Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' οσο εχω καταλαβει οι εκτιμωμενες ημερες παραδοσης ειναι για αποστολη σε Γερμανια και Ιταλια αντιστοιχα. Για εμας εδω θελει λιγο παραπανω να ερθει.
Παραγγειλα χθες ενα απο Ιταλια και σημερα εχω ειδοποιηση με tracking number.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, valantis123 είπε

έχεις ελικοδρόμιο σπίτι? :P

DPD είπε ποιο πάνω είναι οδικός οπότε έχει λίγο δρόμο.

TBH νομίζω έχω πάρει πακέτο με DPD μια φορά οπότε δεν ξέρω αν έχουν και air freight όπως DHL UPS :P Το ελικοδρόμιο είναι under construction :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ πήρα από το γερμανικό και τώρα μου ήρθε email από την DHL στα ελληνικά ότι το δέμα μου θα παραδοθεί αύριο (!), έχει και tracking number, κανονικά. Από Ολλανδία το έστειλαν.

Επεξ/σία από toxie
Δημοσ.

Αγορά από Ιταλικό, εστάλη με UPS,  estimated delivery 25/11. Δε νομίζω να έρθει μέχρι την Παρασκευή,  αλλά έτσι κι αλλιώς το αρχικό estimation ήταν 30, οπότε μια χαρά.

Δημοσ.

Χθες εδωσα παραγγελια απο το γερμανικο αλλα δεν προσεξα οτι στη διευθυνση γραφει DE κατω κατω.

Ψαχνω το γερμανικο σαιτ για help αλλα με το google translate δεν βγαζω ακρη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το λινκ!!!

Έχω φάει άπειρες ώρες βλέποντας αγγελίες στο site για μεταχειρισμένα controller με 35 και 40 ευρώ. Τσίμπησα άμεσα 2 (ένα λευκό και ένα μαύρο) με 70 ευρώ και αναμένεται παράδοση στις 28/11 με δωρεάν μεταφορικά!!!

Να συμπληρώσω ότι οι Γερμανοί έχουν βγάλει το XBOX SERIES S με 229E, που είναι ότι πιο φθηνό έχω συναντήσει μέχρι στιγμής!

https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-series-s/942j774tp9jn?icid=Cat-Sales-CC5-XSS-P87164-HOLIDAY23-BF23&activetab=pivot:übersichttab

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και άλλοι έκανα κ γω μια παραγγελία κ μου ήρθε στο mail επιβεβαίωσης, οδός και απο κατω για χώρα DE και έγινε η πληρωμη με paypal. 

Για να το διορθώσω έκανα ακύρωση στο προφίλ μου στην ετικέτα με τις παραγγελίες και μετά απο κανα μισάωρο είχα refund.

Έπειτα ξανάβαλα τα αντικείμενα που ήθελα κ στην διεύθυνση παράδοσης πάτησα να προσθέσω νέα διεύθυνση με αποτέλεσμα να είναι ξεμπλοκαρισμένο το κελί της χώρας, όπου επέλεξα Ελλάδα.

Έγινε η παραγγελία κ η πληρωμή κ ήρθε mail με οδό κ GR απο κάτω του.

Υ.Γ Για να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για προσθήκη νέας διεύθυνσης πρέπει να έχει ρυθμιστεί η μέθοδος πληρωμής αλλιώς δεν το βγάζει..

Επεξ/σία από matsakonistisbm
Δημοσ.

Μπήκα να δω στο  store την εξέλιξη της παραγγελίας καθώς δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση. Έκανα  παραγγελία από ιταλικό  στέλνουν με DPD από Ολλανδία. Προφανώς φεύγουν από την ίδια αποθήκη είτε από γερμανικό είτε από ιταλικό; Γιατί άλλοι με UPS και άλλοι με DBD; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μαγκιά ειναι οτι δεν σου αλλαζει το φπα οποτε και την τιμη, όπως κανουν αλλα ευρωπαϊκά site (amazon, ldldc, caseking κλπ) οταν επιλεγεις Ελλαδα σαν shipping address 

Επεξ/σία από Plebas86
Δημοσ.

Πολύ ωραία τιμή αλλα λόγω διάφορων βλακειών με το Bluetooth μου και επειδη το εχω ήδη βαρύνει με πολλαπλά pairs (ηχόμπαρες, ποντίκια κτλ) θα χρειαστώ το ανταπτοράκι. 

Ξέρετε αν μπορούμε να το προμηθευτούμε κάπου; Βλέπω κατι ανταπτοράκια στο ebay/ali αλλα για το version2 του controller, αυτό του τίτλου πρεπει να ειναι το version4. Έχεις κανεις εμπειρία; Η πρέπει να αγοραστούν όλα combo εξαρχής;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, johnnycer είπε

Πολύ ωραία τιμή αλλα λόγω διάφορων βλακειών με το Bluetooth μου και επειδη το εχω ήδη βαρύνει με πολλαπλά pairs (ηχόμπαρες, ποντίκια κτλ) θα χρειαστώ το ανταπτοράκι. 

Ξέρετε αν μπορούμε να το προμηθευτούμε κάπου; Βλέπω κατι ανταπτοράκια στο ebay/ali αλλα για το version2 του controller, αυτό του τίτλου πρεπει να ειναι το version4. Έχεις κανεις εμπειρία; Η πρέπει να αγοραστούν όλα combo εξαρχής;

https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-wireless-controller-wireless-adapter-fur-windows/8rdmhcqpftb3

Εδώ είσαι και ξεμπλέκεις

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτο έκανα παραγγελία προχθές βράδυ και σήμερα παρέλαβα ήδη απο microsoft.de

Επεξ/σία από NobodyRankXV
  • Like 3
Δημοσ.

Κι εγώ μόλις παρήγγειλα από το Γερμανικό χωρίς κανένα πρόβλημα!

Μια χαρά...τόσο καιρό το ζαχάρωνα για το PC αλλά δεν. 

@thodoris_9 Να είσαι καλά!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...