Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, safridia είπε

Εχει κατι το ιδιαιτερο το δικο του adapter; Ενα απλο κοινο BT δεν ειναι με το σηματακι της MS;

Το θες μονο αν εχεις σκοπο να συνδεσεις ακουστικα πανω στο controller. Κατα τ'αλλα, καμια διαφορα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, safridia είπε

Εχει κατι το ιδιαιτερο το δικο του adapter; Ενα απλο κοινο BT δεν ειναι με το σηματακι της MS;

Δεν είναι Bluetooth 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το θες μονο αν εχεις σκοπο να συνδεσεις ακουστικα πανω στο controller. Κατα τ'αλλα, καμια διαφορα

Ε όλο και κάποια διαφορά θα έχει. Άλλο bluetooth, άλλο RF. Με bluetooth σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο input lag, ας πούμε. Ίσως και καμιά αποσύνδεση πού και πού. Δεν είναι μόνο τα ακουστικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.microsoft.com/de-DE/store/checkout

Εχω αγανακτησει απο το πρωι... Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Εχω μιλησει με support της MS, εχω μιλησει με τραπεζα. Μια φορα, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, να γινει δεν παιζει. Πραγματικα οτι χειροτερο...  Εβγαλα την καρτα και τον λογαριασμο απο την Paypal 3 φορες. Δοκιμασα 4 PC για την παραγγελια. Εβγαλα την paypal απο την MS και δεν με αφηνει να τη βαλω. Ε ΠΟΣΟ ΤΥΧΗ ρε φιλε.. Τι να  ευχηθεις ?image.png.56d371f6fd53b162d53b6122f5f0cae0.png

Επεξ/σία από Blackster
Δημοσ.

Για εσας που το σκεφτεστε ακομη για αγορα, υπαρχουν οι ιδιοι controllers με ιδιες τιμες στο Amazon.de με 5ε μεταφορικα, παρτε απο εκει να γλυτωσετε ταλαιπωρια...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dreyar είπε

Για όσους είναι εκκρεμής η παραγγελία από την microsft.de ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους και μου απάντησαν το κάτωθι 

Βλέπω ότι η εξουσιοδότηση για τις λεπτομέρειες είναι επιτυχής, η κατάσταση είναι πράγματι εκκρεμής, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, τις επόμενες ημέρες θα λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης και κανονικά η χρέωση θα γίνει μόλις παραδοθεί το προϊόν, αυτή τη στιγμή είναι στις 28 Νοεμβρίου. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό.

Προσωπικά μ ήρθε πρώτα μηνύμα ότι φτάνει τν επόμενη μέρα το πακέτο + track number από τν ίδια  ups κ μετά μ "δέχτηκαν" τν παραγγελία 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Blackster είπε

https://www.microsoft.com/de-DE/store/checkout

Εχω αγανακτησει απο το πρωι... Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Εχω μιλησει με support της MS, εχω μιλησει με τραπεζα. Μια φορα, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, να γινει δεν παιζει. Πραγματικα οτι χειροτερο...  Εβγαλα την καρτα και τον λογαριασμο απο την Paypal 3 φορες. Δοκιμασα 4 PC για την παραγγελια. Εβγαλα την paypal απο την MS και δεν με αφηνει να τη βαλω. Ε ΠΟΣΟ ΤΥΧΗ ρε φιλε.. Τι να  ευχηθεις ?image.png.56d371f6fd53b162d53b6122f5f0cae0.png

Για κάποιον περίεργο λόγο και σε μένα που είμαι συνδρομητής και έχω ξαναπαραγγειλει χειριστήριο αλλά και κονσόλα από ms.de δεν με άφηνε με PayPal και έτσι παραγγειλα με την κάρτα απευθείας. Βέβαια τα στοιχεία της κάρτας μου ήταν κρατημένα, ήταν συνδεμένη η κάρτα από προηγούμενη αγορά. Μήπως να δοκιμάζες να συνδέσεις την κάρτα σου στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου ΠΡΙΝ κάνεις την αγορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Μολις εκανα και εγω παραγγελια απο το Ιταλικο site. Πατησα πληρωμη μεσω paypal και αμεσως τραβηξε τα λεφτα, μαλλον ειχα ετοιμα περασμενα τα στοιχεια, ουτε επιβεβαιωση απο ebanking δε ζητησε!

Αυτο που κανετε μετα καποια ακυρωση συνδρομης (;;;) τι ειναι, και γιατι το κανετε;

Γιατι billing address γερμανικη/ιταλικη; Εχω εβαλα ελληνικη και στα δυο, την ιδια.

Σε εμενα δεν προχωραγε με Ελληνικη billing, δεν ξερω γιατι.. Οχι δεν εκανα ακυρωση συνδρομης, έκανα ακυρωση της πρώτης παραγγελιας του white μοχλου, επειδη ειδα οτι ειχε και τον μαυρο με το wireless adapter για windows. Αν σου τραβηξε λεφτα απευθείας το paypal δεν θα εχεις κανενα θεμα

Επεξ/σία από Plebas86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Status Update!

Δεν ξερω τι κολλημα εφαγε, τωρα το πρωι περαστηκε και η paypal στο Ms account. Προχωρησα κανονικα την αγορα μου. Ηρθε στο μαιλ η η αποδειξη πληρωμης. Περιμενω tracking number.
image.png.148759e71a75ce500935f9268f1e4805.png

Επεξ/σία από Blackster
Δημοσ.

Μόλις μου έστειλε μειλ η DPD ότι λόγω φόρτου εργασίας η παραγγελία μου θα αργήσει (αν φτάσει ποτέ μιας και η διεύθυνση μου λήγει σε DE).

Το αστείο είναι ότι αν ανοίξω το tracking number μου βγάζει ένα χάρτη με ένα γαιδούρι κάπου στο Βερολίνο!!!!!!!

Δημοσ.

έχουν πάρα πολλές παραγγελίες , από εκεί ξεκινάνε όλα . Πάντως , κάποιος το γράφει και παραπάνω , όσοι είναι παλιοί συνδρομητές τους , πρέπει να τους δίνουν προτεραιότητα . Γνωστός μου ,που είναι "χοντρός"  συνδρομητής τους εδώ και χρόνια , με χοντρές συνδρομές , παρήγγειλε ακριβά πράγματα από xbox και accesories , σε μια ώρα του είχαν στείλει tracking και την άλλη μέρα παρέλαβε με ups. 

Επίσης , το μοίρασμα ανάμεσα σε αεροπορικά και οδική μεταφορά , μάλλον γίνεται με βάση το απόθεμα και τις αποθήκες .Αν δεν το έχουν στα κεντρικά logistics , το δίνουν στη νταλίκα , που περνάει από τα διάφορα logistics στο ταξίδι της .Η οργάνωση τους πρέπει να είναι top ,κάτι σαν το...........ελληνικό δημόσιο ένα πράμα !!!!!!!!! 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία!!

Μόλις παρήγγειλα κι εγώ ένα carbon black και πήρα επιβεβαίωση.(ελληνικές διεύθυνσεις παράδοσης - χρέωσης και περασμένη κάρτα στο MS Xbox account μου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...