Vasilis 07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Για φορτιστή για Series X παίζει τίποτα σε προσφορά ?
johnnycer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Τελος απο Ιταλία με τον αντάπτορα στα 42Ε.
Shyn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Πως παραλάβατε τόσο γρήγορα? Εμένα λέει για 5 Δεκεμβρίου
vaggos88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Αν δεν εχω παραλαβει μπορώ να κανω ακυρωση λετε? ειναι στο δρομο το controller, απλα λεω να παρω με τον ανταπτορα να τον δωσο στον μπρο μου που δεν εχει
AndreasBoo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 εαν έχετε πρόβλημα να περάσετε την διεύθυνση 1.επιλεγετε το ελληνικο ms 2.πηγαινετε στο https://account.microsoft.com/billing/addresses 3.συμπληρωνετε στοιχεία διεύθυνση 4.μπαινετε στο γερμανικο η ιταλικο ms 5.στο πρώτο βήμα επιλέγετε ελλαδα (Grecia ή Griechenland) 6.στο δευτερο βήμα που ζητάει στοιχεία διεύθυνσης επιλέγετε αυτά που έχετε περάσει τελειά 😫 κάποιοι τυχεροί προλάβαν να πάρουν με τον αντάπτορα στα 40ευρω 😤
johnnycer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, AndreasBoo είπε εαν έχετε πρόβλημα να περάσετε την διεύθυνση 1.επιλεγετε το ελληνικο ms 2.πηγαινετε στο https://account.microsoft.com/billing/addresses 3.συμπληρωνετε στοιχεία διεύθυνση 4.μπαινετε στο γερμανικο η ιταλικο ms 5.στο πρώτο βήμα επιλέγετε ελλαδα (Grecia ή Griechenland) 6.στο δευτερο βήμα που ζητάει στοιχεία διεύθυνσης επιλέγετε αυτά που έχετε περάσει τελειά 😫 κάποιοι τυχεροί προλάβαν να πάρουν με τον αντάπτορα στα 40ευρω 😤 Καλα για 2 ευρω δεν τιθεται θέμα.. Επισης επειδη το παρακολουθούσα, πρώτα βγήκε σε Out Of stock στα 42 και μετά σε Out Of Stock στα 40. Επίσης την ίδια στιγμή νομίζω βγήκε και Out Of Stock στην Γερμανία... Έχουν κοινές αποθήκες; Κατι περίεργο συμβαίνει!
AndreasBoo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 βασικά η τιμή ξεκινήσει στα 45 και έπεσε στα 40 θέλουν να ανανεώσουν το απόθεμα οπότε ότι περίσσευε από ακυρώσεις χαμηλώνουν την τιμή μέχρι να τους φύγουν όλα
Gerara_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, evkar είπε έχουν πάρα πολλές παραγγελίες , από εκεί ξεκινάνε όλα . Πάντως , κάποιος το γράφει και παραπάνω , όσοι είναι παλιοί συνδρομητές τους , πρέπει να τους δίνουν προτεραιότητα . Γνωστός μου ,που είναι "χοντρός" συνδρομητής τους εδώ και χρόνια , με χοντρές συνδρομές , παρήγγειλε ακριβά πράγματα από xbox και accesories , σε μια ώρα του είχαν στείλει tracking και την άλλη μέρα παρέλαβε με ups. Επίσης , το μοίρασμα ανάμεσα σε αεροπορικά και οδική μεταφορά , μάλλον γίνεται με βάση το απόθεμα και τις αποθήκες .Αν δεν το έχουν στα κεντρικά logistics , το δίνουν στη νταλίκα , που περνάει από τα διάφορα logistics στο ταξίδι της .Η οργάνωση τους πρέπει να είναι top ,κάτι σαν το...........ελληνικό δημόσιο ένα πράμα !!!!!!!!! Σε εμένα πάντως που ήμουν εγγεγραμμένος και έχω πάρει πριν δύο χρόνια από το γερμανικό store την προσφορά του xbox one s digital στα 99€ το έστειλαν με τον Καρβουνιάρη της DBD και αμφιβάλλω αν θα παραλάβω στις 30 Νοεμβρίου. Η παρομοίωση με το ελληνικό δημόσιο νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα.
SabotazNic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Φτασαμε να γκρινιαζουμε που το στελνουν με dpd και θα το εχετε σε 1 εβδομαδα, με δωρεαν μεταφορικα (αντι για 2-3 εργασιμες) 1 1
th_nikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Φτασαμε να γκρινιαζουμε που το στελνουν με dpd και θα το εχετε σε 1 εβδομαδα, με δωρεαν μεταφορικα (αντι για 2-3 εργασιμες) Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. Πλάκα πλάκα και εγώ έκανα παραγγελία ένα άσπρο. Έχω ήδη δύο, ένα μαύρο και ένα άσπρο αν και το μαύρο μου εμφανίζει μικρό προβλήματα drifting.
Muchodringo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Παραγγελία Τετάρτη από .de, παραλαβή Σάββατο με γενική ταχυδρομική. Αστέρια!
Gerara_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Φτασαμε να γκρινιαζουμε που το στελνουν με dpd και θα το εχετε σε 1 εβδομαδα, με δωρεαν μεταφορικα (αντι για 2-3 εργασιμες) Μη γκρινιάζετε που γκρινιάζουμε 1
ChrisN.S. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Επειδή έκανα αγορά με τον λογαριασμό μου microsoft βλέπω ότι έχουν προσθέσει το χειριστήριο στο hardware που μου ανήκει στην σχετική σελίδα (παρέα με desktop, laptop κλπ), και επίσης έχουν περάσει αυτόματα serial number του χειριστηρίου καθώς και έχουν ενεργοποιήσει την διετή εγγύηση με ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αγοράς.
SKRUTZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 έχεις δίκιο όντως το πέρασε στο account. Γράφει ότι είναι μοντέλο του 2020 και η εγγυηση τελειώνει 23/1/2025... δηλαδή 26μήνες...πρώτη φορά το βλέπω αυτό.
Gerara_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε έχεις δίκιο όντως το πέρασε στο account. Γράφει ότι είναι μοντέλο του 2020 και η εγγυηση τελειώνει 23/1/2025... δηλαδή 26μήνες...πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Περίεργα πράγματα από την microsoft. Στο δικό μου αναγράφεται ότι η εγγύηση τελειώνει δύο χρόνια μετά 23/11/2024.
Προτεινόμενες αναρτήσεις