Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες εχω το εξής πρόβλημα: Οταν ανοίγω το viber στο λάπτοπ μου εμφανιζει εναν κώδικα QR και ζητά σκανάρισμα για να γίνει συγχρονισμός με το κινητό μου. Μεχρι εδώ ολα καλά. Ανοιγω το viber στο κινητό, σκανάρω, γινεται ο συγχρονισμός και ολα καλά. Την αλλη φορά που θα ξεκινήσω το viber στο λάπτοπ μου ζητάει ξανά να επαναλάβω τον συγχρονισμό. Γιατι συμβαίνει αυτό; 

Δημοσ.

Μήπως (λέω μήπως) νοιώθεις αρκετά ανασφαλείς και κάνεις συχνά βαθύ καθαρισμό στο σύστημα με προγράμματα που καθαρίζουν τα πάντα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Μήπως (λέω μήπως) νοιώθεις αρκετά ανασφαλείς και κάνεις συχνά βαθύ καθαρισμό στο σύστημα με προγράμματα που καθαρίζουν τα πάντα;

Το ccleaner χρησιμοποιώ

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μην κάνεις καθαρισμό μια μέρα και δες αν στο ξανακάνει.

Μα δεν κάνω καθαρισμό κάθε μέρα

Δημοσ.

Ήταν μια σκέψη, μήπως καθαρίζοντας το pc καθάριζε για κάποιο λόγο και τα δεδομένα του viber.

Αν δεν είναι αυτό τότε κάτι άλλο συμβαίνει και δεν μπορώ να βρω κάποια αναφορά για το θέμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα …

Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, θα ρωτήσω σε αυτό για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω…Όταν προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή του viber ορισμένες φορές δεν ανοίγει ενώ τρέχει κανονικό στις διεργασίες, πρέπει να την κλείσω μετά ανοίγει κανονικά (υπήρξαν φορές που η διαδικασία έπρεπε να γίνει αρκετές φορές για να ανοίξει ) …Τι έχω δοκιμάσει :

• Να δημιουργήσω νέο χρήστη 
  • Να διαγράψω την εφαρμογή και διαγράψω τα κλειδιά από το μητρώο 
  • Απεγκατάσταση και εγκατάσταση …
  • Ούτε το reset της εφαρμογής

Δε βοήθησε κάτι… 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...