Προς το περιεχόμενο

Logitech Mx Mouse Vertical @ Amazon.it 67.28€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimtsef είπε

ειχα βρει ενα παρομοιο στα lidl με 10 ευρώ, από τότε κλαιω ακόμα τα 10 ευρώ.

Τα Lidl σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω χωρίς μα και μου, αρκεί να έχεις την απόδειξη.

Spoiler

inco.jpg

• Like 1
Δημοσ.
On 06/12/2022 at 22:39, matrixxx said:

Εννοειται οτι δεν εχει γινει disp. Εκει κολλαει το πραγμα, το καθυστερημενο dispatch ειναι αυτο που παει παντα στο περα οριο τους χρονους τους, δεν υπαρχει στοκ λογικα στο ποντικι ή και να υπαρχει δεν δρομολογειται η αποστολη για Χ λογο. Απο την ωρα που θα φυγει, σε 10 ημερες το πολυ θα το εχεις. Γνωριζουν σε τετοιες περιπτωσεις την αδυναμια να τα στειλουν γι αυτο και το "εως 21"

We thought you might be interested to know that we have shipped your order.

Email, πριν λιγο. 🤝

Αλλά το κουφό είναι ότι μου έστειλαν και 2ο mail με εκπτωτικό κωδικό 10 € για 3μηνο game pass ,  άχρηστο βέβαια due to geographic restrictions. 😆

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2022 στις 5:10 ΜΜ, Billator είπε

Γενικότερα είναι υπερβολικά πιο ξεκούραστο, είχα τρομερούς πόνους και εγώ στο καρπό και στα δάχτυλα και με έσωσε εδώ και 1.5 χρόνο. 

Το αρνητικό είναι ότι δεν είναι τόσο  βολικό σε Photoshop / cad εφαρμογές που θες μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμού και σε κουράζει αρκετά, απλά η κούραση είναι σε άλλο σημείο όχι στους πόνους του καρπού/ δαχτύλων οπότε μπορείς να συνεχίσεις μετά από μερικά δευτερόλεπτα παύσης την χρήση του. 

Θέλει μερικές μέρες για να το συνηθίσεις (εμένα μου πήρε 2-3) και ίσως 1-3 βδομάδες για να είσαι το ίδιο παραγωγικός από άποψη ταχύτητας με πρίν. 

Επειδή η δικιά μου εφαρμογή είναι CAD έχεις άποψη για τα vertical της Evoluent; Χρησιμοποιείς ποντίκι με μεσαίο πλήκτρο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...