Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει δεν έχουν τέτοιο αυτοκόλλητο. Είπα και εγώ τόσο λάθος και να μην το θυμάμαι!

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως έχουν.

image.jpeg.7a2f42723e77df51f5193f9f3c38446a.jpeg

p.s η φωτογραφία είναι από δικό μου controller αγορασμένο πριν από μερικές μέρες.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασε και σε εμένα το πρωί, κλασσικό μαύρο αγορασμένο από Γερμανία. Υποψιασμένος από όλα τα σχόλια εδώ μέσα δεν είδα τίποτα περίεργο ή ύποπτο. Αυτοκόλλητο δεν είχε το Χ πάντως. Και σίγουρα δεν πειράζει τον μικρό μου γιο που το πήρε ήδη και παίζει πρώτη φορά mame στη ζωή του δίπλα μου :)

(Η πρώτη ερώτηση του πάντως όταν το είδε ήταν "Μπαμπά, πήραμε Playstation;")

Επεξ/σία από agriokatsiko
  • Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, ChrisN.S. said:

Και όμως έχουν.

image.jpeg.7a2f42723e77df51f5193f9f3c38446a.jpeg

p.s η φωτογραφία είναι από δικό μου controller αγορασμένο πριν από μερικές μέρες.

Μπορει μερικα να εχουν. Παντος ειδα 20 βιντεο στο yt και κανενα δεν ειχε το αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

Εγώ έχω ξενερώσει άσχημα με την ACS... 4η μέρα που έφτασε Θεσσαλονίκη και ακόμα δεν έχει πάει στο υποκατάστημα προς παράδοση 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, barman_ είπε

Εγώ έχω ξενερώσει άσχημα με την ACS... 4η μέρα που έφτασε Θεσσαλονίκη και ακόμα δεν έχει πάει στο υποκατάστημα προς παράδοση 

και το δικό μου Θεσσαλονίκη ακόμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από της 23 αγορασμένο μέσω DPD ήρθε σήμερα και κλασική ACS σε δυσπρόσιτες περιοχές κοίτα μόνος σου ποτέ θα έρθει στην κοντινή σου πόλη και έλα πάρτο γιατί εμείς θα το φέρουμε σε καμιά δεκαριά μέρες που μας δίνει περιθώριο νόμος ;)

Το χειριστήριο από το γερμανικό μαγαζί ήρθε με την ασφαλιστική ταινία του σε μαύρο χρώμα και μέσα ήτανε άψογο. Σε σύγκριση με του 360 είναι λίγο πιο μικρό και για πιο μικρά παιδάκια

Επεξ/σία από vasiliou
Δημοσ.

25  του μήνα έριξα εγώ μια παραγγελία και έχει κολλήσει από της 29 στο Hörsching όπως αναφέρει το DPD με εκτιμώμενη παράδοση αύριο 2/12 για Κρήτη. 

Όπως πάει δεν το βλέπω να συμβαίνει βέβαια.

Εδώ να πούμε ότι η τιμή είναι χώμα, και έκατσε πάνω στην ώρα που ήθελα να πάρω ένα για δωράκι. Κατά την ταπεινή μου άποψη απλά ξεστοκαρουν.

Δημοσ.

Πάντως πέρυσι που είχα πάρει δώρο για τον ξάδερφό μου ένα χειρηστήριο, είχε το αυτοκολλητο επάνω στο xbox button.

Από Ελλάδα αγορασμένο.

Παίζει απλά να είναι τυχαίο, ανάλογα με τις παρτίδες ή τις χώρες, ή κάτι αντίστοιχο.

Αν δεν έχεις θέμα με το χειρηστήριο, με χαλασμένα πλήκτρα, γρατζουνιές ή δε ξέρω εγώ τι άλλο, το αφήνεις εκεί και τελείωσες.

Αν και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς και πότε έχει ή όχι αυτοκόλλητο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...