g8777 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 https://www.amazon.it/dp/B07FNHV4MW Σκρουτζ από 84,21€ ( και αντίστοιχα 86,31€ σε best price ) Xαμηλότερη τιμή από όλα τα Amazon Ευρώπης Idealo από 80,80€ Reviews: https://www.tomsguide.com/reviews/logitech-mx-vertical-mouse https://www.rtings.com/mouse/reviews/logitech/mx-vertical ( Για όσους υποφέρουν ( όπως εγώ) από αυχενικό, καρπιαίο, πόνο σε δάχτυλα ( αντίχειρας, δείκτης) και περνούν ώρες μπροστά σε οθόνη τα εργονομικά ποντίκια είναι μονόδρομος. ) 6
Billator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γενικότερα είναι υπερβολικά πιο ξεκούραστο, είχα τρομερούς πόνους και εγώ στο καρπό και στα δάχτυλα και με έσωσε εδώ και 1.5 χρόνο. Το αρνητικό είναι ότι δεν είναι τόσο βολικό σε Photoshop / cad εφαρμογές που θες μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμού και σε κουράζει αρκετά, απλά η κούραση είναι σε άλλο σημείο όχι στους πόνους του καρπού/ δαχτύλων οπότε μπορείς να συνεχίσεις μετά από μερικά δευτερόλεπτα παύσης την χρήση του. Θέλει μερικές μέρες για να το συνηθίσεις (εμένα μου πήρε 2-3) και ίσως 1-3 βδομάδες για να είσαι το ίδιο παραγωγικός από άποψη ταχύτητας με πρίν. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από Billator 3
blueangel3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Προσωπικά αυτό το κάθετο στυλ δεν μου έκατσε ποτέ καλά, για αυτό και γύρισα στο κλασικό 🖱️ 1
mp44christos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Just now, blueangel3 said: Προσωπικά αυτό το κάθετο στυλ δεν μου έκατσε ποτέ καλά, για αυτό και γύρισα στο κλασικό 🖱️ Δεν ειναι για σενα και γαι μενα. Ειναι μονο για αυτους που εχουν θεμα στο χερι. Ενας γνωστός μου που το εχει και δεν μπορει να πιασει κανονικο ποντικι χωρις πονο, το εχει λατρέψει. 3
reddie.k Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μπορεί να είναι καλό από τις κριτικές αλλά είναι και τσουχτερό σε τιμή. Πάντως έχω κλώνο του και το σχήμα του είναι άβολο για μένα σε σχέση με άλλα εργονομικά κάθετα ποντίκια. Και έχω δοκιμάσει αρκετά και σε διάφορες τιμές. Θα πρότεινα αυτό το οποίο χρησιμοποιώ τώρα σε κάθετα ποντίκια με λογική τιμή (έχει bluetooth και wifi).
Billator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, blueangel3 είπε Προσωπικά αυτό το κάθετο στυλ δεν μου έκατσε ποτέ καλά, για αυτό και γύρισα στο κλασικό 🖱️ Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή σε κάποιον που έχει πρόβλημα. Κανένας δεν θέλει να πάει σε αυτό πίστεψε με.
iml Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 γενικά, δοκιμάστε -πριν πάτε σε κάθετο ποντικί- αν δεν σας κάθεται το σχέδιο και οι επιλογές της αγοράς, να βάλετε κάποιο mousepad με στήριγμα σιλικόνης (της προκοπής) στον καρπό. Θα προλάβετε πολλά. 1
g8777 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μάλλον μας την έφεραν οι γείτονες απέναντι: Να ζητήσω refund ή αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα μπας και; ( ήτσν πολύ καλή η τιμή του ρε γμτ και χρειάζομαι vertical mouse οπωσδήποτε).
