Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι απο την στιγμη που υπαρχει Microsoft Ελλαδος δεν υπαρχει επισημα η προσφορα και στην Ελλαδα;
Γιατι να ταλαιπωριομαστε τοσο για ενα χειριστηριο; Γιατι η σελιδα μολις βλεπει Ελλαδα σε προτρεπει να σε στειλει στο ελληνικο καταστημα το οποιο απλα δεν υπαρχει;

Και εγω απο Αθηνα και ειναι ηδη Σοφια.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, safridia είπε

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι απο την στιγμη που υπαρχει Microsoft Ελλαδος δεν υπαρχει επισημα η προσφορα και στην Ελλαδα;
Γιατι να ταλαιπωριομαστε τοσο για ενα χειριστηριο; Γιατι η σελιδα μολις βλεπει Ελλαδα σε προτρεπει να σε στειλει στο ελληνικο καταστημα το οποιο απλα δεν υπαρχει;

Και εγω απο Αθηνα και ειναι ηδη Σοφια.

Ποια ακριβως ειναι η ταλαιπωρια; Μεσα σε 2 λεπτα εκανα την παραγγελια. Πιο γρηγορα δε γινοταν.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Ποια ακριβως ειναι η ταλαιπωρια; Μεσα σε 2 λεπτα εκανα την παραγγελια. Πιο γρηγορα δε γινοταν.

Η ταλαιπωρια ειναι οτι δεν ξερω Ιταλικα η Γερμανικα και το εβαζα σε μεταφραση και οτι καταλαβω με την οποια ανασφαλεια εαν οντως θα το στειλουν η οχι. Η ταλαιπωρια ειναι οτι επρεπε να ψαχνω τον τροπο να περασω την Ελληνικη διευθυνση με GR και οχι DE. Και τελος δεν ηξερα τι να βαλω στο billing address.
Αυτα για εσενα προφανος δεν ειναι τιποτα αλλα εαν διαβασεις το θεμα θα δεις οτι οι περισσοτεροι δεν ξεραμε τι να κανουμε.

Δεν καταλαβαινω αυτη την απαξιωση που αισθανονται μερικοι για την Ελλαδα. Δεν ζηταω να μας φερονται σαν βασιλιαδες, ζηταω ιση μεταχειριση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Και η MS δεν ειναι το μικρο μπακαλικο της γειτονιας.

• Like 3
Δημοσ.

Που θα βρουμε ενα σκετο καλωδιο usb-c της microsoft? Φαινεται απο καπου η σταθμη της μπαταριας του μεσω pc?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαλλονικα ετσι! Στην καλυτερη πολη της ελλαδας! Παρταρει το κοντρολερ μου φαίνεται!

Και το δικο μου σαλονικα ειναι. Ολα μαζι ερχονται! Ρε παρτυ σου λεω!

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bvb7 είπε

Που θα βρουμε ενα σκετο καλωδιο usb-c της microsoft? Φαινεται απο καπου η σταθμη της μπαταριας του μεσω pc?

Δεν χρειάζεσαι κάποιο "ειδικό" καλώδιο, όποιο καλώδιο usb type c έχεις κάνει.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bvb7 είπε

Που θα βρουμε ενα σκετο καλωδιο usb-c της microsoft?

Όπως σου τα είπε ο ChrisN, στο προηγούμενο μήνυμα.

Σημείωση προς κάποιον που μπορεί να μη το γνωρίζει:

Οποιοδήποτε καλώδιο και να χρησιμοποιηθεί (ακόμα και αυτό της Microsoft) δεν επιτυγχάνεται φόρτιση των μπαταριών. Απλά, θα δουλεύετε ενσύρματα τον controller.

Αν (για οποιονδήποτε λόγο) θέλετε και φόρτιση μέσω καλωδίου, οδηγείστε σε άλλη λύση (battery pack).

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ.

προχωράει.... κοσμογυρισμένο... Πάντως ένα που είχα αγοράσει από Γαλλία ήρθε σε 4 ημέρες και από το designlab σε 2 εβδομάδες.

image.png.5f33e150ce2754e59f0eb98ad493b2f6.png

Δημοσ.

Έφτασε και μένα χαλλλλαρα στην Θεσσαλονίκη και περιμένω αραχτός να του κάνω παρέα 😁

1 hour ago, dim_plo said:

Όπως σου τα είπε ο ChrisN, στο προηγούμενο μήνυμα.

Σημείωση προς κάποιον που μπορεί να μη το γνωρίζει:

Οποιοδήποτε καλώδιο και να χρησιμοποιηθεί (ακόμα και αυτό της Microsoft) δεν επιτυγχάνεται φόρτιση των μπαταριών. Απλά, θα δουλεύετε ενσύρματα τον controller.

Αν (για οποιονδήποτε λόγο) θέλετε και φόρτιση μέσω καλωδίου, οδηγείστε σε άλλη λύση (battery pack).

Στο υπάρχον που έχω πάντως με micro USB, φορτίζει κανονικά τις μπαταρίες όταν το συνδέω με powerbank πχ 

Δημοσ.
10 minutes ago, barman_ said:

Έφτασε και μένα χαλλλλαρα στην Θεσσαλονίκη και περιμένω αραχτός να του κάνω παρέα 😁

Στο υπάρχον που έχω πάντως με micro USB, φορτίζει κανονικά τις μπαταρίες όταν το συνδέω με powerbank πχ 

Ναι αλλα εχεις το battery pack.

https://www.xbox.com/el-GR/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit

Η προσφορά τέλειωσε και απ οτι φαίνεται χαμήλωσαν την τιμη των κοντρολλερ στα 40. Πιθανών να έρχεται νεο μοντέλο στη CES.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tonyz21 είπε

Ιτ χάπεντ!

image.png

Παρεμφερές κι εμένα αλλά...

744221178_Screenshot2022-11-29at15-52-05Parceltracking.png.8d371595e728ae635d72076b9b1f220e.png

Είδα το Sofia (GR) και σκάλωσα xD

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...