NOODLE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σύστημα σιδερώματος Tefal gv9585 219€ στο πλαίσιο https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/sideroma/sistimata-sideromatos/tefal-sistima-sideromatos-gv9585_3656136 299€ skroutz https://www.skroutz.gr/s/28198275/Tefal-GV9585-Σύστημα-Σιδερώματος-Πίεσης-8bar-με-Δοχείο-1-9lt.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ένα ωραίο δώρο για τις γυναίκες της ζωής σας (φορέσετε κάνα κράνος όταν το παραδώσετε) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από NOODLE
AristidisZ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δε νομίζω ότι είναι και τόσο προσφορά, βλέπω 2 μαγαζιά το έχουν στο σκρουτζ και αρχές του χρόνου έπαιζε σε αυτά τα λεφτά...
panos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Το θεμα ειναι αν ειναι αξιοπιστο. Αντιστοιχο tefal στα 4 χρονια με ελαχιστη χρηση ειναι για πεταμα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καποιος αλλος λογος να μην πας σε πρεσα περα απο την πιθανη ελλειψη χωρου αποθηκευσης;
NOODLE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καποιος αλλος λογος να μην πας σε πρεσα περα απο την πιθανη ελλειψη χωρου αποθηκευσης; Όπως είπες έλλειψη χώρου
TheStranger80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, AristidisZ είπε Δε νομίζω ότι είναι και τόσο προσφορά, βλέπω 2 μαγαζιά το έχουν στο σκρουτζ και αρχές του χρόνου έπαιζε σε αυτά τα λεφτά... Δεν ειναι, περισυ ειχα παρει ενα δωρο του αδερφου μου και ενα για το εξοχικο στα 225ε. Βεβαια τωρα εχουν ανεβει οι τιμες οποτε για καποιους ισως και να ειναι.
NOODLE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Δεν ειναι, περισυ ειχα παρει ενα δωρο του αδερφου μου και ενα για το εξοχικο στα 225ε. Βεβαια τωρα εχουν ανεβει οι τιμες οποτε για καποιους ισως και να ειναι. Info για το σίδερο; Αξίζει;
fmarulezkd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, NOODLE είπε Info για το σίδερο; Αξίζει; Έχω το GV9561E0 εδώ και κανά δυο μήνες, αγορασμένο από outlet στα 150ε. Κάνει καλή δουλειά με τον ατμό. Πέρα απ' ότι είναι κομπλέ σαν σίδερο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ατμοκαθαριστή χειρος (steamer). Στα θετικά του επίσης το σύστημα που έχει για την απομάκρυνση άλατος καθώς και ότι δε χρειάζεται απιονισμένο νερό. Διάβασα στα σχόλια από το λινκ πιο πανω "το καλώδιο του σίδερου δεν μένει όρθιο με αποτέλεσμα να ακουμπάει στη σιδερώστρα την ώρα που σιδερώνεις κ να δυσκολεύει το σιδέρωμα." το οποίο και επιβεβαιώνω. Σε αυτή τη τιμή βέβαια θα κοιτούσα για ένα απλό σίδερο + ξεχωριστό ατμοκαθαριστή χειρος που πιστεύω είναι και πιο βολικός συνδυασμός. 1
TheStranger80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NOODLE είπε Info για το σίδερο; Αξίζει; Στο εξοχικο εχει πιασει αραχνες, η γυναικα του αδερφου μου ομως λεει τα καλυτερα.
Rattlehead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, panos7 είπε Το θεμα ειναι αν ειναι αξιοπιστο. Αντιστοιχο tefal στα 4 χρονια με ελαχιστη χρηση ειναι για πεταμα Όταν γίνεται ελάχιστη χρήση, είναι σίγουρο ότι θα μπουκώσει από άλατα κτλ, οπότε κάθε φορά που θα το επαναχρησιμοποιεις θέλει "service"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα