barman_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ όλους.. Και τον topic starter και το παλικάρι που έστειλε για το γερμανικό.. Μια χαρά μας έκατσε η αναβάθμιση... 1
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Χτύπησα και γω ένα κοντρολάκι μαύρο (μ' άρεσε σε άσπρο περισσότερο, αλλά ίσως λερώνεται και ευκολότερα) στα 34.99 ευρώ, νομίζω σούπερ τιμούλα και με σωστή εγγύηση! Το ερώτημα είναι τώρα που εξουσιοδότησα την microsoft και πλήρωσα με paypal (μου ζήτησα ξεχωριστά την εξουσιοδότηση για να προχωρήσει), θα κρατήσει τον τρόπο πληρωμής και για μετέπειτα αγορές?? Εννοώ μην την πατήσω και με χρεώσει από μόνο του καμιά συνδρομή ξέρω γω που ίσως ξεκινήσω σαν μήνα δωρεάν και μετά χρέωση ...
daPro7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ειναι τα series x controller, οποτε ναι Απο microsoft 35 Δεν κάνουν για το one s?
thodoris_9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, matrixxx είπε Eφτιαξα ξανα τον τιτλο και εβαλα και το update σε παρενθεση. Δεν αλλαζουμε αρχικο τιτλο-τιμη γιατι μετα γινεται "σαλατα" το τοπικ και χανεται η χρονικη σειρα, η αλληλουχια των μηνυματων - θα μοιαζουν αρχικα σχολια και απαντησεις, παραφωνα (γενικα το λεω, οχι μονο για το παρον θεμα ) Ευχαριστώ Ματριξ και συγγνώμη αλλά είναι το πρώτο μου τοπικ αυτό. 1
safridia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, hasiotis_john είπε Χτύπησα και γω ένα κοντρολάκι μαύρο (μ' άρεσε σε άσπρο περισσότερο, αλλά ίσως λερώνεται και ευκολότερα) στα 34.99 ευρώ, νομίζω σούπερ τιμούλα και με σωστή εγγύηση! Το ερώτημα είναι τώρα που εξουσιοδότησα την microsoft και πλήρωσα με paypal (μου ζήτησα ξεχωριστά την εξουσιοδότηση για να προχωρήσει), θα κρατήσει τον τρόπο πληρωμής και για μετέπειτα αγορές?? Εννοώ μην την πατήσω και με χρεώσει από μόνο του καμιά συνδρομή ξέρω γω που ίσως ξεκινήσω σαν μήνα δωρεάν και μετά χρέωση ... Και εμενα μου κρατησε τον λογαριασμο της paypal, εχω χρεωθει τα 39,90 ειδα το email απο την καρτα αλλα δεν με αφηνει να σβησω το paypal απο το λογαριασμο της ms. Λεει οτι ειναι συνδεδεμενο το paypal με την παραγγελια. Θα δοκιμασω και αυριο να το σβησω
vaggos88 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Για pc εχει αλλο (49 νομιζω το εχει εκει) που εχει και δικο του bt adapter. Με το "ασχετο" bt δεν θα δουλεψει οπως πρεπει. Με bt dongle τον 3ε παίζει σαν τον ανταπτορα στο pc του αδερφού μου με 0 αποσυνδέσεις απο το καλοκαιρι. Εγω εχω τον ανταπτορα τις MS και δεν εχει καμια διαφορα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από vaggos88 3
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, safridia είπε Και εμενα μου κρατησε τον λογαριασμο της paypal, εχω χρεωθει τα 39,90 ειδα το email απο την καρτα αλλα δεν με αφηνει να σβησω το paypal απο το λογαριασμο της ms. Λεει οτι ειναι συνδεδεμενο το paypal με την παραγγελια. Θα δοκιμασω και αυριο να το σβησω Προφανώς δεν μπορούμε να βγάλουμε το paypal από την ms γιατί μόλις έγινε η συναλλαγή και μάλλον πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες για ν' αποδεσμευτεί από το σύστημα πληρωμής της κάρτας μας / τράπεζας! Θα το δω και γω αύριο, κάνε αν μπορείς ένα update εδώ στα σχόλια για το τι έγινε γιατί θα είμαι μακρυά από pc όλη μέρα και θα το κοιτάξω το βράδυ! Thanks Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από hasiotis_john
leo066 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Όσοι θέλετε να αφαιρέσετε το PayPal μπορείτε από την εφαρμογή του PayPal να αφαιρέσετε την εξουσιοδότηση για την Microsoft 1
bad_freddy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, daPro7 είπε Δεν κάνουν για το one s? Κάνουν, προσωπικά χρησιμοποιώ series controller στο one μου κανονικά. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Με bt dongle τον 3ε παίζει σαν τον ανταπτορα στο pc του αδερφού μου με 0 αποσυνδέσεις απο το καλοκαιρι. Εγω εχω τον ανταπτορα τις MS και δεν εχει καμια διαφορα. 3 ώρες πριν, rodosf1 είπε κάνει δοκιμασμένο και σε pc με Bluetooth και σε pc που έβαλα εγώ ενα Bluetooth adapter των 7€. 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Oχι, με το απλο BT δεν θα εχεις ηχο αν συνδεσεις ακουστικα πανω στο controller. Με της MS εχεις κανονικη λειτουργια του controller, σαν να εισαι στο xbox.
Gerara_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Χτύπησα και γω ένα κοντρολάκι μαύρο (μ' άρεσε σε άσπρο περισσότερο, αλλά ίσως λερώνεται και ευκολότερα) στα 34.99 ευρώ, νομίζω σούπερ τιμούλα και με σωστή εγγύηση! Το ερώτημα είναι τώρα που εξουσιοδότησα την microsoft και πλήρωσα με paypal (μου ζήτησα ξεχωριστά την εξουσιοδότηση για να προχωρήσει), θα κρατήσει τον τρόπο πληρωμής και για μετέπειτα αγορές?? Εννοώ μην την πατήσω και με χρεώσει από μόνο του καμιά συνδρομή ξέρω γω που ίσως ξεκινήσω σαν μήνα δωρεάν και μετά χρέωση ... 39,99€ ήθελες να γράψεις νομίζω ;
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34.99 κάνει στο Γερμανικό store! (σε μαύρο - άσπρο ) https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-wireless-controller/8xn59crbsqgz/0BCT Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από hasiotis_john 1
barman_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 21 minutes ago, hasiotis_john said: Χτύπησα και γω ένα κοντρολάκι μαύρο (μ' άρεσε σε άσπρο περισσότερο, αλλά ίσως λερώνεται και ευκολότερα) στα 34.99 ευρώ, νομίζω σούπερ τιμούλα και με σωστή εγγύηση! Το ερώτημα είναι τώρα που εξουσιοδότησα την microsoft και πλήρωσα με paypal (μου ζήτησα ξεχωριστά την εξουσιοδότηση για να προχωρήσει), θα κρατήσει τον τρόπο πληρωμής και για μετέπειτα αγορές?? Εννοώ μην την πατήσω και με χρεώσει από μόνο του καμιά συνδρομή ξέρω γω που ίσως ξεκινήσω σαν μήνα δωρεάν και μετά χρέωση ... Μια χαρά ήταν και το λευκό από one s που είχα, δεν λερωσε ποτέ.. Φυσικά στο χέρι σου είναι (κυριολεκτικά) να το προσέχεις (καθαρά χέρια κτλ) 1
omegals Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Το bundle με τον adaptor είναι μόνο σε μαύρο χρώμα (48,99€); https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-wireless-controller-wireless-adapter-fur-windows/8rdmhcqpftb3
Προτεινόμενες αναρτήσεις