mp44christos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 41 minutes ago, SKRUTZ said: Εμενα ειναι απο τις 29 στη Θεσσαλονίκη. Και καλα κανει! Και εγω αν ημουν στη θεση του εκει θα εμενα να παρταρω στα λαδαδικα!
barman_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Και μένα 3 μέρες είναι στα χέρια της ACS απ ότι κατάλαβα με τις ωραίες αναμονες στο τηλέφωνο 😎
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά μόλις παρέλαβα και εγώ, μεγάλη προσοχή γιατί τα φιλαράκια μας από Γερμανία μας στέλνουν σίγουρα refurbished - ή επιστροφές. Επειδή πρόσφατα είχα αγοράσει και άλλο χειριστήριο από Κωτσόβολο, σε αυτό που έστειλαν από Γερμανία ΔΕΝ είχε το αυτοκόλλητο στο στρογγυλό κουμπί το xbox, είχε γρατσουνιές στο αριστερό left bumper και επίσης το αριστερό bumper το κλικ του ακούγεται ξεχαρβαλομένο double click δυνατό... Επίσης συγκριτικά με το αγορασμένο από εδώ έχει πιο στιβαρά ελατήρια στα joysticks και στα triggers και πιο δυνατή δόνηση γενικά. Microsoft made in China. 5
dim_plo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω εικόνα από ανάλογη αγορά, δεν έρχεται σφραγισμένο (με sticker) στη συσκευασία του; Αν θέλεις, φίλε μου, ανέφερε store (υποθέτω DE) και χρώμα. Για να έχουμε feedback και από άλλους. Έχει αναφερθεί και πιο πίσω κάτι ανάλογο από άλλον χρήστη (του ήρθε με εμφανέστατη φθορά). 😕 Spoiler Αναφέρομαι σε αυτό: https://www.insomnia.gr/forums/topic/802721-xbox-controller-3999-microsoftit-update-3499€-από-microsoftde/page/17/#comment-59546667 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από dim_plo
tonyz21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Κι εγώ μόλις παρέλαβα και πάντως με ένα γρήγορο visual inspection που έκανα δεν είδα κάτι περίεργο (επειδή το είχε αναφέρει και σε προηγούμενο κομεντ κάποιος). Επίσης ερώτηση, αμα βάλω μέσα τις duracell που έχει στο κουτί και το συνδέσω με type c στο pc δεν έχει θέμα να πάει να τις φορτίσει και να μου μείνει στο χέρι έτσι; Το βρίσκει κανονικά αλλά φοβάμαι μην παίξει καμιά τρολιά με τις μπαταρίες.
dim_plo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tonyz21 είπε αμα βάλω μέσα τις duracell που έχει στο κουτί και το συνδέσω με type c στο pc δεν έχει θέμα να πάει να τις φορτίσει και να μου μείνει στο χέρι έτσι; Δεν φορτίζει τις μπαταρίες μέσω καλωδίου. Προχωράς άφοβα. 1
Gerara_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, dim_plo είπε Επειδή δεν έχω εικόνα από ανάλογη αγορά, δεν έρχεται σφραγισμένο (με sticker) στη συσκευασία του; Αν θέλεις, φίλε μου, ανέφερε store (υποθέτω DE) και χρώμα. Για να έχουμε feedback και από άλλους. Έχει αναφερθεί και πιο πίσω κάτι ανάλογο από άλλον χρήστη (του ήρθε με εμφανέστατη φθορά). 😕 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αναφέρομαι σε αυτό: https://www.insomnia.gr/forums/topic/802721-xbox-controller-3999-microsoftit-update-3499€-από-microsoftde/page/17/#comment-59546667 Σε μπλε που παρέλαβα εχθές, στο πλάι αριστερά διαπίστωσα ότι έχει μια λεπτή άσπρη γρατζουνια μισό εκατοστό. Μου έκανε εντύπωση αλλά δεν χαλαστηκα κιόλας . Μακάρι να βγει καλό και ανθεκτικό και ας γίνουν και άλλες. Την περίπτωση που αναφέρθηκε να στέλνουν refurbished την θεωρώ τραβηγμένη από τα μαλλιά. Να πρόκειται για παρτίδες που μετά από έλεγχο, βρίσκουν ψεγάδια και τις βγάζουν προσφορά black Friday ; Ε και αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Gerara_
t-shock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Το δικό μου που ήταν γδαρμένο, το έστειλα πίσω (με ups έφτασε σε 24 ώρες), εχθες έφτασε και σήμερα μου ειπαν οτι ειναι υπο επεξεργασία. Αιντε να δουμε τι θα γινει. Στο δέμα που έστειλα τους εγραψα και στα αγγλικα ποιο ειναι το θέμα ακριβως και που ειναι τα γδαρσιματα
whiteman7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να καταλαβω που βρισκεται.... Κανεις δεν ηρθε σπίτι να παραδόσει και επέστρεψε 😐 Ποια εταιρεία παραδιδει? Λογικά ACS (googlαρα το 1893 και μου έβγαλε την ACS Χαλάνδρι) 1 ώρα πριν, tonyz21 είπε Κι εγώ μόλις παρέλαβα και πάντως με ένα γρήγορο visual inspection που έκανα δεν είδα κάτι περίεργο (επειδή το είχε αναφέρει και σε προηγούμενο κομεντ κάποιος). Επίσης ερώτηση, αμα βάλω μέσα τις duracell που έχει στο κουτί και το συνδέσω με type c στο pc δεν έχει θέμα να πάει να τις φορτίσει και να μου μείνει στο χέρι έτσι; Το βρίσκει κανονικά αλλά φοβάμαι μην παίξει καμιά τρολιά με τις μπαταρίες. Visual Inspection 😱 Είσαι θεούλης , το ξέρεις έτσι? 😁 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από whiteman7
SKRUTZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις παρέλαβα. Σε άριστη κατάσταση σφραγισμένο και χωρίς κανένα σημάδι ότι είναι refurbished. όλα καλά λοιπόν σε σπέσιαλ τιμή.
tonyz21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Προσπαθω να καταλαβω που βρισκεται.... Κανεις δεν ηρθε σπίτι να παραδόσει και επέστρεψε 😐 Ποια εταιρεία παραδιδει? Λογικά ACS (googlαρα το 1893 και μου έβγαλε την ACS Χαλάνδρι) Αν βάλεις το tracking σου στο dpd.gr θα σου δώσει κωδικό ACS να μπορείς να το ψάξεις
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε Μόλις παρέλαβα. Σε άριστη κατάσταση σφραγισμένο και χωρίς κανένα σημάδι ότι είναι refurbished. όλα καλά λοιπόν σε σπέσιαλ τιμή. Δεν βλέπω ζελατίνη πάνω από το κουμπί του X 1
SKRUTZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 έχω 5 χειρηστήρια και με αυτό 6. δεν θυμάμαι αν είχανε ζελατίνη-αυτοκόλλητο πάνω στο κουμπί Χ. Αν κάποιος θυμάται με σιγουριά να μας το πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις