Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stavrakas92 είπε

Screenshot_20221203_210042_org.mozilla.firefox.png.867b9e6babbb7ea09d2bd9948424fd90.png

Να ψαχτω με support Δευτέρα;

To support τι να σου κανει; Εδω καμια φορα κανεις παραγγελια απο Ελλαδα και περιμενεις παραπανω, ειδικα τετοιες ημερες.. 

Αμα κανει 20+ ημερες, μετα ναι, μιλαμε.

Εγω εκανα παραγγελια μετα απο εσενα και λογικα θα το εχω απο εβδομαδα, ειναι ηδη Θεσσαλονικη. Μπορει να εισαι και ο ατυχος του νηματος. Εχω χασει και εγω δεματα. Αλλα και με το support να μιλησεις, ειναι νωρις ακομα, δε νομιζω να μπορουν να κανουν κατι. Βεβαια δε χανεις και τιποτα..

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, AndreasBoo είπε

αν κρινω απο τα key που πουλανε αυτο το διάστημα, το Game pass ultimate μαλλον ειναι για 14 μερες🤕

Στο δικό μου πάντως δεν είχε κάποιο key 

Edit: Άκυρο. Αναφέρομαι στο χειριστήριο μόνο 

Επεξ/σία από Gerara_
Δημοσ.
20 ώρες πριν, AndreasBoo είπε

αν κρινω απο τα key που πουλανε αυτο το διάστημα, το Game pass ultimate μαλλον ειναι για 14 μερες🤕

Για ένα μήνα είναι, το ενεργοποίησα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, omegals είπε

Σου προστέθηκε σε ενεργή συνδρομή ή είναι μόνο για καινούργιους χρήστες;

Είχε λήξει η συνδρομή μου μέσα στο Νοέμβριο αλλά φαντάζομαι πως και μια ενεργή συνδρομή την επεκτείνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου κουπόνι, πάντως, γράφει "new users only". Δεν έχω ενεργή συνδρομή και δυστυχώς δεν θα τον εξαργυρώσω άμεσα για να ελέγξω τι ισχύει.

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Στο δικό μου κουπόνι, πάντως, γράφει "new users only". Δεν έχω ενεργή συνδρομή και δυστυχώς δεν θα τον εξαργυρώσω άμεσα για να ελέγξω τι ισχύει.

Ναι, δεν το είχα προσέξει οτι λέει για new members only. Πάντως σε εμένα που είχα ήδη συνδρομή που είχε λήξει ενεργοποιήθηκε κανονικά για ένα μήνα

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο viber από acs Αμαρουσίου ότι είναι προς παράδοση το πακέτο.Μπηκα και στο site της dpd και δείχνει ότι ξεκόλλησε από Θεσσαλονίκη και είναι Μαρούσι..Wtf?Τα βρήκαν?

Δημοσ.
Στις 3/12/2022 στις 7:28 ΜΜ, safridia είπε

Για μια στιγμη νομιζα οτι μενεις Γερμανια και οτι αυτο το καρκινωμα στις μεταφορικες που λεγεται ACS εχει κανει μετασταση και εκει.

Ειναι μοναδικη εταιρεια που δεν βρισκει το σπιτι ,πως οι αλλες το βρισκουν και η acs μαγικα χανεται δεν ξερω🤣

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις το controller, με DPD απο IT.

Το 2ο δέμα (play & charge kit) με UPS, λέει παράδοση μέχρι αύριο, αλλά έχει κολλήσει Μιλάνο απ' τις 30/11. Αναμονή.

image.jpeg.7d13295d4b25a51af12f96cffac39640.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ειναι ακομα χαμενο.

Μου απάντησαν απο τη Microsoft οτι σε 2-3 μερες θα μου κανουν refund.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...