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, g8777 είπε Μάλλον μας την έφεραν οι γείτονες απέναντι: Να ζητήσω refund ή αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα μπας και; ( ήτσν πολύ καλή η τιμή του ρε γμτ και χρειάζομαι vertical mouse οπωσδήποτε). Οταν δινει το αμαζον χ-υ, σχεδον παντα παραλαμβανω υ. Ποτέ χ. Τουλαχιστον παλιοτερα που ψωνιζα πιο συχνα, γιατι τωρα πλεον 1-2 παραγγελιες τον χρονο απο αυτους (συνολικα απο ολα τα αμαζον-δεν ειναι θεμα ιταλικου). Δεν εχω εικονα τους τελευταιους 6-12 μηνες. Αν το θες, περιμενε, πριν τα Χριστουγεννα θα το εχεις λογικα. Σε δοκιμη τωρα λεει 26-Δεκ εως 4 Ιαν. 1
g8777 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστώ , αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει γίνει καν dispatched , θεωρώ δεδομένο ότι ακόμα και αύριο να φύγει το πακέτο,δεν θα παραλάβω μέσα στο 2022. (Έχω παρόμοια εμπειρία με το ισπανικό Αμαζον και το S20 FE , δεν έγινε ποτέ η αποστολή του.}
Anubis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως και σε εμενα αργησαν τα ποντικια να γινουν dispatch σε σχεση με αλλα πραγματα. Συνολικα εκαναν 14 ημερες αλλα δεν μενω Ελλαδα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από Anubis13 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, g8777 είπε Ευχαριστώ , αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει γίνει καν dispatched , θεωρώ δεδομένο ότι ακόμα και αύριο να φύγει το πακέτο,δεν θα παραλάβω μέσα στο 2022. (Έχω παρόμοια εμπειρία με το ισπανικό Αμαζον και το S20 FE , δεν έγινε ποτέ η αποστολή του.} Εννοειται οτι δεν εχει γινει disp. Εκει κολλαει το πραγμα, το καθυστερημενο dispatch ειναι αυτο που παει παντα στο περα οριο τους χρονους τους, δεν υπαρχει στοκ λογικα στο ποντικι ή και να υπαρχει δεν δρομολογειται η αποστολη για Χ λογο. Απο την ωρα που θα φυγει, σε 10 ημερες το πολυ θα το εχεις. Γνωριζουν σε τετοιες περιπτωσεις την αδυναμια να τα στειλουν γι αυτο και το "εως 21" 1
pflipsen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, το γράφω για αυτούς που το φοβούνται και προφανώς για να ναι εδώ, ομοιοπαθούντες . Εγώ ένα trust voxx χρησιμοποιώ γιατί είχα φοβηθεί να δώσω παραπάνω λεφτά και δεν γυρνάω σε κανονικό (φλατ) ποντίκι με τίποτα. Για gaming υποθέτω δεν κάνουν αυτού του είδους τα ποντίκια και πιθανολογώ για photoshop κλπ θα είναι πιο δύσκολο. Πιθανώς να συνηθίζεται βέβαια γιατί και εγ'ω τη 1η φορά που το έπιασα σκέφτηκα τσάμπα τα πέταξα τα λεφτά μου. Αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο και όντως μέρα με τη μέρα άλλαζε η κατάσταση. Το θέμα τώρα είναι να βρώ και ένα αντίστοιχο πληκτολόγιο...
zygorito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, g8777 είπε Ευχαριστώ , αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει γίνει καν dispatched , θεωρώ δεδομένο ότι ακόμα και αύριο να φύγει το πακέτο,δεν θα παραλάβω μέσα στο 2022. (Έχω παρόμοια εμπειρία με το ισπανικό Αμαζον και το S20 FE , δεν έγινε ποτέ η αποστολή του.} επικοινωνία με το support μπας και γίνει dispatch νωρίτερα; Εγώ πήρα το mx master 3s 16/11 Αμαζον ΙΤ, έλεγε ότι έχει στοκ, αλλά το εμφάνιζε παράδοση σε 25~ μέρες! έστειλα στο support και αντί για 12/12 που δίνανε ότι θα φτάσει το άλλαξαν σε 2/12 και έγινε dispatch 20 λεπτά μετά ο.Ο (αφού δεν είχε γίνει dispatch για 7 μέρες) Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από zygorito 1
dimtsef Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 ειχα βρει ενα παρομοιο στα lidl με 10 ευρώ, από τότε κλαιω ακόμα τα 10 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα