Lordveider Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Να σαι καλά αδερφέ που έχεις το screenshoot. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις κάτι.
Lordveider Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Και δεν απαντάνε στα e-mails ούτε και στις αιτήσεις. Και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά και τους όρους.
SabotazNic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/11/2022 στις 9:13 ΠΜ, Lordveider είπε Και δεν απαντάνε στα e-mails ούτε και στις αιτήσεις. Και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά και τους όρους. Ακομα καμια απαντηση
Lordveider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ MAIL ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ...
SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Προχωρησα σε καταγγελια στον ΣτΚ, οχι μονο για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα και για αλλα 2 (πληρωσα την collectors ως jotnar κατα την παραλαβη, και αντι να περιμενω επελεξα να πληρωσω, και λογω την λανθασμενους εμφανισης διαθεσιμοτητας της Jotnar στις 14/10 (@Malthador δεν ξερω αν εκανες και εσυ τελικα)) 2
Lordveider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Αδερφέ, που έκανες την καταγγελία; Για να κάνω και εγώ.
SabotazNic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Lordveider είπε Αδερφέ, που έκανες την καταγγελία; Για να κάνω και εγώ. http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα