Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, charlie_GR είπε

Το country / region το εχει προεπιλεγόμενο Γερμανια χωρις δυνατοτητα αλλαγης?

image.png.605c1f93a94903e56b8358534dfab7da.png

Εγώ το άφησα έτσι και προχώρησε μια χαρά η παραγγελία, εννοώ με τα στοιχεία για το σπίτι μου!
Μου ήρθε αμέσως mail που έλεγε την διεύθυνσή μου και ένα GR από κάτω της..
Πριν λίγο μου ήρθε και mail tracking- αποστολής (Με UPS)

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ειχε δωσει και ο γερμανος στα 99 ευρω το s το κανονικο μοντελο με το drive.Οσοι ειχαν προλαβει την προσφορα παρελαβαν.

150  θυμάμαι..

Δημοσ.

Μολις ελαβα και εγω μνμ οτι απεσταλει με DBD ντι μπι νταη. Απο το γερμανικο χθες λιγο μετα που ανοιξε το τοπικ.

Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα mail! 

Η παραγγελία είχε μπει χθες στις 21:14 στο γερμανικό store. Η αποστολή θα γίνει με DPD. 

Τα χρήματα δεν τα έχουν τραβήξει ακόμη. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alexisss13 είπε

Ήρθε και σε εμένα mail! 

Η παραγγελία είχε μπει χθες στις 21:14 στο γερμανικό store. Η αποστολή θα γίνει με DPD. 

Τα χρήματα δεν τα έχουν τραβήξει ακόμη. 

Eδω κανουμε δηλαδη παραγγελια,παλα βαζουμε Greece,και θα το δεχθει ετσι απλα απο αλλο  store?

Τοσο απλο?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, niknik80 είπε

Eδω κανουμε δηλαδη παραγγελια,παλα βαζουμε Greece,και θα το δεχθει ετσι απλα απο αλλο  store?

Τοσο απλο?

Βάζεις γερμανική διεύθυνση χρέωσης. Βρες μια από το google. Ενός ξενοδοχείου πχ. 

Διεύθυνση αποστολής, βάζεις κανονικά τη δική σου. Κάνε translate τη σελίδα για να μην κάνεις κάποιο λάθος. 

Δημοσ.

Αποστολή και σε μένα. Παραγγελία ένα μαύρο στις 22:08 22/11/2022 στο γερμανικό.

Εκτιμώμενη παράδοση 25/11, ίσως υπολογίζουν ότι όλοι οι δρόμοι στην Ευρώπη είναι autobahn

Δημοσ.

Παρήγγειλα κι εγω 1 τα ξημερώματα απο το Γερμανικό σάιτ και μου ήρθε πριν μια ώρα tracking για dpd. Υπάρχει περίπτωση να είναι εξπρες και να σκάσει σε μια μέρα όπως λέει το site ή υπολογίζει με βάση Γερμανική διεύθυνση;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Παρήγγειλα κι εγω 1 τα ξημερώματα απο το Γερμανικό σάιτ και μου ήρθε πριν μια ώρα tracking για dpd. Υπάρχει περίπτωση να είναι εξπρες και να σκάσει σε μια μέρα όπως λέει το site ή υπολογίζει με βάση Γερμανική διεύθυνση;

έχεις ελικοδρόμιο σπίτι? :P

DPD είπε ποιο πάνω είναι οδικός οπότε έχει λίγο δρόμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...