεπο πσκ.. 

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
43 minutes ago, StamTheMan said:

Ξεκινα να λες ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ και οχι αφεντικο και προσπαθησε να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ τι σημαινει.

Συμφωνώ, σημειολογικό μεν, αλλά έχει μεγάλη σημασία.

Συνάδελφος που μου έκανε onboarding στην πρώτη μου δουλειά 22 χρόνια πριν σε μεγάλη εταιρεία, την πρώτη φορά που με άκουσε να το λέω, μου είπε:

"Αφεντικό μπορεί να έχουν οι σκύλοι, οι άνθρωποι έχουν διευθυντές ή εργοδότες"...

• Thanks 2
Δημοσ.

Σε θέλει για ρεπατζή...και σ/κ κιόλας. Κανονικά οι ρεπατζήδες κάνουν τα ρεπό των προνομιούχων (αυτων με τα περισσότερα μεροκαματα), σε μέρες που τους βολεύουν. Πολύ έξυπνος. 🤣🤣

Πήγαινε στην επόμενη...αυτά τα έχω δει πολλές φορές, δε βγάζεις άκρη. Έκτος ότι θα σε επηρεάσει στο διάβασμα σου θα σε ρίχνει και ψυχολογικά όσο συνεχίζεις εκεί πέρα..

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, swstost είπε

"Αφεντικό μπορεί να έχουν οι σκύλοι, οι άνθρωποι έχουν διευθυντές ή εργοδότες"...

Ουτε τα σκυλια δεν εχουν :P

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, depresso είπε

από ότι καταλαβαίνω συνολικά ο τύπος δίνει 21 μεροκάματα. δηλαδή 2 την ημέρα συν μία ημέρα (λογικά το Σάββατο) θα έχει 3. προφανώς οι παλιοί παίρνουν τα ρεπό τους μαζεμένα. κάποιοι τα παίρνουν Παρασκευή-Σάββατο και κάποιοι Σάββατο-Κυριακή. το πιθανότερο είναι πως είανι φοιτητές σαν εσένα που ή πάνε σπίτι τους ή κάνουν αλλού μεροκάματα. αποφασίζεις ή θα παλιώσεις να πάρεις καμιά ημέρα παραπάνω ή φεύγεις γιατί να πάρεις άλλες ημέρες στο είπε πως δεν παίζει. είσαι ο νεότερος, θα πάρεις τις χειρότερες βάρδιες. deal with it και προχώρα

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, depresso είπε

Σε βάζει Παρασκευή για να παίρνει κάποιος ρεπό παρασκευή Σάββατο και κυριακή για να πάρει άλλος Σάββατο και κυριακή. Αν δεν σε βάλει τότε θα πρέπει οι "παλιοί" να δουλέψουν αυτές τις μέρες κάτι που δεν θέλει να κάνει, οπότε είσαι ο βολικός νέος που θα κάνεις μόνο τις σκάτζες.

• Sad 1
Δημοσ.

Αν θες να μάθεις τη δουλειά μένεις κατ εμέ. Εγώ έτσι έκανα. Την έμαθα, μετά απο 3 έτη μάλωσα για αυτά και αυτά, έφυγα με αποζημιωσάρα και έπιασα δουλειά στον ανταγωνιστή με τα διπλά λεφτά ΚΑΙ ειδικές απαιτήσεις, καθώς τη δουλειά την έμαθα πια.

Στην αρχή, απλήρωτες υπερωρίες, τασάκια, σκυμένο κεφάλι ήμουν. Μετά έγινα πεταλούδος. Καλά τα πήγα και γι' αυτό προτείνω τα ίδια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δε σου λεει βλακειες,απλα εισαι απειρος,ακυρος και βολικος.

Αυτος τη δουλεια του θελει να κανει,εχουν περασει πολλοι απο εκει και θα περασουν ακομα αρκετοι.
Προχωρας αλλου,δουλεια θα βρεις,αυτοι στα μικρα καφε ψαχνουν φοιτητες,για να κερδιζουν απο τις παρεες των φοιτητων.

Η κοπελα που μπηκε  ιδια χρονικη στιγμη με εμενα εχει 3 :) ειναι πιο ασχετη απο εμενα κανει μεγαλυτερα λαθη αλλα εχει 3  για αυτο κιολας αρχισα να χανω το sanity μου :)

Ξερω οτι 3 ατομα θα φυγουν μαιο. Θα ηταν ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ να φυγω γτ βρηκα σεζον  :D

οσο για την λεξη αφεντικο big L for me  εργοδοτης απο δω και περα εχεις δικιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...