Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Philips DVDRW824K/40

Watt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από τη Γερμανία (δεν πήγα προφανώς επί τούτου) το εν λόγω DVD-RW.8x στα DVD+R και 4x στα DVD-R. Όμως, όταν το εγκατέστησα στον υπολογιστή μου πίσω στην Ελλάδα. στην αρχή, το σύστημα δε φόρτωνε λέγοντας ότι και καλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα και τα Windows XP δε φορτώνουν για να μην πάθει ζημιά το σύστημα και όταν επιτέλους το δέκτηκε, όταν πάω να γράψω ταινία από το δίσκο μου se DVD με το Nero, κολλάει το εύστημα τελείως και πρέπει να κάνω reset. To DVD το συνέδεσα με το ίδιο ΙDE Controller που είναι και ο σκληρός δίσκος, σαν Primary Slave και έχω ήδη ένα CD-RW Plextor 24-10-40 και ένα DVD Pioneer 106s συνδεδεμένα ως Secondary Master kai Slave αντίστοιχα. Σημειώνω επίσης ότι όταν επιχείρησα να αλλάξω τα IDE και να βάλω το DVDRW σαν Secondary, τα Windows δε φόρτωναν καν (έμεναν να φορτώνουν αιωνίως στην εικόνα με την μπάρα). Έπίσης, μετά από πολλές προσπάθειες και επανεκκινήσεις, κάποια φορά το Nero δεν κόλλησε, και κατάφερε και έγραψε μία ταινία από το δίσκο, αλλά μόνο αυτή: Τα ίδια μου κάνει και για τη δεύτερη που θέλω να γράψω. (Και οι δύο ταινίες είναι μικρότερες από 4,7 GB). Σκέφτηκα να αναβαθμίσω το firmware από 3.0 σε 3.3, αλλά ενώ φάνηκε να άλλαξε, μου έγραψε ότι operation failed.... Τι λέτε να φταίει; Τι πρέπει να κάνω; Τα δισκάκια που γράφει είναι λίγο μούφα από το πλαίσιο. Λέτε να φταίει αυτό ή έχει πρόβλημα το μηχάνημα;

Δημοσ.

Δοκίμασες να βάλεις μια πιο καινούργια έκδοση του Nero...??? Υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίζει...

Δημοσ.

Ναι,αλλά τίποτα. Μου γράφει αυτήν τη φορά κάτι σαν SCSI operation aborted και ψιλοκολλάει και γράφει failed... Μου είπαν από το Πλαίσιο ότι είναι ελαττωματικό το μηχανημα. Όντως ισχύει ή απλά είναι πολύ καινούργιο; Υπάρχει αντιπροσωπεία της Philips στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Αφού έγραψα ότι μόνο έτσι συνδεδεμένα δουλεύουν,αν κάνω αλλαγή στις συνδέσεις, δηλαδή εάν βγάλω τον Πλέξτορα, δε φορτώνουν τα παράθυρα καθόλου... 3.3 Έκδοση του firmware έχω. Καμιά άλλη ιδέα; Σκέφτομαι να το πάω στην αντιπροσωπία της Philips στην Ελλάδα, γιατί φοβάμαι μήπως είναι ελαττωματικό το DVDRW...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν.Τελευταία νέα. Δουλεύει στον υπολογιστή του πατέρα μου( ο οποίος δεν έχει aspi) και όχι στον δικό μου που σύμφωνα με τη Philips έβαλα το τελευταίο Aspi... Τώρα, το καλύτερο είναι ότι ενώ γράφει τα +R σε 8x , δείχνει να γράφει καλύτερα τα -R σε 2,4x(max) παρόλο που υποστηρίζει μέχρι 4x... Επίσης, μου έχει κάψει κάτι δισκάκια, συμπεριλαμβανομένων 1-2 Verbatim -R όποτε το θυμόταν,χωρίς λόγο... και 1 +R Prodisk... Τυχαία κάηκαν επειδή π.χ. μπορεί να κουνήθηκε λίγο το γραφείο; Είναι ευαίσθητα στην κίνηση τα DVDR? Γιατί δε δουλεύει στο δικό μου που ασχολούμαι μαζί του και του κάνω όλεσ τις αναβαθμίσεις, ενώ στου πατέρα μου που το εχω αφήσει στη μοίρα του δουλεύει μια χαρά; Μήπως είναι θέμα Motherboard; Είναι πιο καινούργιο του πατέρα μου PC, αλλά η motherboard η δικιά μου, ελάχιστα πιο καινούργια.( Είχα ένα μικρό ατύχημα...) Αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...