Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jake07 είπε

Support της DPD; Πως; Που το βρήκες; Εγώ έστειλα ένα mail σε αυτό που έχουν επικοινωνία στη σελίδα τους, καμία απάντηση. Τηλέφωνα εννοείται καμία απάντηση. Παραγγελία 26/11, ξεκίνησε το ταξίδι στην Ευρώπη και πέρασε από 4 χώρες σε 5 μέρες. Τώρα έχει άλλες 5 μέρες κολλημένο Θεσσαλονίκη. Μόλις τώρα μίλησα με το support της Microsoft και τους προβλημάτισε ότι ενώ φαίνεται στην DPD , φαίνεται και ενεργοποιημένο στις συσκευές μου. Με διαβεβαίωσε πάντως το support ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δικό μου φταίξιμο και αν χρειαστεί θα στείλουν άλλο (wireless με adaptor) χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Και ότι θα βρουμε άλλη μεταφορική… Είδωμεν. 

Καλά το support της Microsoft είναι για τα πανηγύρια. Τους φαίνεται περίεργο που φαίνεται ενεργοποιημένο στις συσκευές σου με το serial number του ενώ είναι πάγια τακτική και το έχουν κάνει σε όλους όσους έχουν αγοράσει με microsoft account; Κανένα άσχετο παιδάκι στο τηλεφωνικό κέντρο θα ήταν κλασικά που με το ζόρι μίλαγε αγγλικά.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Καλά το support της Microsoft είναι για τα πανηγύρια. Τους φαίνεται περίεργο που φαίνεται ενεργοποιημένο στις συσκευές σου με το serial number του ενώ είναι πάγια τακτική και το έχουν κάνει σε όλους όσους έχουν αγοράσει με microsoft account; Κανένα άσχετο παιδάκι στο τηλεφωνικό κέντρο θα ήταν κλασικά που με το ζόρι μίλαγε αγγλικά.

Χαχαχα αλήθεια; Δε το γνώριζα. Τώρα αν ήταν παιδάκι δε ξέρω γιατί ήταν στο τσατ, δε μιλούσα στο τηλέφωνο.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jake07 είπε

Support της DPD; Πως; Που το βρήκες; Εγώ έστειλα ένα mail σε αυτό που έχουν επικοινωνία στη σελίδα τους, καμία απάντηση. Τηλέφωνα εννοείται καμία απάντηση. Παραγγελία 26/11, ξεκίνησε το ταξίδι στην Ευρώπη και πέρασε από 4 χώρες σε 5 μέρες. Τώρα έχει άλλες 5 μέρες κολλημένο Θεσσαλονίκη. Μόλις τώρα μίλησα με το support της Microsoft και τους προβλημάτισε ότι ενώ φαίνεται στην DPD , φαίνεται και ενεργοποιημένο στις συσκευές μου. Με διαβεβαίωσε πάντως το support ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δικό μου φταίξιμο και αν χρειαστεί θα στείλουν άλλο (wireless με adaptor) χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Και ότι θα βρουμε άλλη μεταφορική… Είδωμεν. 

Support της Microsoft,μου είπε θα ανοίξει ticket στην κουριερ και θα με ενημερώσει για το αποτέλεσμα σε 48 ώρες. Από ότι φαίνεται δούλεψε.

Αντίστοιχο θέμα είχα παλιότερα με Amazon και Ups (πρακτικά γενική),και έκαναν 10 μέρες να το βρουν το δέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα πω ότι μετά τη συνομιλία μου χθες το βράδυ κινητοποιήθηκε το σύστημα και παρέλαβα σήμερα λόγω αυτού, αλλά όπως και μα έχει, παρέλαβα, ολα καλά! Είχε μέσα και κωδικό ένα μήνα ultimate που δε το ήξερα, μια χαρά..

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Οι μπαταριες χρειαζονται εαν το εχεις συνδεσει με καλωδιο;

Οχι.

Νομιζω το θεμα εκανε τον κυκλο του, εχουν παραλαβει οι περισσοτεροι και δεν εχει νοημα να μενει συνεχως ψηλα για ασχετες με την εξελιξη των παραλαβων ερωτησεις. Αν καποιος εχει καποιο σοβαρο θεμα εξελιξης μπορει οποτε προκυψει, να μου στειλει ενα ΠΜ για να το ανοιξω να γραψει.

Ευχαριστουμε.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...