Προς το περιεχόμενο

drag and drop σε android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα αντιμετωπίσει το πρόβλημα παλιά όπου ήθελα μέσω browser να μετακινήσω κάποια πλαίσια σε μια ιστοσελίδα. Δεν έδωσα ασχολήθηκα και πολύ, το έκανα στο υπολογιστή.

Πριν λίγες μέρες όμως το βρήκα πάλι μπροστά μου. Έπρεπε να συμπληρώσω κάποιο ερωτηματολόγιο όπου θα έβαζα κάποιες λέξεις-επιλογές στη σειρά, σέρνοντας.

Ή δε ξέρω να το κάνω ή απλά δε γίνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Αναγκάστηκα να πάω σε υπολογιστή για να γίνει

Δημοσ.

Αυτο που λες μαλλον ειναι κουσουρι της touch ιδιοτητας των συσκευων. Στον υπολογιστη, το παρατεταμενο πατημα (και μετα το τραβηγμα) πανω σε καποιο στοιχειο για να μετακινηθει δουλευει κανονικα επειδη με το ποντικι οι ενεργειες "πατημα" και "τραβηγμα" ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.
Σε μια συσκευη με αφη ομως, το παρατεταμενο πατημα "ενεργοποιει" το αντιστοιχο του δεξιου κλικ στον υπολογιστη, οποτε το τραβηγμα δεν υφισταται μετα.

Για να ειμαστε σιγουροι οτι λεμε το ιδιο πραγμα, εννοω το drag n drop οπως το δειχνει σε αυτο εδω το test page.
https://www.globalsqa.com/demo-site/draganddrop/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2022 στις 8:31 ΜΜ, jim_p είπε

Αυτο που λες μαλλον ειναι κουσουρι της touch ιδιοτητας των συσκευων. Στον υπολογιστη, το παρατεταμενο πατημα (και μετα το τραβηγμα) πανω σε καποιο στοιχειο για να μετακινηθει δουλευει κανονικα επειδη με το ποντικι οι ενεργειες "πατημα" και "τραβηγμα" ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.
Σε μια συσκευη με αφη ομως, το παρατεταμενο πατημα "ενεργοποιει" το αντιστοιχο του δεξιου κλικ στον υπολογιστη, οποτε το τραβηγμα δεν υφισταται μετα.

Για να ειμαστε σιγουροι οτι λεμε το ιδιο πραγμα, εννοω το drag n drop οπως το δειχνει σε αυτο εδω το test page.
https://www.globalsqa.com/demo-site/draganddrop/

ναι φίλε μου το ίδιο πράγμα λέμε.

Είχα κάποιες λέξεις και έπρεπε να τις σύρω ώστε να τις βάλω σε σειρά με βάση κάποια κριτήρια. Ε αυτό δε γίνεται σε android με το touch. Πήγα σε υπολογιστή να το κάνω. Απλά αναρωτιώμουν μήπως υπάρχει καμία πατέντα που δε την ξέρω

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να συνδεσεις ενα usb ποντικι στο κινητο/ταμπλετ μεσω otg καλωδιου και να κανεις το ιδιο :D

Για παρομοιο λογο, η λειτουργια hover (μενου που ανοιγουν χωρις κλικ, απλα οταν περασει το ποντικι απο πανω τους) δεν υφισταται στις συσκευες αφης και τα συγκεκριμενα μενου υλοποιουνται διαφορετικα για αυτο το λογο. Κλασσικο παραδειγμα το μενου του eshop.

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...