Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, matrixxx είπε

https://www.microsoft.com/it-it/d/controller-wireless-per-xbox-adattatore-wireless-per-windows/8rdmhcqpftb3

Oχι, με το απλο BT δεν θα εχεις ηχο αν συνδεσεις ακουστικα πανω στο controller. Με της MS εχεις κανονικη λειτουργια του controller, σαν να εισαι στο xbox.

Λογικά θα χάνει και σε latency χωρις adapter ή κανω λάθος; Αλλιώς μικρό το κακό.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, rodosf1 said:

οχι, δηλώνεις το μοχλό με το serial στο account.Microsoft.com κ απο εκει κάνεις request επισκευής από την ελληνική σελίδα. Σε παίρνουν άμεσα τηλέφωνο κ στέλνουν κουριερ αυτοί με δικά τους έξοδα. Το παραλαμβάνει κ σου φέρνει άλλο αν δεν φτιάχνεται ή το ίδιο επισκευασμενο. Πάει Γερμανία. 

υγ. δεν στέλνεις το γνήσιο κουτί γιατί σου στέλνουν πίσω άλλο εκείνοι. 

Τα φωναζω χρονια τωρα. Η εγγύησή εξωτερικου ειναι πολες φορες καλυτερη απο κοτσους και σια.

Δημοσ.

Φοβερη προσφορα με 229 παιρνω x box s και αλλα 39 2ο μοχλο και με 268 συνολο ειμαι κομπλε θα παρω 2 μοχλους βασικα τετοια τιμη value for money.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chrisman2000 είπε

Το τσίμπησα σφαίρα. Στο checkout μου είχε μια επιλογή να επιλέξω χώρα και έβαλα Ελλάδα. Δεν χρειάστηκε να προσθέσω κάπου Ιταλική διεύθυνση.

Clipboard02.jpg

Το billing address Δεν εχει καμια σημασία με την διεύθυνση αποστολής. Αντίστοιχα, στα ελληνικά αυτό είναι το "διεύθυνση τιμολόγησης" όπου υπάρχει σε όλα τα eshop επιλογή για αν θες να είναι διαφορετικό από την διεύθυνση αποστολής. Θεωρητικά, αν πληρώσεις με κάρτα ιδανικά θες billing address = διεύθυνση που έχεις δώσει στην τράπεζα. 

59 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Για pc εχει αλλο (49 νομιζω το εχει εκει) που εχει και δικο του bt adapter. Με το "ασχετο" bt δεν θα δουλεψει οπως πρεπει.

Μια χαρά δουλεύει με το bt της μητρικής μου (aorus ultra x570). Δεν θυμάμαι να έχει περιορισμό το xbox controller στο pc. Αρκεί να έχει bt

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμενα μου ζητησε billing address και εκει αναγκαστικα εβαλα μια Ιταλικη, επελεξα μια καταπληκτικη πιτσαρια που ειχαμε παει στο Μιλανο, η πιτσα εκαιγε απο τον ξυλοφουρνο που ηταν 5 μετρα μακρια μας.
Ακομη και απο λαθος να το στειλουν εκει το αξιζουν τα παιδια εκει μεσα.
Οι Ιταλοι εχουν 24% ΦΠΑ οπως εχουμε και εμεις;
Εαν εχουν διαφορετικο ποσο θεωρητικα κινδυνευουμε να το σταματησουν τελωνειο για να πληρωσουμε την διαφορα και το καπελο των τελωνειων.

