eemix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ως κάτοχος X70 pro plus, έχω βάλει στην άκρη το Huawei P40 pro!!!. Είναι σαφώς καλύτερο από τα Xiaomi, με το τελευταίο μoυ Xiaomi να ήταν το Mi10t pro. (Δεν έχω πιάσει βέβαια στα χέρια μου τα Ultra 11 & 12). Πάντως σαν εμπειρία χρήσης και ποιότητα κατασκευής είναι ελάχιστα κλικς κάτω των τοπ Huawei. Εχει γίνει βασικό κινητό κυρίως της πολύ φωτεινότερης οθόνης. Τέλος πάντων με το X70 τη Vivo την έβαλα στο χάρτη και δεν ξαναπάω σε Xiaomi (εύκολα τουλάχιστον). Λίγα bugs, παίρνει ενημερώσεις μία φορά το μήνα τουλάχιστον (Κινέζικη έκδοση). Μόνο ο τηλεφακός θέλει διόρθωση και το ελαφρύ κιτρίνισμα των σκηνικών στο βασικό φακό. Αν στο X90 pro plus, το 15Χ (δεν χρειάζεται παραπάνω) είναι αξιοποιήσιμο, τότε όταν πάει γύρω στα 800 (που και αυτή είναι υψηλή τιμή) θα το προτιμήσω έναντι οποιουδήποτε αναταγωνισμού. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από eemix 1
Thechosennone Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Aν έβγαινε μέχρι 6.1 θα ήταν όνειρο. 1
GATE123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, Tlykog είπε Πραγματική ευκαιρία… Εγώ απάντησα στον @hyperspaced που λέει ότι δεν βρίσκει. Τώρα εάν είναι ευκαιρία ή όχι ο καθένας κρίνει. 1
Tlykog Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Εγώ απάντησα στον @hyperspaced που λέει ότι δεν βρίσκει. Τώρα εάν είναι ευκαιρία ή όχι ο καθένας κρίνει. Αστειευόμουν. Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω.🙂
GATE123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Αστειευόμουν. Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω.🙂 Όλα καλά.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Οθονη γνωριζουμε τι θα εχει ποσες ιντσες γιατι πηρα το X80 και ειναι πολυ μικρο. Δυστυχως Mi MAX που ειχα και Mate 20 X που το εδωσα προχθες δεν υπαρχουν.
redhotstef Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 24/11/2022 στις 2:53 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Οθονη γνωριζουμε τι θα εχει ποσες ιντσες γιατι πηρα το X80 και ειναι πολυ μικρο. Δυστυχως Mi MAX που ειχα και Mate 20 X που το εδωσα προχθες δεν υπαρχουν. Υπάρχουν αναδιπλούμενα πλέον. Ωραία και τα δύο που ανέφερες αλλά η μπαταρία σήμερα είναι τραγική, εκτός αν πας σε μαγαζί να περάσουν καινούρια. Και το x90 την ίδια οθόνη έχει με το x80. Ακόμα και το s22 ultra σε σχέση με το s21 ultra κερδίζει σε απειροελάχιστο πλάτος αλλά χάνει σε απειροελάχιστο ύψος επίσης. Galaxy ultra, mi 11 ultra.. 6.8 οθόνες, και iphone max με 19.5:9 αναλογία, στα 6.7 οθόνη επίσης, μοιάζουν όλα ίδια στο πλάτος. Ήταν μοναδικό και το mate 20x και τΑ mi max. Δυστυχώς μόνο fold πλέον..
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, redhotstef είπε Υπάρχουν αναδιπλούμενα πλέον. Ωραία και τα δύο που ανέφερες αλλά η μπαταρία σήμερα είναι τραγική, εκτός αν πας σε μαγαζί να περάσουν καινούρια. Και το x90 την ίδια οθόνη έχει με το x80. Ακόμα και το s22 ultra σε σχέση με το s21 ultra κερδίζει σε απειροελάχιστο πλάτος αλλά χάνει σε απειροελάχιστο ύψος επίσης. Galaxy ultra, mi 11 ultra.. 6.8 οθόνες, και iphone max με 19.5:9 αναλογία, στα 6.7 οθόνη επίσης, μοιάζουν όλα ίδια στο πλάτος. Ήταν μοναδικό και το mate 20x και τΑ mi max. Δυστυχώς μόνο fold πλέον.. Το ξέρω αλλά δεν έχουν και τόσο καλή κάμερα στο 5 λένε θα βάλουν καλές.
Arkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Τίμια κινητά τα vivo αλλά μέχρι 500 αντε βαριά βαριά 600 ευρώ. Αν πάμε στα 800 900 που κοστίζουν πας σε samsung και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όπως και τα xiaomi realme μέχρι 500 ευρώ οκ τα δίνεις παραπάνω δεν πουλάνε τίποτα και λογικό είναι.
M.K Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η Ασιατική αγορά? OPPO, Vivo και One plus ανοίκουν στην BBK electronics που είναι κολοσσός καταρχάς. Προτιμάτε να δώσετε 1000+ ευρώ για Samsung επειδή ειναι μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη? Εγώ όσες συσκευές και κινητά Samsung είχα, μόνο προβλήματα θυμάμαι. Θέλετε με αυτά τα λεφτά να αγοράσετε την καλύτερη συσκευή για τις ανάγκες σας ή απλά την πιο γνωστή γιατί πέρα από Samsung και Iphone εσείς και ο περίγυρος σας δεν ξέρει την τυφλα του? Ήδη με την Κινεζική έκδοση του vivo x90 pro plus όσα review έχουν γίνει μέχρι στιγμής λένε πως νικάει όλα τα android που υπάρχουν και σε επιδόσεις και σε ομαλότητα λειτουργιας. Και όσον αφορά την κάμερα είναι απλά μια γενιά πιο μπροστά και από iphone και από Samsung. Ειναι το λιγότερο γελοίο να λέτε πως δεν αξίζει τα λεφτά της μια τέτοια συσκευή όταν χρησιμοποιεί και καλύτερο hardware και το software του ειναι stock android και σε αλγόριθμους κάμερας κάνει καλύτερη δουλειά από την apple και την Google μαζί. 1
tarantules Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Πολύ ωραία τα Χ70,Χ80,Χ90 κλπ αλλά από τιμές SAR τι λένε; Γιατί τουλάχιστον τα Samsung κατά κανόνα έχουν από τις ποιο χαμηλές τιμές.Εμένα αυτό είναι κυρίως που με φρενάρει (αν εξαιρέσεις την τσιμπημένη τιμή του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα