Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Και εδώ το ίδιο...Τι έγινε? Κουτα ολόκληρη χάσανε?Μου ήρθε mail χθες 16:50 ότι χάθηκε και να επικοινωνήσω με την υποστήριξη για να ξαναστείλουν ή refund.Το θέμα είναι ότι άκρη δε βγάζεις στο support online και πρέπει να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα για να μιλήσουμε με άνθρωπο στο τηλέφωνο.

Επικοινώνησα τελικά με το chat σε αυτό το λινκ https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/buy/compare-all-microsoft-365-products-b και έβγαλα άκρη. Το τσατ βρίσκεται κάτω δεξιά γωνία που γράφει "Questions? Talk to an expert"

Μου πρότειναν για reorder στα 60€ και κάλυψη της διαφοράς αφού γίνει η παραγγελία. Τελικά τους ζήτησα απλώς refund επειδή είχα αγοράσει και δεύτερο χειριστήριο το οποίο μου ήρθε. Σήμερα μου επιστράφηκαν τα λεφτά. 

• Thanks 3
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα πάντως μπήκε στην Βουλγαρία ! Αντε να δουμε ! Απο τα λεγομενα τον αλλων παιδιών , αν κάτσει και 2-3 ημέρες στην Θεσσαλονίκη  βλέπω να παραλαμβάνω τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται ( Για Κρητη )  

Δημοσ.

Το δικό μου έφτασε σήμερα (παραγγελία από Microsoft IT στις 24/11). Σόφια -> Θεσσαλονίκη -> Βέροια σε ούτε 2 ημέρες. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μείνει Θεσσαλονίκη γιατί διαβάζω τέρατα. 😁

Δημοσ.

Update και απο εμένα. Παραγγελία Σάββατο 26/11 αργά το βράδυ από IT, μπλε controller και play & charge kit.

Το controller με DPD:image.png.d83065a338f85c189528e5549c37c42b.png

To play& charge kit με UPS, estimated delivery 6/12:image.png.4001a2f73aef26b102a35b68e888535b.png

DPD τα δίνει σε ACS ε? Κάπου έγραψε κάποιος που φαίνεται το tracking για ACS αλλά δεν το βρίσκω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stavrakas92 είπε

ups ή dpd όσους σας χάθηκε;

Εμένα έχει κολλήσει Ολλανδία με dpd,αλλά δεν μου ήρθε ακόμα mail ότι χάθηκε.

Dpd εμένα 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, apostolis159 είπε

Και μία off-topic ερώτηση. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τον αντάπτορα για windows, γιατί ήταν παντού out of stock κατά την προσφορά?

Σκέτο παραμένει out of stock. Μονο μαζί με controller 

Δημοσ.

Και τελικά ενώ τους ζήτησα συγκεκριμένα να στείλουν με UPS και συμφώνησαν, μου ξαναστέλνουν με DPD μόλις ήρθε tracking.. 🤦‍♂️

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε

Εγώ μάγκες απο Γερμανία παρέλαβα την Παρασκευή με acs 

Για μια στιγμη νομιζα οτι μενεις Γερμανια και οτι αυτο το καρκινωμα στις μεταφορικες που λεγεται ACS εχει κανει μετασταση και εκει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20221203_192443-min.jpg.31f6f5d031c0a498d08c1760822e3099.jpg

Ho ho ho!

Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι.

Το χειριστήριο συνοδεύεται από κωδικό Game pass ultimate. Έχει ημερομηνία εξαργύρωσης αλλά δεν αναγράφει διάρκεια συνδρομής. 😅 Έναν μήνα, λογικά.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dim_plo είπε

20221203_192443-min.jpg.31f6f5d031c0a498d08c1760822e3099.jpg

Ho ho ho!

Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι.

Το χειριστήριο συνοδεύεται από κωδικό Game pass ultimate. Έχει ημερομηνία εξαργύρωσης αλλά δεν αναγράφει διάρκεια συνδρομής. 😅 Έναν μήνα, λογικά.

Ο δίσκος δίπλα που τσίμπησες ήταν και αυτός σε προσφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δίσκος είναι το deal της χρονιάς. 71.14€ από Amazon UK warehouse (condition: used like new). Είναι πράγματι αψεγάδιαστος. Είχαν αφαιρέσει τον τρίμηνο κωδικό GPU (θα είχε λήξει, ούτως ή άλλως) αλλά χαλάλι.

Αν μας έμενε και το Forza Horizon 5 με 0.70€, θα είχα κάνει το απόλυτο. 😝

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...