Προς το περιεχόμενο

Xbox Controller 39,99 Microsoft.it (update 34.99€ από Microsoft.de) [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα μου έστειλαν tracking number πριν από λίγο τι στο καλο από Κυριακή απόγευμα πιάνουν δουλειά αυτοί  

και εμένα 2025 λέει πηρα αυτό με το  adapter απο ιταλια 

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Xbox Wireless Controller - Carbon Black (2020)
Περιορισμένη εγγύηση της Microsoft
2 έτη
Καλύπτεται από εγγύηση
Λήγει στις 22/11/2024 

*Η πληρωμή έγινε στις 23/11/2022 αγορά από DE

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gerara_ είπε

Περίεργα πράγματα από την microsoft. Στο δικό μου αναγράφεται ότι η εγγύηση τελειώνει  δύο χρόνια μετά 23/11/2024.

Και το δικο μου 22/11/24. τωρα για 2 μηνες κλειν

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε το χειριστήριο (δουλεύει μια χαρά) αλλά είναι γδαρμένο αρκετά σε ένα κουμπί. Που να απευθυνθώ ή δεν αξίζει τον κόπο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, t-shock said:

Μόλις μου ήρθε το χειριστήριο (δουλεύει μια χαρά) αλλά είναι γδαρμένο αρκετά σε ένα κουμπί. Που να απευθυνθώ ή δεν αξίζει τον κόπο?

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειναι και ποσο σε ενοχλεί. Άλλα αν πας στις συσκευές σου στον λογαριασμό μικροσοφτ μπορείς να ζητήσεις τεχνική υποστήριξή. Λογικά θα σου στείλουν κουριερ για αλλαγη.

Πες μας όμως με ποια εταιρία σου ηρθε και ποτε εκανες την παραγγελία.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειναι και ποσο σε ενοχλεί. Άλλα αν πας στις συσκευές σου στον λογαριασμό μικροσοφτ μπορείς να ζητήσεις τεχνική υποστήριξή. Λογικά θα σου στείλουν κουριερ για αλλαγη.

Πες μας όμως με ποια εταιρία σου ηρθε και ποτε εκανες την παραγγελία.

Οκ ευχαριστώ, δεν ήξερα σε ποια σελίδα έπρεπε να πάω για να ζητήσω τεχνική υποστήριξη

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, t-shock είπε

Απίστευτο, σου έστειλαν μεταχειρισμένο δλδ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε

Απίστευτο, σου έστειλαν μεταχειρισμένο δλδ;

image.jpeg.b2745cc3bfe5bcb85a9b2e90a10b73f5.jpeg

H συσκευασία ήταν κλειστή αλλά έχει αρκετά μικρά γδαρσιματάκια και το μεγαλύτερο είναι αυτό. Απογοητεύτηκα λίγο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Φυλλάδιο για 14 μέρες gamepass έχει κάτω από το κουτί του χειριστηρίου;

Όχι. Μόνο τα εγχειρίδια χρήσης 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, t-shock είπε

image.jpeg.b2745cc3bfe5bcb85a9b2e90a10b73f5.jpeg

H συσκευασία ήταν κλειστή αλλά έχει αρκετά μικρά γδαρσιματάκια και το μεγαλύτερο είναι αυτό. Απογοητεύτηκα λίγο 

Εγω που ειμαι λιγο περιεργος θα ζητουσα αντικατασταση εαν ειναι "αποδεκτος" ο λογος απο την ms.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Εγω που ειμαι λιγο περιεργος θα ζητουσα αντικατασταση εαν ειναι "αποδεκτος" ο λογος απο την ms.

Ήδη μου ετοίμασαν ετικέτα UPS για να το στείλω πίσω. Ευτυχώς δεν το βιάζομαι 

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ το λευκό από το Γερμανικό. Estimated time 28/11 με το που έγινε η αγορά, delivery 28/11, με UPS.

1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Φυλλάδιο για 14 μέρες gamepass έχει κάτω από το κουτί του χειριστηρίου;

Ούτε και σε εμένα είχε.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβε κανείς από το γερμανικό με dpd;

Έκανα την παραγγελία 22/11 προσπαθώντας να εντοπίσω το δέμα το βλέπω τελευταία ενημέρωση 24/11 αναχώρηση από Hoersching, AUSTRIA (το δέμα είχε ξεκινήσει 23/11 από Ολλανδία).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bocher είπε

Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβε κανείς από το γερμανικό με dpd;

Έκανα την παραγγελία 22/11 προσπαθώντας να εντοπίσω το δέμα το βλέπω τελευταία ενημέρωση 24/11 αναχώρηση από Hoersching, AUSTRIA (το δέμα είχε ξεκινήσει 23/11 από Ολλανδία).

Και εμένα από 23/11 παραγγελία ακόμα εκεί είναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...