Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς κάποιο θέμα με την εν λόγω εταιρεία. Μου έστειλαν laptop το χρειάζομαι άμεσα και είναι κολλημένο στο athens depot εδώ και μέρες. Μου είπαν ότι θα παραλάβω με speedex.

Capture.JPG

Δημοσ.

Δε μου έχει τύχει προσωπικά, πάντα ήταν άμεσες οι παραδόσεις. Κάποιο tracking number από speedex έχεις παραλάβει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που να ξέρω, πρώτη φορά μου έτυχε. 

είχα δηλώσει απομακρυσμένη περιοχή ως διεύθυνση, μένω επαρχία.

δεν έχω κωδικό από speedex.

Επεξ/σία από valadsk
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τι να κάνω παιδιά έχω παραγγείλει από 7/1, και ιδού η εικόνα, από τις 17 μου έβγαζε κάθε μέρα ως ημομηνία παράδοσης της εκάστοτε ημερήσια και πλέον ούτε αυτό. 

Ιστορία

Κατάσταση Ημερομηνία ώρα Τοποθεσία
Σε αναμονή παραλαβής από το E-shop 07/01/2025, 09:24 π.μ. Myagromarket.gr - Warehouse 1
Σε διαδικασία παράδοσης 15/01/2025, 05:20 μ.μ. BOX NOW Αποθήκη - IOANINNA
Σε διαδικασία παράδοσης 17/01/2025, 08:11 π.μ. BOX NOW Αποθήκη - HERAKLION
Δημοσ.

στελνεις  email ή τους καλεις.

9 hours ago, Conan2046 said:

Τι να κάνω παιδιά έχω παραγγείλει από 7/1, και ιδού η εικόνα, από τις 17 μου έβγαζε κάθε μέρα ως ημομηνία παράδοσης της εκάστοτε ημερήσια και πλέον ούτε αυτό. 

Ιστορία

Κατάσταση Ημερομηνία ώρα Τοποθεσία
Σε αναμονή παραλαβής από το E-shop 07/01/2025, 09:24 π.μ. Myagromarket.gr - Warehouse 1
Σε διαδικασία παράδοσης 15/01/2025, 05:20 μ.μ. BOX NOW Αποθήκη - IOANINNA
Σε διαδικασία παράδοσης 17/01/2025, 08:11 π.μ. BOX NOW Αποθήκη - HERAKLION

Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

στελνεις  email ή τους καλεις.

Έχω στείλει μέιλ στο dema κάτι που είχαν αλλά δεν έχουν απαντήσει, μάλλον πρώτα θα το παραλάβω (αν το παραλάβω) και μετά θα έχω απάντηση, πρώτη φορά έχω τέτοιο θέμα με το boxnow.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Έχω στείλει μέιλ στο dema κάτι που είχαν αλλά δεν έχουν απαντήσει, μάλλον πρώτα θα το παραλάβω (αν το παραλάβω) και μετά θα έχω απάντηση, πρώτη φορά έχω τέτοιο θέμα με το boxnow.

Τελικά επειδή στα μέιλ δεν είχα απάντηση τους πήρα τηλέφωνο όπου μετά από αρκετή αναμονή ήρθα σε επικοινωνία. 

Μου είπαν ότι δεν είχε συσκευαστεί σωστά το δέμα, είχαν σπάσει 2 από τα 9 αντικείμενα και γι' αυτό δεν το παράδιδαν και μάλιστα δεν μπορούν να μου το παραδώσουν ακόμα και αν εγώ δεν είχα πρόβλημα. Θα μπορούσαν βέβαια τόσες μέρες να με είχαν ενημερώσει να μην περιμένω τζάμπα...

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.
11 hours ago, Conan2046 said:

ειχα στειλει email στο boxnow για να αλλαξουν κατι και πρεπει να εκαναν και 3-4 ημερες. ή υπαρχει μονο ενα ατομο να απανταει email ή λαμβανουν απειρα email.δεν ξερω.και δεν ηταν κατι να ψαξουν κτλ.

8 hours ago, Conan2046 said:

Τελικά επειδή στα μέιλ δεν είχα απάντηση τους πήρα τηλέφωνο όπου μετά από αρκετή αναμονή ήρθα σε επικοινωνία. 

Μου είπαν ότι δεν είχε συσκευαστεί σωστά το δέμα, είχαν σπάσει 2 από τα 9 αντικείμενα και γι' αυτό δεν το παράδιδαν και μάλιστα δεν μπορούν να μου το παραδώσουν ακόμα και αν εγώ δεν είχα πρόβλημα. Θα μπορούσαν βέβαια τόσες μέρες να με είχαν ενημερώσει να μην περιμένω τζάμπα...

θα μπορουσαν να βαλουν ενα επικοινωνηστε μαζι μας εστω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

θα μπορουσαν να βαλουν ενα επικοινωνηστε μαζι μας εστω.

Εχουν χασει τη μπαλα πλεον.

Πλεον περνανε 2 μερες για να πανε να τα παραλαβουν απο τις θυριδες.

Δημοσ.
1 hour ago, StamTheMan said:

Εχουν χασει τη μπαλα πλεον.

Πλεον περνανε 2 μερες για να πανε να τα παραλαβουν απο τις θυριδες.

ηταν μεχρι να πιασουν την καλη.οπως καταλαβες παλι καλυτερες υπηρεσιες απο courier εχουν που και καλα δεν σε βρισκουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

ηταν μεχρι να πιασουν την καλη.οπως καταλαβες παλι καλυτερες υπηρεσιες απο courier εχουν που και καλα δεν σε βρισκουν

Η συμβουλη μου γενικα,ως πρωην κουριερ,ειναι να βαζετε διευθυνσεις καταστηματων,μιας και αυτες ειναι σιγουρες παραδοσεις.

Εγω δεν ειχα ποτε θεμα,καθως με ξεραν οι κουριερ και το κανονιζαμε μεταξυ μας.
Τωρα οτι παραγγελνω το βαζω να παει στο μαγαζι,οποτε δεν εχω τραβηγματα με χαρτακια κτλ.
Το ΒΟΧ μακαρι να ειχε πιο πολλες θυριδες,αλλα κατα τα αλλα με βολευει απειρα.

Δημοσ.
3 minutes ago, StamTheMan said:

Η συμβουλη μου γενικα,ως πρωην κουριερ,ειναι να βαζετε διευθυνσεις καταστηματων,μιας και αυτες ειναι σιγουρες παραδοσεις.

Εγω δεν ειχα ποτε θεμα,καθως με ξεραν οι κουριερ και το κανονιζαμε μεταξυ μας.
Τωρα οτι παραγγελνω το βαζω να παει στο μαγαζι,οποτε δεν εχω τραβηγματα με χαρτακια κτλ.
Το ΒΟΧ μακαρι να ειχε πιο πολλες θυριδες,αλλα κατα τα αλλα με βολευει απειρα.

πολλες φορες πραγματι βαζω πραγματα να ερθουν στην δουλεια.αν και νομιζω και εκει μια φορα ειχα φαει πορτα. το σπιτι που μενω ενω ειναι σε τελειως κεντρικο δρομο για καποιο λογο ολοι πηγαινουν στο αμεσως επομενο κτιριο επειδη δεν φαινεται η εισοδος. με dhl οσες φορες μου εχουν παραδοσει με παιρνουν τηλεφωνο εκτος απο μια.αντιθετα σε acs δεν με πηραν ποτε τηλεφωνο και το καναν βολτες. ενταξει θα μου πεις συγκρινεις dhl με acs? οχι. απλα το αναφερω.αλλα με το box now ειλικρινα εχω βρει ηρεμια σε μεγαλο βαθμο.ειδικα για μικροπραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...