Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά απο εκεί που ήταν Θεσσαλονική , έγινε out for delivery . Ελπίζω οτι θα έρθει και οτι δεν θα παίζω κυνηγητό με την acs.

Δημοσ.

Έφτασε με ACS. Ε εντάξει. 30 ώρες διαδομή, περνά 3-4 χώρες (εξωτερικού).
Ελλάδα έφτασε τον Νοέμβρη, θέλει και 5-10 μέρες εργάσιμες να διανύσει 500χλμ (Θεσ/κη-> Αθήνα).
Αθάνατη Ελληνική νοοτροπία.

Ευχαριστώ αυτόν που έκανε το [ποστ] και μας έδωσε μια ευκαιρία να το πάρουμε και εμείς.

Δημοσ.

Λοιπον. Εγω ενας απο αυτους που τους ηρθε μαιλ οτι χάθηκε το πακετο. Ειχα κανει και αιτηση για refund. Μου ηρθε σημερα. Καλα κρασια λεω. Το πακετο ηταν ταλαιπωρημένο αλλα μεσα το χειριστήριο σαν καινουριο. Χωρις αυτοκόλλητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Παραγγελία από το γερμανικο κατάστημα στις 27/11/2012. 

Σήμερα 07/12/2022 παραλαβή με ups (Capri-> Αθήνα -> Θεσσαλονίκη) 

Αντάπτορα για χρήση σε pc από που αγοράζετε? (skroutz 25+) 

Επεξ/σία από lgre_p
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lgre_p είπε

Αντάπτορα για χρήση σε pc από που αγοράζετε? (skroutz 25+) 

Αν δεν σε ενδιαφέρει να συνδέσεις ακουστικά στο Controller, θες απλά Bluetooth. Αλλιως, δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμος ο αντάπτορας σκέτος, μόνο με controller πακέτο 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν δεν σε ενδιαφέρει να συνδέσεις ακουστικά στο Controller, θες απλά Bluetooth. Αλλιως, δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμος ο αντάπτορας σκέτος, μόνο με controller πακέτο 

Νόμιζα ήταν μόνο wireless. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lgre_p είπε

Νόμιζα ήταν μόνο wireless. 

Ευχαριστώ. 

Τι εννοείς, μόνο wireless? Δουλεύουν είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα. Για χρήση όλων των features σε ασύρματη χρήση, θες τον αντάπτορα της ms

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι εννοείς, μόνο wireless? Δουλεύουν είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα. Για χρήση όλων των features σε ασύρματη χρήση, θες τον αντάπτορα της ms

Ενοοώ πως, όπως υπάρχουν ποντίκια που συνδεόνται, είτε wireless, είτε bluetooth είτε και με τους 2 τρόπους έτσι και ο controller,  αναφέροντας στα χαρακτηριστικά "wireless" δεν θα υπήρχε η δυνατότητα bluetooth σύνδεσης. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lgre_p είπε

Ενοοώ πως, όπως υπάρχουν ποντίκια που συνδεόνται, είτε wireless, είτε bluetooth είτε και με τους 2 τρόπους έτσι και ο controller,  αναφέροντας στα χαρακτηριστικά "wireless" δεν θα υπήρχε η δυνατότητα bluetooth σύνδεσης. 

Wireless = ασύρματα. Απλά αρκετά ποντίκια έχουν παραπάνω από 1 πρωτόκολλο σύνδεσης, δηλαδη Wi-Fi + Bluetooth. 

Στην περίπτωση του controller, έχει δυνατότητα σύνδεσης και με bt, και με τον αντάπτορα της ms

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavrakas92 είπε

Ευτυχώς έστειλα στο support,μίλησα χθες σήμερα κουνήθηκε το tracking.

Screenshot_20221207_192129_org.mozilla.firefox.png.f7fb2387b5ce2474b17dd4001ae43f91.png

Support της DPD; Πως; Που το βρήκες; Εγώ έστειλα ένα mail σε αυτό που έχουν επικοινωνία στη σελίδα τους, καμία απάντηση. Τηλέφωνα εννοείται καμία απάντηση. Παραγγελία 26/11, ξεκίνησε το ταξίδι στην Ευρώπη και πέρασε από 4 χώρες σε 5 μέρες. Τώρα έχει άλλες 5 μέρες κολλημένο Θεσσαλονίκη. Μόλις τώρα μίλησα με το support της Microsoft και τους προβλημάτισε ότι ενώ φαίνεται στην DPD , φαίνεται και ενεργοποιημένο στις συσκευές μου. Με διαβεβαίωσε πάντως το support ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δικό μου φταίξιμο και αν χρειαστεί θα στείλουν άλλο (wireless με adaptor) χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Και ότι θα βρουμε άλλη μεταφορική… Είδωμεν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...