Ενταξει δεν κρατηθηκα, ψαχνω να δω ποσο εχουν τα εισητηρια στο Μιλανο :)
image.png.b0b15120fbc39a922bd4909577ad57b5.png

Επεξ/σία από safridia
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Βαλε πανω στον controller ενσυρματα ακουστικα και πες μας αν δουλεψουν, αν εχεις ηχο οταν εισαι στο πισι με το BT της μητρικης σου. Θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε εδω μεσα... 😛 Καντο και πες μας. (εκτος αν η μητρικη σου εχει κατι καλυτερο απο τα κλασσικα BT που ειχαμε τοσα χρονια σε usb stick, αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ΔΕΝ θα εχεις ηχο, μιας και τον περναει με ειδικο "πρωτόκολλο" στον κοντρολερ)

Ποιος μίλησε για να συνδέσεις ακουστικά πάνω στο controller? Ο @billpao ρώτησε αν κάνει για pc ή αν θέλει adapter. Το controller ως controller δουλεύει. Τώρα, τα επιπλέον χαρακτηριστικά, δεν ξέρω. (αν θυμηθώ, θα δοκιμάσω αργότερα) 

*η μητρική μου έχει και wifi, οπότε έχει επιπλέον κεραία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

https://www.microsoft.com/it-it/d/controller-wireless-per-xbox-adattatore-wireless-per-windows/8rdmhcqpftb3

Oχι, με το απλο BT δεν θα εχεις ηχο αν συνδεσεις ακουστικα πανω στο controller. Με της MS εχεις κανονικη λειτουργια του controller, σαν να εισαι στο xbox.

θενκς, δεν είχα συνδέσει ποτέ ακουστικά όταν το έχω σε pc και δεν το γνώριζα! ωραίος! 

56 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Τα φωναζω χρονια τωρα. Η εγγύησή εξωτερικου ειναι πολες φορες καλυτερη απο κοτσους και σια.

μα δεν είναι εγγύηση εξωτερικού. είναι η πανευρωπαϊκή εγγύηση της MS κ ισχύει ακόμα κ απο το μαγαζάκι της γωνίας να το αγοράσεις, κ απο κωτσο κ απο παντού. Περνάς το serial κ ησυχάζεις. 

(ασε που είδα μέσα τα πρώτα μου windows phone και συγκινήθηκα :)) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητούσε στο Ιταλικο διεύθυνση και απο το smartphone και απο το PC. Βαρέθηκα και λεω ας ανοιξψ το γερμανικο, σιγα 2ε διαφορα, αλλα για καποιο λογο στο γερμανικο πληρωσα 34.99. 

Edit. Είναι το λευκο και για αυτο λογικα

image.png.0b505f42cfdeb50833ddb3aae49f494b.png

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Χαχαχα, μιλησαμε, κι ομως. Ενταξει δεν διαβασες τα προηγουμενα σχολια. Μην κουραζεσαι, δεν θα εχεις ηχο. ;) 

Ε διαβασα το 1ο και απαντησα εκει. Και παλι ο ηχος αναφερθηκε απο εσενα. Προσωπικα, δεν βρισκω λογο να παρεις ηχο απο controller. Συνηθως οσοι καθονται στο pc, εχουν ηδη headset με αρκετα μακρυ καλωδιο για να καθονται στην καρεκλα τους (πολλες φορες και με Usb συνδεσιμοτητα). 

Οπως και στο ps5, απευθυνεται πιο πολυ σε σαλονια που εκει εχεις οντως αποσταση απο τις κονσολες

*Και εψαξα και οντως δεν λειτουργει ο ηχος

Δημοσ.

Πολύ καλή φάση..  

Πριν λίγο έψαχνα παντού για να αγοράσω ένα έξτρα κοντεολερ... 

Είναι type c τα συγκεκριμένα, σωστά? 

@vaggos88με μεταφορικά είναι?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, barman_ είπε

Πολύ καλή φάση..  

Πριν λίγο έψαχνα παντού για να αγοράσω ένα έξτρα κοντεολερ... 

Είναι type c τα συγκεκριμένα, σωστά? 

@matrixxx να προτιμήσουμε αμαζον? Πόσο βγαίνει από εκεί?

@vaggos88με μεταφορικά είναι?

Δωρεαν μεταφορικα.

Δημοσ.

Πήρα ένα μπλε και δεν χρειάστηκε να βάλω billing address. Παραλαβή λέει 30 Νοεμβρίου. Αν θυμάμαι καλά  στέλνουν με DHL. Ευχαριστώ topic starter! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...