alepante Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Από το Γερμανικό εκανα και εγω παραγγελία χθες και στη διευθυνση γράφει DE. Δεν θα παραλάβουμε ποτέ; Δεν εχω λάβει κάποιο tracking number ακόμη...
Muchodringo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Παραγγελία από Γερμανία 23/11 14:00, Αποστολή με UPS 24/11, 16:00. Θα παραλάβω Δευτέρα 28/11...
AsmoGr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Παρήγγειλα 2 πράγματα από το γερμανικό στις 22 , επιβεβαίωση μόνο για το 1 κ τράβηξαν όλο το ποσό το άλλο είναι ακόμη σε φάση επιβεβαίωση κ χωρίς να μπορώ να κάνω ακύρωση , τι φάση ? Έχει συμβεί σε κανέναν ? Να τα έστειλαν ως 1 πακέτο χωρίς να πατήσουν επιβεβαίωση στο άλλο ? 🤔
Dreyar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Παράγγειλα και εγώ από το Γερμανικό 23/11 12:30 μέσω paypal. Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης μου έχει 28/11 η συναλλαγή εκκρεμεί ενώ το ποσό έχει πιστωθεί. Ίδωμεν!
ChrisN.S. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Παραγγελία από γερμανικό store αποστολή με DPD οδικώς... ό' τι να 'ναι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Gerara_ είπε Μπήκα να δω στο store την εξέλιξη της παραγγελίας καθώς δεν έλαβα κάποια ειδοποίηση. Έκανα παραγγελία από ιταλικό στέλνουν με DPD από Ολλανδία. Προφανώς φεύγουν από την ίδια αποθήκη είτε από γερμανικό είτε από ιταλικό; Γιατί άλλοι με UPS και άλλοι με DBD; Δεν εχω καταλαβει και εγω με ποια διακριση σε αλλους παει express αεροπορικως με UPS και σε αλλους με DPD αργο οδικως. Ή στην τυχη στελνουν μοιραζουν μισα μισα ή αν εχει να κανει με το χρωμα ισως βρισκονται σε αλλες αποθηκες; Δεν εχει να κανει παντως με περιοχη παραληπτη ουτε μπορω να βρω καποια λογικη για το φιλτραρισμα. 1
beastie74 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Απο γερμανία η παραγγελία DPD έφυγε απο Oirschot (NL) χθες.
totomis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, bocher είπε https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-wireless-controller-wireless-adapter-fur-windows/8rdmhcqpftb3 Εδώ είσαι και ξεμπλέκεις έριξα και εγώ την παραγγελία μου. με νύχια και με δόντια κρατιόμουν να μην παραγγείλω τόσες μέρες που βλέπω το topic, αλλά με το πακετάκι αυτό λύγισα... ευχαριστώ και τον ts και τον φίλο bocher... με την παραγγελία όλα καλά... έβαλα billing address την πρεσβεία στο Βερολίνο και όλα κύλισαν ομαλά 1
stavrakas92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Πηρα και εγω ενα,αν και παιζω ελάχιστα με κοντρολλερ,δεν αντεξα τελικα. Δεν ειδα καπου να αναφερεται,στο ιταλίκο με ανταπτορα βγαινει 42,74: 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, stavrakas92 είπε Πηρα και εγω ενα,αν και παιζω ελάχιστα με κοντρολλερ,δεν αντεξα τελικα. Δεν ειδα καπου να αναφερεται,στο ιταλίκο με ανταπτορα βγαινει 42,74: Το μεσημερι στο Ιταλικο ηταν στα 44.99€ Θα παραγγειλω ενα σε 3-4 μερες που θα ειναι στα 36.99 😛
charlie_GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 εκανα χτες την παραγγελια κ ακομα ειναι σε εκκρεμότητα τι εγινε μηπως φταει το γεγονος οτι ελεγε DE αντι για GR?
thodoris_9 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, matrixxx είπε Το μεσημερι στο Ιταλικο ηταν στα 44.99€ Θα παραγγειλω ενα σε 3-4 μερες που θα ειναι στα 36.99 😛 Πόσες φορές έχει τύχει να πέφτει κι άλλο η τιμή σε μία ήδη προσφορά; φυσικά θα τύχει στο πρώτο μου τοπικ ως TS. Έδωσα 40 για το απλό πριν το βγάλει 35 το Γερμανικό και 49 γι αυτό με τον ανταπτορα και τώρα πήγε κάτω από 43! Θα βάλετε όλοι όσοι το πήρατε από 20 λεπτά να μου καλύψετε τη χασούρα!!
AsmoGr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Πόσες φορές έχει τύχει να πέφτει κι άλλο η τιμή σε μία ήδη προσφορά; φυσικά θα τύχει στο πρώτο μου τοπικ ως TS. Έδωσα 40 για το απλό πριν το βγάλει 35 το Γερμανικό και 49 γι αυτό με τον ανταπτορα και τώρα πήγε κάτω από 43! Θα βάλετε όλοι όσοι το πήρατε από 20 λεπτά να μου καλύψετε τη χασούρα!! Εγώ πάντως δεν έχω πάρει επιβεβαίωση από το γερμανικό εδώ κ 3 ημέρες 🤔 ίσως είσαι ποίο τυχερός 🤣
totomis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, stavrakas92 είπε Πηρα και εγω ενα,αν και παιζω ελάχιστα με κοντρολλερ,δεν αντεξα τελικα. Δεν ειδα καπου να αναφερεται,στο ιταλίκο με ανταπτορα βγαινει 42,74: με συνοπτικές διαδικασίες, ακύρωσα από Γερμανία και παρήγγειλα από εδώ... ήδη το ποσό που είχε δεσμευτεί από το γερμανικό store, έχει επιστρέψει στο λογαριασμό μου... αυτό το χειριστήριο, αν του βάλω ΑΑ επαναφορτιζόμενες θα τις φορτίζει με το usb-c ή πρέπει να φορτίζονται εξωτερικά οι μπαταρίες;
billpao Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, totomis είπε με συνοπτικές διαδικασίες, ακύρωσα από Γερμανία και παρήγγειλα από εδώ... ήδη το ποσό που είχε δεσμευτεί από το γερμανικό store, έχει επιστρέψει στο λογαριασμό μου... αυτό το χειριστήριο, αν του βάλω ΑΑ επαναφορτιζόμενες θα τις φορτίζει με το usb-c ή πρέπει να φορτίζονται εξωτερικά οι μπαταρίες; Από ότι διάβασα στην περιγραφή την προηγούμενη φορά, θα πρέπει να τις φορτίζεις εξωτερικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις