Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους είναι εκκρεμής η παραγγελία από την microsft.de ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους και μου απάντησαν το κάτωθι 

Βλέπω ότι η εξουσιοδότηση για τις λεπτομέρειες είναι επιτυχής, η κατάσταση είναι πράγματι εκκρεμής, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, τις επόμενες ημέρες θα λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης και κανονικά η χρέωση θα γίνει μόλις παραδοθεί το προϊόν, αυτή τη στιγμή είναι στις 28 Νοεμβρίου. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό.

• Thanks 1
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστώ τον ts χτύπησα ένα μαύρο με αντάπτορα από Ιταλία και ένα μαύρο από Γερμανία.

και τα 2 λένε για 2 Δεκέμβρη παραλαβή

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε το απόγευμα με UPS (στα Χανιά είμαι), 2 μέρες μετά την παραγγελία ...
Θα μας τρελάνεις ρε Microsoft?? Ούτε από Αθήνα να το είχα πάρει, θα έκανε περισσότερες μέρες!
Respect

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα επειδη εχω μπερδευτει, καλυτερα να παραγγειλουμε απο Ιταλια ή Γερμανια, και τι γινεται με την διευθυνση; Υπαρχει περιπτωση να μην ερθει η παραγγελια;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τελικα επειδη εχω μπερδευτει, καλυτερα να παραγγειλουμε απο Ιταλια ή Γερμανια, και τι γινεται με την διευθυνση; Υπαρχει περιπτωση να μην ερθει η παραγγελια;

Από όπου βρίσκεις πιο φθηνά αυτό που θες. Φρόντισε να βάλεις Ελλάδα απλως.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι απλά έχουν πάρα πολλές παραγγελίες . Σε άλλους φεύγουν πιο γρήγορα σε άλλους πιο αργά . 

Δεν είδα να έχει ακυρώσει κάποια η ΜS.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evkar είπε

Dreyar με Ελληνική Ms μίλησες ή με γερμανική ?

Γερμανική, μέσω του live chat. Δυστυχώς δεν γνωρίζω καλά Γερμανικά οπότε χρησιμοποίησα deepl translator από Αγγλικά σε Γερμανικά για καλύτερη μετάφραση αλλά πέρα από το αρχικό μου μήνυμα δεν χρειάστηκε διότι όταν είδε η κοπέλα πως είμαι από Ελλάδα συνεχίσαμε την συζήτηση στα Αγγλικά.

Θα σου ζητήσουν email για να σου σταλεί κωδικός επιβεβαίωσης και φυσικά στο αρχικό μήνυμα τους έγραψα και τον αριθμό παραγγελίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλος προσπαθεί από το πρωί να κάνει αγορά και τρώει άκυρο με PayPal βγαίνει μήνυμα να επικοινωνήσει με Microsoft... Έχει υπόλοιπο διαθέσιμο στην τράπεζα.... Αν βάλει κάρτα προχωράει κανονικά θα έχεις ίδιες χρεώσεις;

Η σταμάτησαν να δέχονται παραγγελίες???

Επεξ/σία από Thomas_Boz
Δημοσ.

Πάντως όσοι έχουν συνδρομή στην Ms , παίρνει την ελληνική διεύθυνση αυτόματα . Τώρα αν αγοράζεις ως guest μπορεί να έχει θέμα με το DE , οπότε πρέπει να ακυρώσετε την default που σου προτείνει στην αρχή και να βάλτε την δική σας καρφωτά με την επιλογή "προσθέστε νέα διεύθυνση" κάτω αριστερά .Τα παιδιά παραπάνω το εξηγούν μια χαρά .

Αν και με DE να είναι δεν νομίζω να ακυρώσουν παραγγελίες .Δεν χάνουν λεφτά οι πολυεθνικές , μην ανυσηχείτε.

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι απο την στιγμη που υπαρχει Microsoft Ελλαδος δεν υπαρχει επισημα η προσφορα και στην Ελλαδα;
Γιατι να ταλαιπωριομαστε τοσο για ενα χειριστηριο; Γιατι η σελιδα μολις βλεπει Ελλαδα σε προτρεπει να σε στειλει στο ελληνικο καταστημα το οποιο απλα δεν υπαρχει;

• Like 1
Δημοσ.

IMG_20221125_204329.jpg.0ac9c50215d8eefebc3089828ff6a4db.jpgΠαρηγγειλα 23, σημερα 25 ηρθε με ups, ουτε εξτρα taxes οπως κανουν ολα τα μεγάλα ευρωπαϊκά μαγαζια οταν βαζεις Ελλαδα, ουτε μεταφορικα τπτ.. Ms rules 

33 λεπτά πριν, evkar είπε

Πάντως όσοι έχουν συνδρομή στην Ms , παίρνει την ελληνική διεύθυνση αυτόματα . Τώρα αν αγοράζεις ως guest μπορεί να έχει θέμα με το DE , οπότε πρέπει να ακυρώσετε την default που σου προτείνει στην αρχή και να βάλτε την δική σας καρφωτά με την επιλογή "προσθέστε νέα διεύθυνση" κάτω αριστερά .Τα παιδιά παραπάνω το εξηγούν μια χαρά .

Αν και με DE να είναι δεν νομίζω να ακυρώσουν παραγγελίες .Δεν χάνουν λεφτά οι πολυεθνικές , μην ανυσηχείτε.

Εγω εχω gamepass ultimate, βαζεις billing address μια γερμανική διεύθυνση με zip code, και shipping address Ελλαδα κανονικα σπιτι

Υ.Γ.: Και εμενα το ασπρο που παρήγγειλα πρωτσ ελεγε pending για μια μερα... Μετα είδα οτι εχει σε προσφορά και τον μοχλο με το wireless adapter, και εκανα cancel τον άσπρο και πηρα αυτον, που καπακια αποδεχτηκαν το order... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εκανα και εγω παραγγελια απο το Ιταλικο site. Πατησα πληρωμη μεσω paypal και αμεσως τραβηξε τα λεφτα, μαλλον ειχα ετοιμα περασμενα τα στοιχεια, ουτε επιβεβαιωση απο ebanking δε ζητησε!

Αυτο που κανετε μετα καποια ακυρωση συνδρομης (;;;) τι ειναι, και γιατι το κανετε;

1 ώρα πριν, Plebas86 είπε

Εγω εχω gamepass ultimate, βαζεις billing address μια γερμανική διεύθυνση με zip code, και shipping address Ελλαδα κανονικα σπιτι

Γιατι billing address γερμανικη/ιταλικη; Εχω εβαλα ελληνικη και στα δυο, την ιδια.

Επεξ/σία από Witcher1st
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...