billpao Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Και εδώ το ίδιο...Τι έγινε? Κουτα ολόκληρη χάσανε?Μου ήρθε mail χθες 16:50 ότι χάθηκε και να επικοινωνήσω με την υποστήριξη για να ξαναστείλουν ή refund.Το θέμα είναι ότι άκρη δε βγάζεις στο support online και πρέπει να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα για να μιλήσουμε με άνθρωπο στο τηλέφωνο. Επικοινώνησα τελικά με το chat σε αυτό το λινκ https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/buy/compare-all-microsoft-365-products-b και έβγαλα άκρη. Το τσατ βρίσκεται κάτω δεξιά γωνία που γράφει "Questions? Talk to an expert" Μου πρότειναν για reorder στα 60€ και κάλυψη της διαφοράς αφού γίνει η παραγγελία. Τελικά τους ζήτησα απλώς refund επειδή είχα αγοράσει και δεύτερο χειριστήριο το οποίο μου ήρθε. Σήμερα μου επιστράφηκαν τα λεφτά. 3
Mr^Robot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα πάντως μπήκε στην Βουλγαρία ! Αντε να δουμε ! Απο τα λεγομενα τον αλλων παιδιών , αν κάτσει και 2-3 ημέρες στην Θεσσαλονίκη βλέπω να παραλαμβάνω τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται ( Για Κρητη )
mp44christos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Και εμενα σημερα μου ηρθε μαιλ οτι χαθηκε.
stavrakas92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 ups ή dpd όσους σας χάθηκε; Εμένα έχει κολλήσει Ολλανδία με dpd,αλλά δεν μου ήρθε ακόμα mail ότι χάθηκε.
dim_plo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Το δικό μου έφτασε σήμερα (παραγγελία από Microsoft IT στις 24/11). Σόφια -> Θεσσαλονίκη -> Βέροια σε ούτε 2 ημέρες. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μείνει Θεσσαλονίκη γιατί διαβάζω τέρατα. 😁
apostolis159 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Update και απο εμένα. Παραγγελία Σάββατο 26/11 αργά το βράδυ από IT, μπλε controller και play & charge kit. Το controller με DPD: To play& charge kit με UPS, estimated delivery 6/12: DPD τα δίνει σε ACS ε? Κάπου έγραψε κάποιος που φαίνεται το tracking για ACS αλλά δεν το βρίσκω.
billpao Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, stavrakas92 είπε ups ή dpd όσους σας χάθηκε; Εμένα έχει κολλήσει Ολλανδία με dpd,αλλά δεν μου ήρθε ακόμα mail ότι χάθηκε. Dpd εμένα
AndreasBoo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) απο IT λογικά από δευτερα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από AndreasBoo
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, apostolis159 είπε Και μία off-topic ερώτηση. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τον αντάπτορα για windows, γιατί ήταν παντού out of stock κατά την προσφορά? Σκέτο παραμένει out of stock. Μονο μαζί με controller
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Και τελικά ενώ τους ζήτησα συγκεκριμένα να στείλουν με UPS και συμφώνησαν, μου ξαναστέλνουν με DPD μόλις ήρθε tracking.. 🤦♂️
vaggelis dogas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ μάγκες απο το Γερμανικο site παρέλαβα την Παρασκευή με acs Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από vaggelis dogas
safridia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε Εγώ μάγκες απο Γερμανία παρέλαβα την Παρασκευή με acs Για μια στιγμη νομιζα οτι μενεις Γερμανια και οτι αυτο το καρκινωμα στις μεταφορικες που λεγεται ACS εχει κανει μετασταση και εκει. 1
dim_plo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ho ho ho! Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι. Το χειριστήριο συνοδεύεται από κωδικό Game pass ultimate. Έχει ημερομηνία εξαργύρωσης αλλά δεν αναγράφει διάρκεια συνδρομής. 😅 Έναν μήνα, λογικά. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από dim_plo 3
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, dim_plo είπε Ho ho ho! Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι. Το χειριστήριο συνοδεύεται από κωδικό Game pass ultimate. Έχει ημερομηνία εξαργύρωσης αλλά δεν αναγράφει διάρκεια συνδρομής. 😅 Έναν μήνα, λογικά. Ο δίσκος δίπλα που τσίμπησες ήταν και αυτός σε προσφορά;
dim_plo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο δίσκος είναι το deal της χρονιάς. 71.14€ από Amazon UK warehouse (condition: used like new). Είναι πράγματι αψεγάδιαστος. Είχαν αφαιρέσει τον τρίμηνο κωδικό GPU (θα είχε λήξει, ούτως ή άλλως) αλλά χαλάλι. Αν μας έμενε και το Forza Horizon 5 με 0.70€, θα είχα κάνει το απόλυτο. 😝 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από dim_plo 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις