charlie_GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Οσοι προχωρησαν σε αγορα με DE και διεθυνση αποστολης ελλαδα ισως υπαρξει προβλημα, μιλησα με το chat κ θα περιμενω μεχρι δευτερα για tracking number, αφου γινει αυτο θα πρεπει να μιλησω με μεταφορικη να τους πω οτι ειναι στην ελλαδα η διεύθυνση...μπλεξαμε λιγο
Gerara_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, beastie74 είπε Απο γερμανία η παραγγελία DPD έφυγε απο Oirschot (NL) χθες. Τι χρώμα ; Και εγώ με DPD μπλε αλλά από το ιταλικό store. Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η αποθήκη για τη μεταφορική που στέλνουν και παίζει μεταξύ DPD και UPS...
t-shock Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μαύρο από Γερμανία και το στείλανε με UPS από Ολλανδία. Τρέχα γύρευε
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, charlie_GR είπε Οσοι προχωρησαν σε αγορα με DE και διεθυνση αποστολης ελλαδα ισως υπαρξει προβλημα, μιλησα με το chat κ θα περιμενω μεχρι δευτερα για tracking number, αφου γινει αυτο θα πρεπει να μιλησω με μεταφορικη να τους πω οτι ειναι στην ελλαδα η διεύθυνση...μπλεξαμε λιγο Εγώ πάντως προχθές πήρα από γερμανικό Microsoft και σήμερα πρωί παρέλαβα @alepante εμένα μου έγραφε GR ίσως έχεις θέμα. Δεν χρειάστηκε να βάλω κάπου γερμανική οδό εβαλα παντού τα δικά μου εδώ Ελλάδα απλά εκεί που ήταν κλειδωμένο σε Γερμανία προχώρησα σε μέθοδο πληρωμής και από εκεί έκανα edit στο καλάθι και ξεκλείδωσε και μπορούσα να βάλω Ελλάδα κανονικά . Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από NobodyRankXV
safridia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Τι προβλημα να εχουμε, η διευθυνση αποστολης ειναι GR, η διευθυνση χρεωσης ειναι στην Ιταλια η στην Γερμανια. Το δικο μου παντως εχει αποσταλει οδικος απο Ολλανδια και ειναι Αυστρια.
agriokatsiko Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, safridia είπε Τι προβλημα να εχουμε, η διευθυνση αποστολης ειναι GR, η διευθυνση χρεωσης ειναι στην Ιταλια η στην Γερμανια. Το δικο μου παντως εχει αποσταλει οδικος απο Ολλανδια και ειναι Αυστρια. Εγώ πάλι όλα ελληνικά τα έχω βάλει από διευθύνσεις και λογικά ταξιδεύουν μαζί τα δικά μας, επίσης κάπου στην Αυστρία.
nikos16717 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Πραγματικά απορώ με το πόσο μας δουλεύουν πάντως . Τον τελευταίο καιρό και μέχρι πριν την βλακ φραιντει τα χειριστήρια του Xbox ήταν και καλά σε έλλειψη και τα είχαν 20% περίπου πανω. Ξαφνικά είναι διαθέσιμα και σε προσφορα. Για να μήν παρεξήγηθω έχω Xbox SX και 4 χειριστήρια
gbouros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Η παραγγελία μου γράφει Ονομα Επωνυμο Οδος Αριθμος τκ 12xxx Αθηνα DE Σήμερα το έστειλαν και με ενημερωσε με email η DPD οτι θα παραλάβω σε 1-2 μέρες. Ελπίζω να μην εχει Αθηνα η Γερμανια και να καταλαβουν ότι προοριζεται για Ελλαδα.
charlie_GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, gbouros είπε Η παραγγελία μου γράφει Ονομα Επωνυμο Οδος Αριθμος τκ 12xxx Αθηνα DE Σήμερα το έστειλαν και με ενημερωσε με email η DPD οτι θα παραλάβω σε 1-2 μέρες. Ελπίζω να μην εχει Αθηνα η Γερμανια και να καταλαβουν ότι προοριζεται για Ελλαδα. θα ενημερωσω και εγω την καταληξη
GreekLegend2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ μόλις πήρα από το Γερμανικό έναν άσπρο μοχλό και με άφησε να επιλέξω Ελλάδα σαν διεύθυνση χρέωσης και στο email επιβεβαίωσης γράφει κανονικά GR σαν χώρα. Μόλις στείλουν κάποιο update για την παραγγελία θα ενημερώσω Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από GreekLegend2
gbouros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγω κατά την αγορά επέλεξα Griechenland αλλά τελικά έβαλαν DE edit: Κατάφερα και βρήκα ένα μειλ της DPD και τους έγραψα στα αγγλικά ότι η χώρα αποστολής είναι Ελλάδα. Ελπίζω να βγει κάτι Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από gbouros
panos7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, t-shock είπε Μαύρο από Γερμανία και το στείλανε με UPS από Ολλανδία. Τρέχα γύρευε Οι αποθήκες είναι Ολλανδία για αυτό.
gbouros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, gbouros είπε Και εγω κατά την αγορά επέλεξα Griechenland αλλά τελικά έβαλαν DE edit: Κατάφερα και βρήκα ένα μειλ της DPD και τους έγραψα στα αγγλικά ότι η χώρα αποστολής είναι Ελλάδα. Ελπίζω να βγει κάτι Και σχεδόν αμέσως μου έστειλαν email (αυτοματοποιημένο υποθέτω) ότι άνοιξαν ticket και θα ενημερωθώ το συντομότερο δυνατόν. Τώρα είμαι λίγο πιο αισιόδοξος
beastie74 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, Gerara_ said: Τι χρώμα ; Και εγώ με DPD μπλε αλλά από το ιταλικό store. Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η αποθήκη για τη μεταφορική που στέλνουν και παίζει μεταξύ DPD και UPS... λευκο απο γερμανια... σημερα περασε απο αυστρία Hörsching (AT) Απο την αρχη ειχαν δώσει 1/12 σαν μερα παράδοσης. 1
vaggos88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, beastie74 είπε λευκο απο γερμανια... σημερα περασε απο αυστρία Hörsching (AT) Απο την αρχη ειχαν δώσει 1/12 σαν μερα παράδοσης. Μαζι ταξιδευουν τα δικα μας, και εμενα σημερα Αυστρια ηταν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις