Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 minutes ago, beastie74 said:

παρελαβα σημερα robot white απο γερμανία. θα το ανοιξω αργά με video όπως κανω σε όλα.

Και γω το ίδιο έκανα γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστεί 

Δημοσ.
2 minutes ago, billpao said:

Ξέρει κανένας που πρέπει να επικοινωνήσουμε για χαμένο order? Επειδή στο billing chat δεν έβγαλα άκρη.

Πως ξέρεις οτι χάθηκε

Δημοσ.

Εγώ απλά να σας πω ύστερα από δύο ώρες στην κυριολεξία με 4 διαφορετικούς υπαλλήλους του Microsoft Store ότι όσοι κάνετε την διαδικασία μέσα από το my devices για αντικατάσταση μέσω εγγύησης θα λάβετε 100% ανακατασκευασμένο χειριστήριο ή θα επισκευάσουν το δικό σας. Εγώ αναγκάστηκα να κάνω παραγγελία νέο σε πράσινο χρώμα γιατί δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο σε κανένα Ευρωπαϊκό κατάστημα το carbon black, αν σας λέει κάτι αυτό. Η πρώτη επικοινωνία με μια κοπελίτσα στο support δεν καταλάβαινε τίποτα και μου έβγαλε return label για refund του ποσού ενώ είχα ζητήσει αντικατάσταση μέσα στο DOA. Ο δεύτερος για να το διορθώσει μου έκανε νέα παραγγελία στην κανονική τιμή και θα μου κάνει refund την διαφορά στην κάρτα.. Τουλάχιστον το δεύτερο θα το στείλουν με UPS.

15 ώρες πριν, mp44christos είπε

Το δικο μου ακομα κανει διακοπές στη Θεσσαλονίκη!

Το σιτε της ACS σταματησε να το κανει τρακ.

Αν βιαζόσουν τόσο πολύ να μην το έκανες παραγγελία από εξωτερικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billpao είπε

Μου ήρθε email από την Microsoft, ότι χάθηκε 

Και εμένα το ίδιο. Παρέα πηγαίνανε.

Επεξ/σία από th_nikos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, th_nikos είπε

Και εμένα το ίδιο. Παρέα πηγαίνανε.

Και εδώ το ίδιο...Τι έγινε? Κουτα ολόκληρη χάσανε?Μου ήρθε mail χθες 16:50 ότι χάθηκε και να επικοινωνήσω με την υποστήριξη για να ξαναστείλουν ή refund.Το θέμα είναι ότι άκρη δε βγάζεις στο support online και πρέπει να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα για να μιλήσουμε με άνθρωπο στο τηλέφωνο.

Επεξ/σία από kajwbtfe
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...