kesogdem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Εδώ και λίγες μέρες εχω το εξής πρόβλημα: Οταν ανοίγω το viber στο λάπτοπ μου εμφανιζει εναν κώδικα QR και ζητά σκανάρισμα για να γίνει συγχρονισμός με το κινητό μου. Μεχρι εδώ ολα καλά. Ανοιγω το viber στο κινητό, σκανάρω, γινεται ο συγχρονισμός και ολα καλά. Την αλλη φορά που θα ξεκινήσω το viber στο λάπτοπ μου ζητάει ξανά να επαναλάβω τον συγχρονισμό. Γιατι συμβαίνει αυτό;
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μήπως (λέω μήπως) νοιώθεις αρκετά ανασφαλείς και κάνεις συχνά βαθύ καθαρισμό στο σύστημα με προγράμματα που καθαρίζουν τα πάντα;
kesogdem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μήπως (λέω μήπως) νοιώθεις αρκετά ανασφαλείς και κάνεις συχνά βαθύ καθαρισμό στο σύστημα με προγράμματα που καθαρίζουν τα πάντα; Το ccleaner χρησιμοποιώ
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μην κάνεις καθαρισμό μια μέρα και δες αν στο ξανακάνει.
kesogdem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Μην κάνεις καθαρισμό μια μέρα και δες αν στο ξανακάνει. Μα δεν κάνω καθαρισμό κάθε μέρα
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Ήταν μια σκέψη, μήπως καθαρίζοντας το pc καθάριζε για κάποιο λόγο και τα δεδομένα του viber. Αν δεν είναι αυτό τότε κάτι άλλο συμβαίνει και δεν μπορώ να βρω κάποια αναφορά για το θέμα.
kesogdem Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Τελικά την ζημιά την εκανε το τειχος προστασίας (avast)
corsair04 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα … Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, θα ρωτήσω σε αυτό για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω…Όταν προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή του viber ορισμένες φορές δεν ανοίγει ενώ τρέχει κανονικό στις διεργασίες, πρέπει να την κλείσω μετά ανοίγει κανονικά (υπήρξαν φορές που η διαδικασία έπρεπε να γίνει αρκετές φορές για να ανοίξει ) …Τι έχω δοκιμάσει : Να δημιουργήσω νέο χρήστη Να διαγράψω την εφαρμογή και διαγράψω τα κλειδιά από το μητρώο Απεγκατάσταση και εγκατάσταση … Ούτε το reset της εφαρμογής Δε βοήθησε κάτι…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα