StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε για καποιο λογο ολοι πηγαινουν στο αμεσως επομενο κτιριο επειδη δεν φαινεται η εισοδος Γενικα τετοιες μεταβλητες ειναι που κανουν τις παραδοσεις ακομα πιο δυσκολες. Εισοδοι απο το πλαι,κρυμμενα ή αφαντα νουμερα ( ειδικα αμα ειναι 2 πολυκατοικιες ανευ ) κενα κουδουνια κτλ. Εγω θα εβαζα μια μεγαλη ταμπελα με τον αριθμο σε εμφανες σημειο και διπλα ενα βελακι τυπου Γωνια. Σου εχω πει οτι εχω γραψει με μαρκαδορο ο ιδιος νουμερα σε εκατονταδες σπιτια στην καλαματα.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 5 minutes ago, StamTheMan said: Γενικα τετοιες μεταβλητες ειναι που κανουν τις παραδοσεις ακομα πιο δυσκολες. Εισοδοι απο το πλαι,κρυμμενα ή αφαντα νουμερα ( ειδικα αμα ειναι 2 πολυκατοικιες ανευ ) κενα κουδουνια κτλ. Εγω θα εβαζα μια μεγαλη ταμπελα με τον αριθμο σε εμφανες σημειο και διπλα ενα βελακι τυπου Γωνια. Σου εχω πει οτι εχω γραψει με μαρκαδορο ο ιδιος νουμερα σε εκατονταδες σπιτια στην καλαματα. to xeiροτερο ειναι να μην γραφουν τα κουδουνια.το νουμερο το γραφει οτι ειναι πχ το 40 αλλα το γραφει στην εισοδο.αλλα ναι δεν ειναι μεγαλη πολυκατοικια. βλεπεις ενα μαγαζι απο κατω και διαμερισματα απο πανω.ε στα διαμερισματα πως θα πας?μεσα απο το μαγαζι? η εισοδος δηλαδη ειναι 10 μετρα απο την πορτα του καταστηματος. ολη η περιμετρος της πολυκατοικιας απορω αν ειναι 30 μετρα. το καλο ειναι οτι στην dhl με αφηνει να του πω οτι μην το φερεται και πηγαιντε το σε box now.και μια φορα το εκανα. απο εκει και περα εχει να κανει και με τον διανομεα.αν θελει να παρει τηλεφωνο αν εχει ορεξη να κανει 2 βηματα κτλ.το να μην γραφεις ονομα στο κουδουνι ειναι απλα απαραδεκτο . σε ολες τις δουλειες υπαρχουν οι καλοι υπαλληλοι και οι .... μη καλοι. πχ εχει ερθει ο οτε για βλαβη (μαλλον δεν ηρθε ποτε) και κλεινει την βλαβη οτι δεν ειχε προσβαση στο BOX. απλα δεν ηρθε ποτε. γιατι το box ειναι σε πληρη κοινη θεα.και μολις ξαναδοθηκε βλαβη χωρις να αλλαξει κατι ο επομενος τεχνικος ειχε προσβαση
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, poulinos είπε απο εκει και περα εχει να κανει και με τον διανομεα.αν θελει να παρει τηλεφωνο αν εχει ορεξη να κανει 2 βηματα κτλ.το να μην γραφεις ονομα στο κουδουνι ειναι απλα απαραδεκτο . σε ολες τις δουλειες υπαρχουν οι καλοι υπαλληλοι και οι .... μη καλοι. Mεγαλη κουβεντα αυτη για το καθε ατομο ξεχωριστα. Spoiler Ειδικα οσο αλλαζουν οι γενιες,φευγουμε εμεις που δουλευαμε σα σκυλια ( λαθος μας ) και ερχονται οι νεο που σου λενε δεν ειναι δουλεια μου-δεν το κανω ( και καλα κανουν ) και γενικα νομιζουν οτι τους χρωσταει η ζωη στα 25 τους,οποτε δεν κανουν ουτε αυτα που πληρωνονται. Ειχα συναδελφους στη Γενικη , 3 ολους κι ολους,που κρατουσαμε μονοι μας το ονομα στην περιοχη. Ειχα και συναδελφο,ο οποιος αν εφτανε στο οριο της περιοχης του και το δεμα ηταν κυριολεκτικα στην απεναντι μερια του δρομου,το εφερνε πισω και το εβαζε στο ραφι μου. Δεν εκανε ουτε αυτο το ελαχιστο,που μπορει να ηταν παραδοση που θα του επαιρνε ενα λεπτο. Λιγοτερο δλδ απο το να βγαλει το blackberry για να δικαιολογησει το απαραδοτο στο συστημα. Παντως ειναι μια δουλεια που δε θα την ξανακανα ουτε με 2Κ το μηνα, ΠΟΛΥ ψυχοφθορα,απαισια αντιμετωπιση και πολλες ευθυνες. Και αντε εγω για την εποχη επαιρνα καλα λεφτα,αλλα η πλειοψηφια παιρνει λιγο πανω απο το βασικο για μια ΑΠΑΙΣΙΑ δουλεια. Δε μπορω να τονισω το ΑΠΑΙΣΙΑ. Σκεψου μονο το βρισιμο που ριχνετε εδω μεσα,που το ακουνε και εκει εξω,φταινε δε φταινε. Ειδικα αν σε νοιαζει και λιγο παραπανω,σου κανει μεγαλο κακο. Εγω ειδικα που η ειδικοτητα μου ειναι να τα παιρνω ολα προσωπικα,με ειχε διαλυσει. 27 λεπτά πριν, poulinos είπε to xeiροτερο ειναι να μην γραφουν τα κουδουνια. Δε θα πω οτι ειναι το 50%,αλλα θα σου πω οτι ειναι τουλαχιστον 1 στα 3,αντε 1 στα 4 που δε γραφουν ( ή ειναι λαθος ) . Και μην κοιτας που μπορει να γραφουν ονομα,στο υπογραφω οτι ειναι παλιο το ονομα και δε μπαινουν καν στον κοπο να γραψουν στις πληροφοριες το ονομα που αναγραφεται. Εχω παει να πλακωθω σε παραδοση φαγητου 2.30 το βραδυ,γιατι ειχα υποσημειωση για τη διευθυνση ,αλλα στα στοιχεια εγραφε οδος insomnia 38 κουδουνι poulinos. Ε ρε φιλε,ενω οι τυποι μεναν ΠΙΣΩ απο το 38,σε ασχετη πολυκατοικια,υπηρχε κουδουνι poulinos και τον ξυπνησα. Τα ειπαμε ασχημα και οταν του ειπα οτι ειχα παραγγελια στο ονομα poulinos , μου απαντησε "δε με λενε poulino" . ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ του λεω. Χειροτερες απο ολες,μακραν οι γυναικες,οι οποιες παρηγγελναν με το πατρικο τους αλλα το κουδουνι εγραφε του συζυγου. 33 λεπτά πριν, poulinos είπε το νουμερο το γραφει οτι ειναι πχ το 40 αλλα το γραφει στην εισοδο Εγω θα εβαζα ταμπελα "ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ" η οτι αλλο,ας την πληρωνα απο την τσεπη μου. Χειροτερο απο ολα, να ειναι γραμμενο το νουμερο με αμμοβολη στο τζαμι,το βραδυ απλα ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν εχει φως απο μεσα.
Conan2046 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, poulinos είπε ειχα στειλει email στο boxnow για να αλλαξουν κατι και πρεπει να εκαναν και 3-4 ημερες. ή υπαρχει μονο ενα ατομο να απανταει email ή λαμβανουν απειρα email.δεν ξερω.και δεν ηταν κατι να ψαξουν κτλ. θα μπορουσαν να βαλουν ενα επικοινωνηστε μαζι μας εστω. και μάλιστα ζήτησε και το κατάστημα να μου τα παραδώσουν έστω και με 2 σπασμένα και αρνήθηκαν... Τελικά θα επιστραφούν στον αποστολέα ο οποίος επέστρεψε και άμεσα τα χρήματα. Δεν καταλαβαίνω βτο κόλλημα τους, εγώ ως παραλήπτης να το δέχομαι, ο αποστολέας το ίδιο αλλά αυτοί να το γυριζουν
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 10 hours ago, Conan2046 said: και μάλιστα ζήτησε και το κατάστημα να μου τα παραδώσουν έστω και με 2 σπασμένα και αρνήθηκαν... Τελικά θα επιστραφούν στον αποστολέα ο οποίος επέστρεψε και άμεσα τα χρήματα. Δεν καταλαβαίνω βτο κόλλημα τους, εγώ ως παραλήπτης να το δέχομαι, ο αποστολέας το ίδιο αλλά αυτοί να το γυριζουν απλα ξαναλες του αποστολεα να το ξαναστειλει.δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι παραπανω. ισως για να μην πεις μελλοντικα οτι το παρελαβες χαλασμενο κτλ. δεν ξερω αν δικαιουται αποζημιωση ο αποστολεας βεβαια. 14 hours ago, StamTheMan said: Mεγαλη κουβεντα αυτη για το καθε ατομο ξεχωριστα. Hide contents Ειδικα οσο αλλαζουν οι γενιες,φευγουμε εμεις που δουλευαμε σα σκυλια ( λαθος μας ) και ερχονται οι νεο που σου λενε δεν ειναι δουλεια μου-δεν το κανω ( και καλα κανουν ) και γενικα νομιζουν οτι τους χρωσταει η ζωη στα 25 τους,οποτε δεν κανουν ουτε αυτα που πληρωνονται. Ειχα συναδελφους στη Γενικη , 3 ολους κι ολους,που κρατουσαμε μονοι μας το ονομα στην περιοχη. Ειχα και συναδελφο,ο οποιος αν εφτανε στο οριο της περιοχης του και το δεμα ηταν κυριολεκτικα στην απεναντι μερια του δρομου,το εφερνε πισω και το εβαζε στο ραφι μου. Δεν εκανε ουτε αυτο το ελαχιστο,που μπορει να ηταν παραδοση που θα του επαιρνε ενα λεπτο. Λιγοτερο δλδ απο το να βγαλει το blackberry για να δικαιολογησει το απαραδοτο στο συστημα. Παντως ειναι μια δουλεια που δε θα την ξανακανα ουτε με 2Κ το μηνα, ΠΟΛΥ ψυχοφθορα,απαισια αντιμετωπιση και πολλες ευθυνες. Και αντε εγω για την εποχη επαιρνα καλα λεφτα,αλλα η πλειοψηφια παιρνει λιγο πανω απο το βασικο για μια ΑΠΑΙΣΙΑ δουλεια. Δε μπορω να τονισω το ΑΠΑΙΣΙΑ. Σκεψου μονο το βρισιμο που ριχνετε εδω μεσα,που το ακουνε και εκει εξω,φταινε δε φταινε. Ειδικα αν σε νοιαζει και λιγο παραπανω,σου κανει μεγαλο κακο. Εγω ειδικα που η ειδικοτητα μου ειναι να τα παιρνω ολα προσωπικα,με ειχε διαλυσει. Δε θα πω οτι ειναι το 50%,αλλα θα σου πω οτι ειναι τουλαχιστον 1 στα 3,αντε 1 στα 4 που δε γραφουν ( ή ειναι λαθος ) . Και μην κοιτας που μπορει να γραφουν ονομα,στο υπογραφω οτι ειναι παλιο το ονομα και δε μπαινουν καν στον κοπο να γραψουν στις πληροφοριες το ονομα που αναγραφεται. Εχω παει να πλακωθω σε παραδοση φαγητου 2.30 το βραδυ,γιατι ειχα υποσημειωση για τη διευθυνση ,αλλα στα στοιχεια εγραφε οδος insomnia 38 κουδουνι poulinos. Ε ρε φιλε,ενω οι τυποι μεναν ΠΙΣΩ απο το 38,σε ασχετη πολυκατοικια,υπηρχε κουδουνι poulinos και τον ξυπνησα. Τα ειπαμε ασχημα και οταν του ειπα οτι ειχα παραγγελια στο ονομα poulinos , μου απαντησε "δε με λενε poulino" . ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ του λεω. Χειροτερες απο ολες,μακραν οι γυναικες,οι οποιες παρηγγελναν με το πατρικο τους αλλα το κουδουνι εγραφε του συζυγου. Εγω θα εβαζα ταμπελα "ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ" η οτι αλλο,ας την πληρωνα απο την τσεπη μου. Χειροτερο απο ολα, να ειναι γραμμενο το νουμερο με αμμοβολη στο τζαμι,το βραδυ απλα ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν εχει φως απο μεσα. το εχω δει ατομα να μην κανουν ουτε αυτα που πληρωνονται οπως και αυτο που αναφερεις να μην κανει ο αλλος το κατι παραπανω που δεν του παιρνει ουτε μισο λεπτο.εχω κανει στην δουλεια μου και συνεχιζω και το κανω πολλα παραπανω γιατι ξερω οτι αμα γινουν ολα σωστα εμεις θα επωφεληθουμε στο μελλον. οσο για αυτο που αναφερεις Ειδικα αν σε νοιαζει και λιγο παραπανω,σου κανει μεγαλο κακο. Εγω ειδικα που η ειδικοτητα μου ειναι να τα παιρνω ολα προσωπικα,με ειχε διαλυσει. το καταλαβαινω απολυτα πιστεψε με. αλλα δεν γινεται να κανει μονο ενας το κατι παραπανω γιατι μετα οπως ειπες εσυ θα διαλυθεις. και στο τελος ουτε ευχαριστω ακους κτλ. οπως λενε σαν να ακουω τον ευατο μου να τα γραφει. δεν θα ειμαι για πολυ σε αυτο το σπιτι οποτε θα λυθει και αυτο συντομα. πινακιδα δεν ειναι ευκολο να μπει. γενικως οτι μπορω με παραδοση σε box ή γενικα box now απο την αρχη μεχρι το τελος το προτιμω. τωρα αν αυτος που παραγγελνει δεν μπορει να σκεφτει τα λογικα δηλαδη το κουδουνι να γραφει το ονομα του και να εχει μια διευθυνση απεξω τοτε τι να πω. anyway μεγαλο θεμα αυτο και θα ξεφυγουμε εκτος θεματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα