charlie_GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 παραγγελιες ενα απο DE ενα απο IT 1)Αγορα απο Γερμανια, αφου μας εβγαλαν την πιστη να αλλαξει απο DE->GR το εστειλαν μεσω Ιταλιας και αφου κολλησαμε στο Carpi αναμενω μπας κ αλλαξει το progress σε κατι νεο 2) Αγορα απο Ιταλια κολημενο στο Hörsching (AT) Γενικη εικονα ως τωρα αρχιζω να το μετανιωνω 1
barman_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 3 hours ago, daPro7 said: και το δικό μου Θεσσαλονίκη ακόμα.. Εγώ όμως είμαι Θεσσαλονίκη 😅
Semper Regant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Αγορά από DE στις 25, κολλημένο στη Βουδαπέστη από τις 29.
mp44christos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, charlie_GR said: 2 παραγγελιες ενα απο DE ενα απο IT 1)Αγορα απο Γερμανια, αφου μας εβγαλαν την πιστη να αλλαξει απο DE->GR το εστειλαν μεσω Ιταλιας και αφου κολλησαμε στο Carpi αναμενω μπας κ αλλαξει το progress σε κατι νεο 2) Αγορα απο Ιταλια κολημενο στο Hörsching (AT) Γενικη εικονα ως τωρα αρχιζω να το μετανιωνω Κάτσε ρε φιλε? Αν το βιαζόσουν να μην το έπαιρνες απο εξωτερικό την Εβδομάδα bf. Γνωστο οτι υπάρχουν καθυστερήσεις οταν αλλαζουν χωρες, γνωστό και οτι bf γινεται χαμος και υπερφορτώνονται ολες οι μεταφορικές. 3
barman_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 minutes ago, mp44christos said: Κάτσε ρε φιλε? Αν το βιαζόσουν να μην το έπαιρνες απο εξωτερικό την Εβδομάδα bf. Γνωστο οτι υπάρχουν καθυστερήσεις οταν αλλαζουν χωρες, γνωστό και οτι bf γινεται χαμος και υπερφορτώνονται ολες οι μεταφορικές. 4 μερες στην ιδια πολη,σου λεει κατι?Δικαιολογιες για τις καημενες τις μεταφορικες,που ομως πληρωνονται κανονικα...
mp44christos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, barman_ said: 4 μερες στην ιδια πολη,σου λεει κατι?Δικαιολογιες για τις καημενες τις μεταφορικες,που ομως πληρωνονται κανονικα... Δε δικαιολογώ κανέναν. Απλα αφού ξέρεις την κατάστασή μην παραπονιέσαι. Μια εβδομαδα για δεμα απο εξωτερικο δεν ειναι τπτ. Οπως ειπαμε και πριν οσοι ηταν με ups θα τους εφτανε σε 3 μερες. Με dpd 1+ εβδομαδα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από mp44christos
safridia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Πανέμορφο το πράσινο. Είναι λίγο πιο μικρό από τα χειριστήρια του one x/s 3
charlie_GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, mp44christos είπε Κάτσε ρε φιλε? Αν το βιαζόσουν να μην το έπαιρνες απο εξωτερικό την Εβδομάδα bf. Γνωστο οτι υπάρχουν καθυστερήσεις οταν αλλαζουν χωρες, γνωστό και οτι bf γινεται χαμος και υπερφορτώνονται ολες οι μεταφορικές. Δεν θα σχολιάσω σε προσωπικό επίπεδο καθώς εξέφρασα προσωπική άποψη για μένα.. ο καθένας το κρίνει υπό τι δικό του πρίσμα.Επισης άλλοι έχουν παραλάβει.Για μενα θα μπορούσαν να έδιναν ETA μέσα στα πλαίσια του φόρτου εργασίας.Πχ αγορά από Αμαζον Ισπανίας λέει εκτιμώμενη άφιξη 20 Δεκεμβρίου και μάλιστα πριν την αγορα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από charlie_GR
barman_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, mp44christos said: Δε δικαιολογώ κανέναν. Απλα αφού ξέρεις την κατάστασή μην παραπονιέσαι. Μια εβδομαδα για δεμα απο εξωτερικο δεν ειναι τπτ. Οπως ειπαμε και πριν οσοι ηταν με ups θα τους εφτανε σε 3 μερες. Με dpd 1+ εβδομαδα. Μια βδομάδα από το εξωτερικό δεν είναι τίποτα. Μια βδομάδα από την ίδια πόλη, ναι είναι 😂 1 hour ago, safridia said: Πανέμορφο το πράσινο. Είναι λίγο πιο μικρό από τα χειριστήρια του one x/s Οντως είναι πιο μικρό? Από βάρος?
barman_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ελαχιστα πιο μικρο, μην νομιζεις. 4-5mm. Απο βαρος +9 γραμμαρια τα series απο του One S/Χ. Θα είναι το έξτρα κουμπί 😁 Ευχαριστώ 😀 1
gbouros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Mr^Robot είπε 25 του μήνα έριξα εγώ μια παραγγελία και έχει κολλήσει από της 29 στο Hörsching όπως αναφέρει το DPD με εκτιμώμενη παράδοση αύριο 2/12 για Κρήτη. Όπως πάει δεν το βλέπω να συμβαίνει βέβαια. Εδώ να πούμε ότι η τιμή είναι χώμα, και έκατσε πάνω στην ώρα που ήθελα να πάρω ένα για δωράκι. Κατά την ταπεινή μου άποψη απλά ξεστοκαρουν. και εμένα στο Hörsching είναι. Αγορά 22/11 και εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 29/11 Υπομονή. 1
JamesDelaney Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Παρελαβα και εγω χθες το robot white, με ACS, ολα καλα. 23/11 εγινε η παραγγελια. Ειναι κανεις που να πηρε το xbox series S με την προσφορα στα 229? Με DPD ερχεται κ αυτο. (Γιατι δεν στελνουν με UPS οπως πριν 3 χρονια με το one S?) 27/11 εγινε η παραγγελια και απο 29/11 ειναι στο Horsching.
billpao Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Και εμένα το ένα απο τα δύο δέματα έχει κολλήσει
barman_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 6 μέρες από Γερμανία για Ελλάδα, 4 μέρες για Θεσσαλονίκη προς.. Θεσσαλονίκη 😋 Με γεια μας! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις