Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

ποιος σου ειπε οτι το βιβο δν εχει αναβαθμισεις κ  υποστηριξη στην Ελλαδα?

Στις αναβαθμισεις της ειναι πολυ τυπικη μεχρι στιγμης

Μην το ψαχνεις ως συνηθως σχολια οτι να ναι...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς με σιγουριά αν το gimbal θα το έχει στον υπερευρυγώνιο όπως στο X70 Pro Plus η θα τον έχει στον τηλεφακό όπως στο X80 Pro?

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έκανε την μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλες συσκευές με το gimbal το X70 Pro plus. Ειδικά το horizon lock που είχα δει σε λειτουργία είναι πραγματικά τρομερό. Πέραν από την νυχτερινή φωτογραφία που είναι αδιαμφησβήτητα ότι καλύτερο σε κινητό.

Δημοσ.

θα ειναι τερμα η φωτεινοτητα  θα το ανοιξεις το βραδυ  με 1800nits και θα ψαχνεις για οφθαλμιατρείο ανοιχτο 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Pitsfitili είπε

Δεν είπα ότι δεν έχει καθόλου υποστήριξη στην Ελλάδα.

Απλά σε αναβαθμίσεις λειτουργικού δεν πλησιάζει καν την Apple (6+ χρόνια).

Επιπλέον το δίκτυο service στην Ελλάδα δεν πλησιάζει αυτό της Apple/Samsung.

Η διαφορά στην αξία μεταπώλησης Apple/Samsung vs Vivo είναι τεράστια...

Για τους παραπάνω και μερικούς ακόμα λόγους τα 1000-1200€, στην Ελλάδα, για μία εταιρεία σαν τη Vivo, είναι πολλά χρήματα.

5 ώρες πριν, Pitsfitili είπε

5 ώρες πριν, Mordred34 είπε

Μην το ψαχνεις ως συνηθως σχολια οτι να ναι...

Την εταιρεία τη γνωρίζω χρόνια και προσωπικά την εκτιμώ. Το θέμα είναι ότι είμαι χομπίστας με τα κινητά και γι αυτό και μόνο τη ξέρω. Ο μέσος Έλληνας δεν την έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του.

Μένετε Ελλάδα ή Κίνα; Εδώ η Vivo είναι πρακτικά άγνωστη στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και ζητάει χρήματα που ζητάνε αναγνωρισμένες εταιρείες στο ελληνικό κοινό.

Αν θέλουμε να είμαστε λογικοί θα πρέπει να το βάζουμε σαν παράμετρο στην συζήτηση. ΑΝ το βάλουμε, τότε τα 1.000-1.200€ μοιάζουν παράλογα στο μέσο καταναλωτή.

Θα πρέπει να υπάρξει διαφήμιση και ίσως και μία πολιτική καλύτερων τιμών από τον εισαγωγέα στη χώρα μας, αλλιώς ας συμβιβαστεί με το 0,000001% της αγοράς.

Είναι σκληρό αυτό που γράφω και σέβομαι την επένδυση του έλληνα εισαγωγέα, αλλά θα πρέπει να πάρει μέτρα ή να το πάρει απόφαση ότι θα κλείσει μελλοντικά και είναι πολύ κρίμα. Είμαι υπέρ των επιλογών για τον καταναλωτή και μία εταιρεία σαν τη Vivo έχει θέση στην ελληνική αγορά.

edit: αυτό που μου αρέσει είναι ότι το σχόλιό σου είναι, ίσως, το πιο ανούσιο στο θέμα αυτό και ταυτόχρονα κάνεις και κριτική σε σχόλιο άλλου που διαφωνεί μαζί σου και επιχειρηματολογεί... και όλα αυτά χωρίς να γράψεις καν σχόλιο για το που διαφωνείς... Πολύ παιδιάστική συμπεριφορά...

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, hyperspaced είπε

Θα μας τρελάνει η VIvo... Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε το X80 Pro (μονίμως out of stock), πάμε στο X90 Pro?

Σε αυτό ακριβώς συμφωνώ απόλυτα. Ένα μήνα είναι σε έλλειψη, πράγμα που για εμένα είναι ένα μεγάλο φάουλ από τα αποδυτήρια. Πως περιμένεις ο άλλος να σε εμπιστεύεται βρε Vivo???

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pitsfitili είπε

Σε βάθος χρόνου θα κριθεί η Vivo όχι τώρα όταν βγαίνει το καινούριο android πότε θα το παίρνει και το κυριότερο πότε θα διορθώνει τα bugs.....

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, CAPgeo1979 είπε

Σε βάθος χρόνου θα κριθεί η Vivo όχι τώρα όταν βγαίνει το καινούριο android πότε θα το παίρνει και το κυριότερο πότε θα διορθώνει τα bugs.....

1 ώρα πριν, Nikosmoust είπε

Σε αυτό ακριβώς συμφωνώ απόλυτα. Ένα μήνα είναι σε έλλειψη, πράγμα που για εμένα είναι ένα μεγάλο φάουλ από τα αποδυτήρια. Πως περιμένεις ο άλλος να σε εμπιστεύεται βρε Vivo???

μεχρι 2000 κομματια εφερε δοκιμαστικά. Δεν καταλαβα γιατι να χασεις την εμπιστοσυνη σου σε πουλησε για κατι κ δεν το ξερω? 

57 λεπτά πριν, CAPgeo1979 είπε

εσυ την εκρινες  ομως πριν παρελθει το βαθος χρονου.

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Γνωρίζει κανείς με σιγουριά αν το gimbal θα το έχει στον υπερευρυγώνιο όπως στο X70 Pro Plus η θα τον έχει στον τηλεφακό όπως στο X80 Pro?

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έκανε την μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλες συσκευές με το gimbal το X70 Pro plus. Ειδικά το horizon lock που είχα δει σε λειτουργία είναι πραγματικά τρομερό. Πέραν από την νυχτερινή φωτογραφία που είναι αδιαμφησβήτητα ότι καλύτερο σε κινητό.

Μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει καμία αναφορά σε gimbal ois για την x90 σειρά και φοβάμαι ότι ίσως έχει αφαιρεθεί μιας και μέχρι τώρα το προμόταραν έντονα. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

μεχρι 2000 κομματια εφερε δοκιμαστικά. Δεν καταλαβα γιατι να χασεις την εμπιστοσυνη σου σε πουλησε για κατι κ δεν το ξερω? 

Πώς γνωρίζεις πόσα κομμάτια έφερε στην Ελλάδα και για ποιο λόγο το έκανε;

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

εσυ την εκρινες  ομως πριν παρελθει το βαθος χρονου.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έδωσα γιατί δεν μου άρεσε το φτωχό UI η οθόνη του και ανέβαζε και θερμοκρασία λόγο επεξεργαστή μερικές φορές...

Επίσης ήρθε στην Ελλάδα σε χαμηλή τιμή για λόγους διαφήμισης μην περιμένεις το x90 pro 1000 ευρώ....

1300 περίμενε....

Καλό βράδυ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Γενικά δεν γράφω γιατί δεν μου αρέσει να διαπληκτίζομαι. Αυτή την φορά είπα να κάνω μια εξαίρεση μιας και είμαι κάτοχος αρκετών κινητών τηλεφώνων ένα από αυτά είναι και το vivo X70 pro plus, πρώην φανατικός της Apple από το 4 έως το 12. Με κούρασαν για λόγους που δεν αναλύσω καθώς θα προκαλέσω θύελλα σχολίων και θέλω να γράψω μόνο για τα Vivo και την εμπειρία που έχω.

[Καταρχήν καλό είναι αν δεν έχουμε προσωπική άποψη και εμπειρία καλό είναι να μην γράφουμε (όσο και αν για κάποιους είναι διασκεδαστικό αυτό) για τον λόγο ότι δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις και ΔΕΝ βοηθάνε κάποιον που πραγματικά μπήκε να διαβάσει κάτι χρήσιμο για ένα προϊόν που ενδεχομένως θα ήθελε να αγοράσει.]

Στην προκειμένη περίπτωση ως κάτοχος εδώ και αρκετούς μήνες του vivo X70 pro plus με origin Os και όχι funtouch, και απλά 2-3 φορες δοκιμαστής του vivo X80. Έχω να πω τα εξής.

Το κινητό το πήρα ως Κάμερα και μόνο! Καθώς έχω P40 pro plus και P50 pro τα οποία με βολεύουν απίστευτα στο χέρι και το OS είναι για μένα σε συνδυασμό με tablet και Laptop  ότι καλύτερο. Κάμερες της Vivo είναι γεγονός ότι απλά δεν υπάρχουν. Μέρα μπορεί να βγάζουν όλες οι ναυαρχίδες πολύ καλές. Όμως χρώματα υφές είναι ένα κλικ ακόμα πιο πάνω απλά κορυφή. Βράδυ απλά κάνεις πλάκα ειδικά με τον υπερευρυγώνιο. Και αυτό δεν έχει κανένα από όσα έχω δουλέψει είναι η αστροφωτογραφία, οι γραμμές στον υπερευρυγώνιο 14mm (και στον ευρυγώνιο φυσικά) είναι λες και τις έχεις τραβήξει με παραλληλογράφο (οι οποίες φαίνονται και στην οθονή οπότε μαλλον δεν γίνεται από software, δεν ξέρω πως το κάνει αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Θεωρώ μετά από πολλές DSLR και σχεδόν όλους τους φακούς που υπάρχουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό στα 14μμ και ας εχει πολύ μικρό αισθητήρα). Αυτά σε συνδυασμό με την εκπληκτική σταθεροποίηση (βλέπε gimbal), τον έλεγχο του flare και το φοβερό interface της κάμερας με τις τόσες επιλογές για μένα αξίζει να κάνει 1000Ε μόνο για αυτό το κομμάτι και ας ήταν και πλαστικό.

Έλα που δεν είναι. Ποιότητα κατασκευής η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει αντίστοιχη με τα κορυφαία Huawei και Iphone. Συσκευασία ακόμα καλύτερη από αυτά με τα πάντα μέσα και με την μοναδική θήκη που είναι καλύτερη από aftermarket και την κρατάς!

Για το UI δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία για να πω αν τελικά υπάρχει κάτι που με ενόχλησε καθώς το έχω σαν Κάμερα και καμιά φορά Video internet, αυτό καθως η οθόνη είναι μεγάλη και εξαιρετική σε όλα της. 

Το αρνητικό που θα πω (με κάποια επιφύλαξη) ειναι ότι ο snapdragon 888+ δείχνει να το ζεσταίνει το κινητο και να ρουφάει μπαταρία. Βέβαια ξαναλέω ότι επειδή όταν το χρησιμοποιώ κάνω απαιτητική χρήση με πολλές φωτογραφίες που το καλοκαίρι ήταν στους 40βαθμούς μπορεί να το αδικώ λίγο. Σίγουρα όμως δεν είναι Huawei με Kirin.

Πιστεύω πως αν δεν πάω σε mate 50 pro αυτό θα είναι το επόμενο κινητό.

ΥΓ. για την τιμή και την μεταπώληση που λένε κάποιοι. 5+ μηνες που έχει έρθει τώρα στην Ελλάδα η τιμή ειναι σταθερη και εδώ μέσα μεταχειρισμένο  το δίνουν σχεδόν όλοι 750-800!! Όσο δλδ πας το παρεις καινούριο χωρις ΦΠΑ που το βάζεις και στα έξοδα! Και παρόλα αυτά καταφέρνουν να το δώσουν!!

Ελπίζω να βοήθησα κάποιον που έψαχνε για info!

Επεξ/σία από Kandalf
  • Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία θέλει να το χρησιμοποιεί και για κινητό. Αν είναι να κουβαλάμε αλλα συσκευή για να παίρνουμε τηλέφωνο και άλλη για να βγάζουμε φωτογραφίες, κουβαλάμε και μια mirrorless τότε μόνιμα.

Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι βγάζει κορυφαίες φωτογραφίες. Ο όλος "διαπληκτισμούς" έχει να κάνει με το θέμα του τηλεφώνου. Που σήμερα αν δεν έχεις δικλείδες ασφαλείας και security updates κλπ είναι στην κυριολεξία σουρωτηρι με τόσο hacking που κυκλοφορει. Κι εκεί ακόμα ΔΕΝ έχει αποδείξει ακόμα ότι είναι εφάμιλλη των επώνυμων εταιρειών. Και μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου δεν μπορείς να βγαίνεις με τιμες Apple /Samsung.  Πώς να το κάνουμε τώρα. Κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά. 

Καθιερώθηκε το όνομα vivo στην αγορά και δεν το πήραμε χαμπάρι; Πότε έγινε αυτό; 

Επεξ/σία από friendgr
  • Like 1
Δημοσ.

Προτιμώ να μιλάω για πράγματα που βλέπω και δοκιμάζω και να εκφράζομαι ως υποκείμενο ον. Το αν οι φήμες λένε πως δεν έχει καλά updates και η ασφάλεια του κινητού μπαζει...  Δεν είναι σε θέση να  το γνωρίζει κανείς για κανένα κινητο, ποσο μάλλον εκ των προτέρων.

Θα σου πω μόνο ότι πάνω από 5 φορές με καινούρια έκδοση του ios (που η apple είναι η κορυφαία σε επίπεδο support) είχα πρόβληματα σοβαρά έως να μην δουλεύει σχεδόν η οθόνη και είχα κατάληξη όταν μια version δούλευε οπωσ πρέπει  να την κρατάω πολλους μήνες.  Όσο για το κινητό που θέλουν οι περισσότεροι είναι μεγάλη κουβέντα και οι περισσότεροι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους με ένα κινητό των 300€ που απλά έχει έναν snapdragon 778 που δεν καταλαβαίνει τίποτα από θερμοκρασίες και έχει εξαιρετική μπαταρία. Όλα είναι σχετικα και δεν υπάρχει το καλύτερο κινητό για ολους για αυτό και υπάρχουν τοσα διαφορετικά. Αυτό που λέω κατά την ταπεινή μου άποψη, και μετά από δοκιμή των περισσότερων flagship, βλέπω έχει τα κορυφαία specs οπωσ και τα προηγούμενα έχει ομως και πίσω από τα specs  ποιοτικά χαρακτηριστικά που για μένα δικαιολογούν τα χρηματα που ζηταω, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα μου έκανε εντύπωση ο τηλεφακός... Είναι ίδιος με Huawei p50 pro... 64 στα 3.5Χ.... 

Σε youtube p50 pro vs s22 ultra/mi 11 ultra, δείχνει ότι είναι τραγικά κατώτερος.. 

Ωραίο το όλο σετ χαρακτηριστικων αλλα περίμενα κάτι καλύτερο ως προς αυτόν τον τομέα. 

Θα περιμένουμε το xiaomi 13 ultra.... η Xiaomi σε σχέση με το το vivo έχει μϊα αίγλη....

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...