Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Antretng είπε

-10% ηλεκτρικά; Έχει γενικά καλές τιμές σε αυτά; Δεν έχω προσέξει. 

Παλιότερα που είχα ελένξει κάποια προϊόντα ήταν περίπου 20% πανω απο τιμες skroutz ακόμη και απο καταστήματα με φυσική παρουσία

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι ηλεκτρικά υποστρώματα που έψαχνα είναι πιο ακριβά από σκρουτζ. Σε αφυγραντήρα είχε τον morris 20300i 225€, στο σκρουτζ ξεκινάει από 230€, βολεύει δηλαδή αν θες να τον πάρεις για να γλιτώσεις και τα μεταφορικά αλλά έκπτωση σοβαρή δεν υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες δηλαδή να πάρεις καναπέ για το σπίτι και λες να πας να το πάρεις από σουπερμαρκετ. Η αφυγραντήρα όπως λέει και ένας φίλος. Πόσα κομμάτια δηλαδή πουλάει ώστε ο προμηθευτής να του τα δώσει σε τιμή καλύτερη από εκείνη των μεγάλων αλυσίδων η ακόμα και μικρών καταστημάτων στο Σκρουτζ που είναι και το αντικείμενο τους για να τα εχει φθηνότερα από αυτούς? Όλοι που ενδιαφέρονται από εκεί ψωνίζουν?

Για τον αφυγραντηρα που είπε φίλος εγώ πέρσι την BF είχα πάρει έναν Moris στα 190 και στον Σκλαβενίτη συγκεκριμένα, τον είχε στα 240 με έκπτωση. 

Δεν λέω ότι δεν μπορεί να έχει ανά καιρούς κάποιες καλές τιμές, Ισως βρεις σε καλη προσφορα παιχνίδια όπως πχ playmobil  η και σε είδη σπιτιού να πάρεις κανα μπουκαλάκι η χαλακι (που στο jumbo θα είναι πιο φθηνά).  Αλλά μέχρι κάποιο ελληνικό σουπερμαρκετ να γίνει σαν τα Wallmart ο κάθε ένας στο είδος του. 

ΑΝ τώρα έχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα και επώνυμα προϊόντα τα βρίσκεις φθηνότερα πλέον σε σουπερμάρκετ, τότε sory έχω χάσει επεισόδια.

Επεξ/σία από eskimoos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, eskimoos είπε

Πόσα κομμάτια δηλαδή πουλάει ώστε ο προμηθευτής να του τα δώσει σε τιμή καλύτερη από εκείνη των μεγάλων αλυσίδων η ακόμα και μικρών καταστημάτων στο Σκρουτζ που είναι και το αντικείμενο τους για να τα εχει φθηνότερα από αυτούς?

Ο Σκλαβενίτης αγοράζει εύκολα όλα τα σκρουτζομάγαζα μαζί αν θέλει και του περισσεύουν και για φυστίκια. 

Πέρα από την πλάκα δε καταλαβαίνεις για τι τζίρους μιλάμε, τα νούμερα ζαλίζουν, 20 καναπέδες να πάρει για κάθε μεγάλο market, ο προμηθευτής θα του φυλάει τα χέρια

Επεξ/σία από pinakas0
  • Like 6
Δημοσ.
10 ώρες πριν, eskimoos είπε

Θες δηλαδή να πάρεις καναπέ για το σπίτι και λες να πας να το πάρεις από σουπερμαρκετ. Η αφυγραντήρα όπως λέει και ένας φίλος. Πόσα κομμάτια δηλαδή πουλάει ώστε ο προμηθευτής να του τα δώσει σε τιμή καλύτερη από εκείνη των μεγάλων αλυσίδων η ακόμα και μικρών καταστημάτων στο Σκρουτζ που είναι και το αντικείμενο τους για να τα εχει φθηνότερα από αυτούς? Όλοι που ενδιαφέρονται από εκεί ψωνίζουν?

Το ατμοσίδερο που πήρα πριν ένα μήνα πάντως, το είχε φθηνότερα από όλα τα σκρουτζομάγαζα και τις μεγάλες αλυσίδες. Μπορεί να μην συμφέρει σε όλα, αλλά δεν είναι κανόνας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

33 λεπτά πριν, Narayan είπε

Το ατμοσίδερο που πήρα πριν ένα μήνα πάντως, το είχε φθηνότερα από όλα τα σκρουτζομάγαζα και τις μεγάλες αλυσίδες. Μπορεί να μην συμφέρει σε όλα, αλλά δεν είναι κανόνας.

Προσωπικά δεν έχω βρει ποτέ κάτι φθηνότερο εκεί σε επώνυμες ηλεκτρικές συσκευες. έχω φίλο που δουλεύει σε μεγάλο κατάστημα του και τον έχω ρωτήσει κάποιες φορές πριν κάποια αγορά μου, υπολογίζοντας ακόμα και 10% έκπτωση που έχει ως υπάλληλος. 

Όπως είπες μπορεί να θέλει ψάξιμο και σε κάποιο προϊόν να είναι φθηνότερο καθώς έχει αρκετά προιοντα, προς το παρών ομως δεν έχω δει εγώ κάποιο.

Επεξ/σία από eskimoos
Δημοσ.
11 ώρες πριν, eskimoos είπε

Για τον αφυγραντηρα που είπε φίλος εγώ πέρσι την BF είχα πάρει έναν Moris στα 190 και στον Σκλαβενίτη συγκεκριμένα, τον είχε στα 240 με έκπτωση. 

Δεν λέω ότι δεν μπορεί να έχει ανά καιρούς κάποιες καλές τιμές, Ισως βρεις σε καλη προσφορα παιχνίδια όπως πχ playmobil  η και σε είδη σπιτιού να πάρεις κανα μπουκαλάκι η χαλακι (που στο jumbo θα είναι πιο φθηνά).  Αλλά μέχρι κάποιο ελληνικό σουπερμαρκετ να γίνει σαν τα Wallmart ο κάθε ένας στο είδος του. 

ΑΝ τώρα έχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα και επώνυμα προϊόντα τα βρίσκεις φθηνότερα πλέον σε σουπερμάρκετ, τότε sory έχω χάσει επεισόδια.

Έχει κάποιες προσφορές που τα σκρουτζομάγαζα δεν τις βλέπουν ουτε με κυάλια! Πχ το καλοκαίρι τέλος σεζόν έβγαλε φοβερή προσφορά σε φουσκωτές πισίνες. Τις τιμές τις ήξερα γιατι την είχα αγοράσει απο εκει ενα μήνα πριν καθώς βιαζόμουν κανα 15 πιο ακριβά απο σκρούτζ. Με την προσφορά ήταν 20+ φθηνότερο απο σκρουτζ 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, enrique19 είπε

Και στα κερια ειναι -20 % ; οποιος πηγε ας πει 

Ναι έχουν ταμπέλα και στα κεριά / αρωματικά χώρου με sticks.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...