Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου έστειλαν email από Microsoft για Re-schedule της παράδοσης η οποία αρχικά ήταν για της 2/12 ( και δεν έγινε ποτέ ) ..... για της 2/12 🤪 ... Σαν έχουν μπλέξει λίγο τα μπούτια τους .

Παρόλαυτα η DPD το κάνει βόλτες το δέμα Από την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράγγελια Πέμπτη 01/12 απο Ιταλία στα 39,99 ευρώ,παραλαβή σήμερα στην Αθήνα με UPS.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση!Το πράσινο χρώμα ειναι πανέμορφο.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο
05.12.2022 18:12  
Unsuccessful delivery attempt.
New delivery date agreed upon.

05.12.2022 15:11  
Unsuccessful delivery attempt.
Consignee address not correct.

Πως μπορω να κανονισω λεπτομερειες για την παραδοση; Λεει "aggred upon" , αλλα δε βλεπω κατι σχετικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Πως μπορω να κανονισω λεπτομερειες για την παραδοση; Λεει "aggred upon" , αλλα δε βλεπω κατι σχετικο.

Θα πας στο κατάστημα ACS που βρίσκεται το δέμα σου, γιατί ως γνωστόν τηλέφωνα δεν σηκώνουν ποτέ...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Θα πας στο κατάστημα ACS που βρίσκεται το δέμα σου, γιατί ως γνωστόν τηλέφωνα δεν σηκώνουν ποτέ...

Αυτό βασικά. Πήγαινε στο τοπικό κατάστημα, που λογικά εκεί θα είναι και το δέμα σου.

Αν έχεις χρόνο και όρεξη, δοκίμασε και τα τηλέφωνα. Και το γενικό της ACS και του τοπικού καταστήματος. Ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Εμένα μου έστειλαν email από Microsoft για Re-schedule της παράδοσης η οποία αρχικά ήταν για της 2/12 ( και δεν έγινε ποτέ ) ..... για της 2/12 🤪 ... Σαν έχουν μπλέξει λίγο τα μπούτια τους .

Παρόλαυτα η DPD το κάνει βόλτες το δέμα Από την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη.

Ακριβώς το ίδιο και σε έμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, AndreasBoo said:

παρέλαβα και εγώ

5 ήμερες από Ολλανδια Θεσσαλονίκη και 4 ήμερες από Θεσσαλονίκη σε Θεσσαλονίκη🥳

Opera Στιγμιότυπο_2022-12-06_130200_services.dpd.gr.png

Τουλαχιστον σε εσας υπάρχει μια κινηση. Σε εμενα ειναι σταθερά απο της 29 στη Θεσσαλονίκη και μάλλον κλάπηκε.

Εντιτ:

Με τα πολλα εφτασε Αμπελόκηπους... Μάλλον Δευτέρα τριτη δεν εχει παρτυ στο απθ.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

image.png.175f4305346a31fb4ce2899eba405191.png

Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία (Ιδιωτικά και μη).
Πόσοι κοιλαράδες τρώνε παχιά πιάτα και ακόμα δεν έχουν φτιάξει αυτές τις υπηρεσίες από τις θέσεις που έχουν. Πραγματικά, τραγελαφικό.

Και σκέφτομαι να στείλω το xbox X που έχω εκτός Ελλάδας εδώ. Θα κάνει 25 χρόνια. Μάλλον UPS και χαλάλι το κάτι έξτρα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spamarian είπε

image.png.175f4305346a31fb4ce2899eba405191.png

Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία (Ιδιωτικά και μη).
Πόσοι κοιλαράδες τρώνε παχιά πιάτα και ακόμα δεν έχουν φτιάξει αυτές τις υπηρεσίες από τις θέσεις που έχουν. Πραγματικά, τραγελαφικό.

Και σκέφτομαι να στείλω το xbox X που έχω εκτός Ελλάδας εδώ. Θα κάνει 25 χρόνια. Μάλλον UPS και χαλάλι το κάτι έξτρα.

Ειναι πολυ ενδιαφερον οτι ακομη και οταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ μια ιδιωτικη εταιρια δεν μπορει και δεν ενδιαφερεται να κανει τις παραδοσεις σωστα παντα θα μπει στο καδρο και το δημοσιο ΕΛΤΑ χωρις να φταιει πουθενα εδω.
Οταν τα χαρισουν τα ΕΛΤΑ και πανε οι μεταφορες μικρου δεματος εντος χωρας στο 20αρικο θα κλαιμε ολοι μαζι. Ειδαμε ποσο καλα πηγε με το ρευμα.

• Like 4
Δημοσ.
4 minutes ago, safridia said:

Ειναι πολυ ενδιαφερον οτι ακομη και οταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ μια ιδιωτικη εταιρια δεν μπορει και δεν ενδιαφερεται να κανει τις παραδοσεις σωστα παντα θα μπει στο καδρο και το δημοσιο ΕΛΤΑ χωρις να φταιει πουθενα εδω.
Οταν τα χαρισουν τα ΕΛΤΑ και πανε οι μεταφορες μικρου δεματος εντος χωρας στο 20αρικο θα κλαιμε ολοι μαζι. Ειδαμε ποσο καλα πηγε με το ρευμα.

Εκτος τοπικ αλλα πολυ σωστος. Γενικα λογο BF παντα πεφτει πολυ δουλεια σε αυτον τον τομέα οποτε μην τρέχουμε και κρινουμε.

Εκτος απο τη γενικη ταχυδρομική στο ηρακλειο. Ε τους εχω αχτι...

Δημοσ.

Τελικά μου επέστρεψαν σήμερα στη κάρτα τα χρήματα. Μίλησα με το chat τους την Παρασκευή το βράδυ. Ευχαριστώ πολύ τον billpao για τη βοήθεια του.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά , παρέλαβα χθες κάτι ακουστικά που είχα παραγγείλει από τις 25.11.2022 , δηλ. 25.11-6.12. .Ο τυπάς της ACS μου είπε ότι γίνεται ο κακός χαμός με τις παραδόσεις λόγω blackfriday , θα παραδίνουν και μετά τις 10.12. !!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...